2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Hamilelik belirtisi olarak ne var canım. Benim her şey aynı. .sanki hamile değil gibiyim..O da endişelendiriyor. .allahım manyak olucam ya..kalp atışını da duydum ama hep bir endişe hali..
Hiçbirşeyim yok canım.doktorada sordum.sanki ben hamile değilim dedim oda merak etme hamilesin dedi.çok nadir öğürmek geliyor.(ama ben zaten kokulara hassasiyeti olan bir insandım)birtek göğüs uçlarım büyüdü.karnımda sağlı sollu birer tane damar çıktı ortaya.birde adet ağrılatım yokluyor arada okadar.

Kızlar ölüyorum resmen yorgunluktan
Çekimden geri dönüş yolundayız gözümden uyku akıyor resmen .
En kötüsü ise yendiğim yemeklerle doymuyorum sürekli yemek yiyorum. Sanırım bir diyetisyene başvurmam lazım yoksa çok şişko olucam zaten şimdi bile çok zayıf değilim
son adet tarihine göre 5 hafta 2 günlükken kese ve yolk sacı gördüm.hcg de 4087 idi.7 hafta 0 günlükken embriyo ve kalp atışını gördüm.
Canım son adetin başlangıç günü mü bitiş günü mü acaba eğer başlangıç tarihi ise bu gün tam 5+0 bebeğim

Şaka maka derken endişeliyim biraz. Cuma günü doktor kontrolümüz var kese ve kalp atışı derken biraz kaygılıyım.
Benim en son gebelikler uzun zman olunca unuttum ney ne zaman gözüküyor diye.
Sizde kese ve kalp atışı hangi tarihlerde gözüktü

Bende öyleyim canım kaç haftalıktın bende kese görmek için sabırsızlanıyorum kaç haftalıkken gitmek gerekir acaba en kesin senin dediğin gibi hiç doymuyorum bir de acayip halsizim bugün yine kan verdim sonuca göre kese görmeye gitmek doğru olur mu Cuma günü transferimin 12. Günüydü değerim 491 çıktı 1000 üzeri kese gözükür diyorlar ama kafam Allak bullak oldu :110:
Canım hayırlı olsun ben transferimin 22. Gününde keseyi görmüştüm yani ortalama transferden 17-22 günler arasında vajinal ultrasonla gözüküyor kese

Kızlar ben hiç yememe icmeme dikkat etmiyorum. Alkol, sigara ve bitki çayı hariç her seyi yiyorum ve içiyorum. Cayı kahveyi abartmadan içiyorum zaten sigarasız onların tadı yokmus. Daha ne kese ne bebek ne kalp atışı görmediğim icin hic hamile gibi hissedemiyorum :/ ölümüne yorgun, uykulu ve açım sadece. Bu arada Samsun'da üniversitede araştırma görevlisiyim ama Samsunlu degiliz eşim de ben de. İs icin atandık
Eşim mantar alayımmı diye sordu kapat tlfnu internete yiyebiliyormuyum bakayım dedim :KK70::KK70:maydanoz yemek yasak olunca herşeye bakmaya başladım

1saat önce kahwe rengi akıntı gelmeye başladı benden acil e geldik ama kendi Dr um numarasını almamıştır henüz daha 1kere gittim diye doğum ewi aciline geldim düşük tehliken var dedi yolk sac gözüküyor ama daha kalp atışı göremiyorum küçük diye de olabilir dedi çok stres yaptım şuanda inşallah iyidir bebeim bana sıkıca tutunur saglicakla kucağıma alirim

Şaka maka derken endişeliyim biraz. Cuma günü doktor kontrolümüz var kese ve kalp atışı derken biraz kaygılıyım.
Keseyi 5+2 de gördüm canım 14 mm di kalp atışı için 24üne gidicem inşallah herşeyimiz yolunda gider ❤

1saat önce kahwe rengi akıntı gelmeye başladı benden acil e geldik ama kendi Dr um numarasını almamıştır henüz daha 1kere gittim diye doğum ewi aciline geldim düşük tehliken var dedi yolk sac gözüküyor ama daha kalp atışı göremiyorum küçük diye de olabilir dedi çok stres yaptım şuanda inşallah iyidir bebeim bana sıkıca tutunur saglicakla kucağıma alirim
Canım benimde sancim.var ara ara geliyor kahverengi akintı bakalim cuma benimde randevu var sekiz gözle bekliyorum

Cuma benimde randevu var sekiz gözle bekliyorum canim bence bu kese kalp atışı kişiden kişiye degisiyor kimisi 6 hafta da duymuşken kimi 8 de 9 da duymuş kese 5 haftalıkken karindan 4 haftalıkken alttan gozukuyor anladığım...gec döllenmesi erken dollenmeside var tabiki annelere sadece sabr gerekiyor

Cuma benimde randevu var sekiz gözle bekliyorum canim bence bu kese kalp atışı kişiden kişiye degisiyor kimisi 6 hafta da duymuşken kimi 8 de 9 da duymuş kese 5 haftalıkken karindan 4 haftalıkken alttan gozukuyor anladığım...gec döllenmesi erken dollenmeside var tabiki annelere sadece sabr gerekiyor

sorma sabır işi benim kadar tez canlı olan biri için çok zor. Allahtan çalışıyorum zaman nisbeten hızlı geçiyor. Bide taşınma talaşım var . bir ay sonra taşınıcaz inşallah. Yeni eve yeni bebek :) iş temposu baya yoğun buaralar. Eşim deseniz benden çok hamile :) adam aşeriyor resmen :)

sorma sabır işi benim kadar tez canlı olan biri için çok zor. Allahtan çalışıyorum zaman nisbeten hızlı geçiyor. Bide taşınma talaşım var . bir ay sonra taşınıcaz inşallah. Yeni eve yeni bebek :) iş temposu baya yoğun buaralar. Eşim deseniz benden çok hamile :) adam aşeriyor resmen :)
Evet biraz kafaya takmamak gerekiyor ama bazen bilmek mi bilmemek mi diyorum ilk çocuğum da hic boyle şeyler bilmezdim şimdi kafamda binbir türlü tilki dolanıyor rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımiza almayı nasip etsin..

Ben bugün 7 +0 haftalığım bebeği ve kalp atışını gördüm.
Son adet tarihin kacti cnm hayırlı Uğurlu olsun :)
Canım normal dogum düşünenlere squatın faydası var diyorlar ama oda 35.haftadan sonra falan.öncesinde düşüge bile neden olabilir.onun dısında yürütüş faydalı.hergün süt faydalı.yulaf cok tüketmesim ama muzda faydalı.2017mart annesiyim bende ara ara ugrayıp yeni öart annelerine yorumda yapıyorum:)saglıkla kucagınıza alın bebişleri
Ya Can'ım tesekkur ederiz amin sende saglicakla büyüt yavrunu insaallah

crl olarak yazan kese idi sanırım tam hatırlıyamıyorum ama :)
perşembe gitcem cnm çok heyecanlıyım çok.
Canım gerçekten insan heyecanlanıyor hele doktorun kapısında vakit geçmek bilmedi içeri girince hele de güzel şeyler duyunca herşeyi unuttum ☺️ Sonra tek tek aklıma gelmeye başladı şunu da sorsaydım bunu fa sorsaydım diye. Diğer gidişimde sorulacaklar listesi yapmayı düşünüyorum ☺️☺️

X