- 5 Şubat 2014
- 1.186
- 1.399
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #2.101
Ya benimki gelirken arıyor ne yicez bu akşam diye mantı yeriz dedim yaa benim canım mantı yemek istemiyo hiç dedi resmen yaasorma sabır işi benim kadar tez canlı olan biri için çok zor. Allahtan çalışıyorum zaman nisbeten hızlı geçiyor. Bide taşınma talaşım var . bir ay sonra taşınıcaz inşallah. Yeni eve yeni bebek :) iş temposu baya yoğun buaralar. Eşim deseniz benden çok hamile :) adam aşeriyor resmen :)
Canım bhgc kacti senin benmde ikiz olabilir ama belli degil cuma belli olacak bekliyoruzMerhaba kızlar tup bebek tedavisi gördüm çok şükür geçen hafta ikizlerimin kalp atışlarını duydum. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah. Ben şu an 7+2 deyim ve karnım baya baya var gibi benle aynı durumda olan var mı merak ediyorum??
Son adet tarihin kacti cnm hayırlı Uğurlu olsun :)
Teşekkürederim canım.son adet tarihim 29 mayıs canım.
Hayırlı olsun canım kucağımıza almak nasip olur inşallah evlatlarımızıMerhaba kızlar tup bebek tedavisi gördüm çok şükür geçen hafta ikizlerimin kalp atışlarını duydum. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah. Ben şu an 7+2 deyim ve karnım baya baya var gibi benle aynı durumda olan var mı merak ediyorum??
Canım benim 10. Gun 268Canım bhgc kacti senin benmde ikiz olabilir ama belli degil cuma belli olacak bekliyoruz
Dikkatli ol canım sen yine de yavaş yürü, ya bide belin ağrımıyor mu ben hiç yürüyemiyorum belim kopuyorEsimle yemekten sonra spor salonuna indik.estire estire yuruyus yapiyorum.istanbul karanlik istanbul soguk.
Evet biraz kafaya takmamak gerekiyor ama bazen bilmek mi bilmemek mi diyorum ilk çocuğum da hic boyle şeyler bilmezdim şimdi kafamda binbir türlü tilki dolanıyor rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımiza almayı nasip etsin..
Merhaba kızlar tup bebek tedavisi gördüm çok şükür geçen hafta ikizlerimin kalp atışlarını duydum. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah. Ben şu an 7+2 deyim ve karnım baya baya var gibi benle aynı durumda olan var mı merak ediyorum??
Ya benimki gelirken arıyor ne yicez bu akşam diye mantı yeriz dedim yaa benim canım mantı yemek istemiyo hiç dedi resmen yaageçende de tazefasülye aşerdi çıktık lokantalarda tazefasülye aradık bulduk yedik beğenmedik eve gelirken tazefasülye aldı ertesi akşama pişirdim
Ben maydonozlu salata yaptım şimdiEşim mantar alayımmı diye sordu kapat tlfnu internete yiyebiliyormuyum bakayım dedimmaydanoz yemek yasak olunca herşeye bakmaya başladım
Bugun yurumeye basladimm. Yavas yavasta yatay bisiklet yaptm 10dk. Tavsiyelerin icn tesekkurler. Squati sonra dusunmek lazm ozamansa:)Canım normal dogum düşünenlere squatın faydası var diyorlar ama oda 35.haftadan sonra falan.öncesinde düşüge bile neden olabilir.onun dısında yürütüş faydalı.hergün süt faydalı.yulaf cok tüketmesim ama muzda faydalı.2017mart annesiyim bende ara ara ugrayıp yeni öart annelerine yorumda yapıyorum:)saglıkla kucagınıza alın bebişleri
Aminn canım ınsallah. Seninde hayırlı olsun. Ben de pek öyle bir belirti yok yorgun oluyorum biraz. Çok nadir olarak da kokulara hassasiyet olusuyor. Dediğim gibi karnım büyüdü resmen. İnşallah sende güzel güzel kalp atışlarını duyarsın. Sende neler var ?Hayırlı olsun canım kucağımıza almak nasip olur inşallah evlatlarımızıbende tüp bebek tedavisiyle şuan ikizlere hamileyim biz keseyi gördük ama kalp atışları için bekliyoruz şuan 6+3 oldum bende belirti olarak ne var sende canım?
Canım rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin amin ecmainCanım benim 10. Gun 268
14.gün 1095 idi. Bir daha da ölcmedik.inşallah gönlünden geçen olur.
Kaç haftalıksın canım inşallah görürsün sağ Salim alırsın kucağınaBen bu perşembe gitcem görünürse haber veririm :)
Canım bende tüple gebe kaldım benim de 10.gün 198 12.gün 491 çıktı bugün yine kan verdim 15. Gün oluyor yarın sonuç alacağım tek embriyo konuldu ama doktor %25 de olsa ikiz olma şansı var dedi değerler bazen yanıltıcı olabiliyor kese gördüğümüz zaman çıkar ortaya bence hayırlısı olsun hepimiz içinCanım benim 10. Gun 268
14.gün 1095 idi. Bir daha da ölcmedik.inşallah gönlünden geçen olur.
Canım ben şurdan biliyorum. Bende pcos var o yüzden yumurta takibi yaptirmistim. Bu ay solda 11 mm yumurta vardi ama doktor büyümedigini soyledi. Bir dahaki ay ilac tedavisi gorecegimi soyledi. Ama gec buyumus bize surpriz yapti.ben yumurtladigimi hissetmistim batma oldu sol kasigimda. Dogruymus. Hic bir önemi yok tabiki ne taraftan oldugunun. Saglikli olsun da:)Hayirli olsun bebislerimiz. Şunu merak ediyorum sağdan mı soldan mi yumurtladiginizi nerden biliyorsunuz? Bir önemi var mi? Daha önce birkac yerde daha okumuştum ama anlayamamıştım.
Tesekkur ederim canim benimmYaaa ne güzel haberler var böyleHayırlı olsun
aynen canım hakkımızda hayırlı olan olsun. Gönlünden geçen olur insallah. Doktor banada tekiz gibi görünüyor demişti. Ama İki çıktı. Sen güzel dusun güzel olsunCanım bende tüple gebe kaldım benim de 10.gün 198 12.gün 491 çıktı bugün yine kan verdim 15. Gün oluyor yarın sonuç alacağım tek embriyo konuldu ama doktor %25 de olsa ikiz olma şansı var dedi değerler bazen yanıltıcı olabiliyor kese gördüğümüz zaman çıkar ortaya bence hayırlısı olsun hepimiz için
Rabbim ne nasip ettiyse o olur sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil rabbim her isteyene nasip etsin inşalahaynen canım hakkımızda hayırlı olan olsun. Gönlünden geçen olur insallah. Doktor banada tekiz gibi görünüyor demişti. Ama İki çıktı. Sen güzel dusun güzel olsun