- 5 Şubat 2014
- 1.186
- 1.399
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #2.121
Göğüs uçlarım felaket hassas, çok yiyorum, birde halsizim çabuk yoruluyorum okadar başkada hiç birşeyim Yok şükür. İnşallah duyarım canımAminn canım ınsallah. Seninde hayırlı olsun. Ben de pek öyle bir belirti yok yorgun oluyorum biraz. Çok nadir olarak da kokulara hassasiyet olusuyor. Dediğim gibi karnım büyüdü resmen. İnşallah sende güzel güzel kalp atışlarını duyarsın. Sende neler var ?
Amin canım tesekkürler darısı szlere inşallahSon adet tarihin kacti cnm hayırlı Uğurlu olsun :)
Ya Can'ım tesekkur ederiz amin sende saglicakla büyüt yavrunu insaallah
Rica ederim canım kolay gelsin saglıklı bir hamilelik dilerimBugun yurumeye basladimm. Yavas yavasta yatay bisiklet yaptm 10dk. Tavsiyelerin icn tesekkurler. Squati sonra dusunmek lazm ozamansa:)
Doğum yapan arkadaşlarımda hep bak şakın maydanoz yeme dediler yemiyorum bendeEe maydonozla ilgili bir kötü sey yazmislar bir iyi. Ben neye inanayim simdi
Abin kadın doğum uzmanı mı canım. .Abime sordum aşırıya kaçmamak kaydıyla her şey yenilir salatadaki maydonozdan hiçbir şey olmaz google doktorculugu yapma diye de kızdı
Benimde 8 yaşında kızım var ve Doğum tarihimiz aynı:) sat 28 Mayıs çok şükür bugün kalp atışlarını duyduk 7+ 1 deyim :)hastaneden alıp vericez değilmi ?unuttum 8 yıl ara verince bebeğe test sonucu gibimi yoksa iş yerine verilen hamile kağıdı farklımı?
Abime sordum aşırıya kaçmamak kaydıyla her şey yenilir salatadaki maydonozdan hiçbir şey olmaz google doktorculugu yapma diye de kızdı
Tesekkurlerrr:)Rica ederim canım kolay gelsin saglıklı bir hamilelik dilerim
Cnm hiçbirine inanma sen bol bol süt ve süt ürünleri kullanEe maydonozla ilgili bir kötü sey yazmislar bir iyi. Ben neye inanayim simdi
Evet canim ama o onkolojide yan dal yapıyor yani kansere yöneldi. Hiç iç açıcı şeylerle uğraşmıyorAbin kadın doğum uzmanı mı canım. .
Neye kafanız takılırsa sorarım canım ama abim dünyanın en rahat insanı bazen cekiniyorum ne salak sorular bunlar derse diye.Google doktorculuğu iyiymiş Yok ben biraz fazla maydanoz tüketenlerdenim her sabah kahvaltıda baya yerim ondan belkide uyardılar beni ama onlarda hiç yememiş ay ne şanslısın abin konusunda ya senin abin hepimizin abisi artık
Merhaba benim dr.um maydanozu fazla tüketme dedi.Ee maydonozla ilgili bir kötü sey yazmislar bir iyi. Ben neye inanayim simdi
Benim esim de doktor ben de ayni sryi yapiyorum ve o da çok siniroluyor bana guvenmiyormusun diye sanirim onlar bizim gozumuzde doktor değil de eş abi ondan kaynaklaniyorEvet canim ama o onkolojide yan dal yapıyor yani kansere yöneldi. Hiç iç açıcı şeylerle uğraşmıyor
Neye kafanız takılırsa sorarım canım ama abim dünyanın en rahat insanı bazen cekiniyorum ne salak sorular bunlar derse diye.O cok rahat ben de pinpirikliyim o yuzden bazen onun üstüne birkac doktora daha soruyorum cok sinir oluyor
Normalde diyabetli değilim ama ilk hamileliğimde gebelik şekeri cikmisti ve sojuc tum hamilelikboyunca diyet yapmak zorunda kaldim benim icin iyi tarafi toplamda 8 kilo almam oldu ama onun disinda hamileliği aç gecirdim diyebilirim.Herkese merhaba. Ben de bu sabah idrar testiyle ogrendim gebeligimi. Yarin kan verecegim insallah. Aranizda benim gibi tip 2 diyabetli var mi acaba? Biraz endiseliyim. Hepimize saglikli bir gebelik sureci diliyorum. Sevgiler...
aynen canım bir de insan parasını verdiği doktora daha rahat saçmalayabiliyor akrabadan daha çok çekiniyorBenim esim de doktor ben de ayni sryi yapiyorum ve o da çok siniroluyor bana guvenmiyormusun diye sanirim onlar bizim gozumuzde doktor değil de eş abi ondan kaynaklaniyor
yine sana katılıyorum canım :)) ben hamile olduğumu bile bile geçen cuma bol naneli dereotlu salata yedim sonra vicdan yaptım ama toksoplazma fikri beni korkuttu. yani gerçekten dışarıdaki salata malzemelerinin iyi yıkandığını hiç sanmıyorum. ben artık sirkeli suda bekletip kendim yapıp yemeye karar verdim salatayıArkadaslar bu arada maydanozu rahatlikla yiyebilirsiniz yediğiniz miktar onemli olan maydonuzu kaynatip suyunu icersen veya bi oturusta 1 demet yersen zarari olur salatada yemekte yenilen maydanozun zarari olmaz.ha bir de eger dısarida restorantta yemek yiyorrsaniz orada maydanoz ve tum yesilliklerin cok iyi yikanmis olmasina dikkat edin toksoplazma riskine karşi guvenmediginiz yerlerde yemeyin ya da rica edin iyi yikanmis isteyin.
Guvenmedigim yerlerde yemiyorum ya da nazimizin geçtiği herzaman gittigimiz yerlerde ozel rica ediyoruz mesela yesil salata degil de sadece havuc rendesi ve kara lahana tursusu gibi olanlardan istiyorum.ama o tarz yerlerde de en cazip salata geliyor bana mesela akşam balık restauranta gittik valla dayanamayip yedim salatadan rabbim korusun insallah.aynen canım bir de insan parasını verdiği doktora daha rahat saçmalayabiliyor akrabadan daha çok çekiniyor
yine sana katılıyorum canım :)) ben hamile olduğumu bile bile geçen cuma bol naneli dereotlu salata yedim sonra vicdan yaptım ama toksoplazma fikri beni korkuttu. yani gerçekten dışarıdaki salata malzemelerinin iyi yıkandığını hiç sanmıyorum. ben artık sirkeli suda bekletip kendim yapıp yemeye karar verdim salatayı
Kalp atışlarının duyulmamasi normal mo kızlar alttan baktı bide kaf çok karistiCanım benimde sancim.var ara ara geliyor kahverengi akintı bakalim cuma benimde randevu var sekiz gözle bekliyorum