2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ya benimki gelirken arıyor ne yicez bu akşam diye mantı yeriz dedim yaa benim canım mantı yemek istemiyo hiç dedi resmen yaa geçende de tazefasülye aşerdi çıktık lokantalarda tazefasülye aradık bulduk yedik beğenmedik eve gelirken tazefasülye aldı ertesi akşama pişirdim

Canım bhgc kacti senin benmde ikiz olabilir ama belli degil cuma belli olacak bekliyoruz

Esimle yemekten sonra spor salonuna indik.estire estire yuruyus yapiyorum.istanbul karanlik istanbul soguk.

Hayırlı olsun canım kucağımıza almak nasip olur inşallah evlatlarımızı bende tüp bebek tedavisiyle şuan ikizlere hamileyim biz keseyi gördük ama kalp atışları için bekliyoruz şuan 6+3 oldum bende belirti olarak ne var sende canım?

Amiiiin

Hayırlı olsun inşallah güzel bebişlerin . İnşallah bizde görürüz o günleri

Sorma benim öyle iştahlı anlatıyor ki " sen şimdi eve git fırına patetesli tavuk ar bide yanına mis gibi pilav yap " dedi
Benden beter :)

Bugun yurumeye basladimm. Yavas yavasta yatay bisiklet yaptm 10dk. Tavsiyelerin icn tesekkurler. Squati sonra dusunmek lazm ozamansa:)

Aminn canım ınsallah. Seninde hayırlı olsun. Ben de pek öyle bir belirti yok yorgun oluyorum biraz. Çok nadir olarak da kokulara hassasiyet olusuyor. Dediğim gibi karnım büyüdü resmen. İnşallah sende güzel güzel kalp atışlarını duyarsın. Sende neler var ?

Canım benim 10. Gun 268
14.gün 1095 idi. Bir daha da ölcmedik.inşallah gönlünden geçen olur.
Canım bende tüple gebe kaldım benim de 10.gün 198 12.gün 491 çıktı bugün yine kan verdim 15. Gün oluyor yarın sonuç alacağım tek embriyo konuldu ama doktor %25 de olsa ikiz olma şansı var dedi değerler bazen yanıltıcı olabiliyor kese gördüğümüz zaman çıkar ortaya bence hayırlısı olsun hepimiz için

Hayirli olsun bebislerimiz. Şunu merak ediyorum sağdan mı soldan mi yumurtladiginizi nerden biliyorsunuz? Bir önemi var mi? Daha önce birkac yerde daha okumuştum ama anlayamamıştım.
Canım ben şurdan biliyorum. Bende pcos var o yüzden yumurta takibi yaptirmistim. Bu ay solda 11 mm yumurta vardi ama doktor büyümedigini soyledi. Bir dahaki ay ilac tedavisi gorecegimi soyledi. Ama gec buyumus bize surpriz yapti.ben yumurtladigimi hissetmistim batma oldu sol kasigimda. Dogruymus. Hic bir önemi yok tabiki ne taraftan oldugunun. Saglikli olsun da:)

aynen canım hakkımızda hayırlı olan olsun. Gönlünden geçen olur insallah. Doktor banada tekiz gibi görünüyor demişti. Ama İki çıktı. Sen güzel dusun güzel olsun

aynen canım hakkımızda hayırlı olan olsun. Gönlünden geçen olur insallah. Doktor banada tekiz gibi görünüyor demişti. Ama İki çıktı. Sen güzel dusun güzel olsun
Rabbim ne nasip ettiyse o olur sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil rabbim her isteyene nasip etsin inşalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…