- 7 Eylül 2013
- 3.515
- 1.087
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #2.141
Kalp atışlarının duyulmamasi normal mo kızlar alttan baktı bide kaf çok karistiCanım benimde sancim.var ara ara geliyor kahverengi akintı bakalim cuma benimde randevu var sekiz gözle bekliyorum
Kac haftalıkKalp atışlarının duyulmamasi normal mo kızlar alttan baktı bide kaf çok karisti
Cnm ben ultrasona gittiğimde farklı bir gün çıkmaz diye umuyorum ins.Çünkü yumurtladigim günü emin olarak biliyorum perşembe günü 5+1 olucaz inş görülür inş kucağımıza alırız her birimiz cnm ;-)Kaç haftalıksın canım inşallah görürsün sağ Salim alırsın kucağına
Canım erken döllenme geç dollenme buna göre ne zaman duyulacağı değişiyor 9.haftada bile duyanlar var bence aksi bir durum olsa muhakkak soylerlerdi cunku artık doktorlar direk söylüyor ne var ne yokKalp atışlarının duyulmamasi normal mo kızlar alttan baktı bide kaf çok karisti
BeenKızlar kabızlık yaşayan varmı 3gundur tık yok nasıl çözücez bu sorunu
Bugün tam 6 haftalikKac haftalık
Canım zaten benim geç döllenme hatta yumurtlama neden digceksin asil benim SAT tarihin 13 mayis ama ben adet gecikmesi oluyor pko hastasiyim ben o yüzden çatlama Günlerim hic belli olmuyor simdi de tam net diyemiyoruz ultrason da ne çıkarsa onu baz aliyoruzCanım erken döllenme geç dollenme buna göre ne zaman duyulacağı değişiyor 9.haftada bile duyanlar var bence aksi bir durum olsa muhakkak soylerlerdi cunku artık doktorlar direk söylüyor ne var ne yok
Normal ozaman 6+4te benimki de duyulmamistiBugün tam 6 haftalik
Bende kayisinin kurusundan yaşına herbi çeşidini yiyorum ama yok napicaz ben anlamadımBeenhiç bi fikrim yok kayısı yiyorum bol bol. ve kayısı suyu alıcam. Başka bişey sanırım yapılmaz bu haldeyken
Kombiyotik yoğurt nasıl oluyor?Var ..kabızlık sorunu bende yaşıyorum doğru düzgün bisey yiyemedigimden heralde .Cumadan beri gitmiyorum tuvalete.kombiyotik yoğurt yaptım onu yiycem . Kayısı falan yiyesim hiç yok.
O zaman biraz daha geç duyabilirsin...hic dert etme kendineCanım zaten benim geç döllenme hatta yumurtlama neden digceksin asil benim SAT tarihin 13 mayis ama ben adet gecikmesi oluyor pko hastasiyim ben o yüzden çatlama Günlerim hic belli olmuyor simdi de tam net diyemiyoruz ultrason da ne çıkarsa onu baz aliyoruz
Benim düşük çıktı ya 9.1Arkadaslar doktor progesteron hormonunuzu olctu mu acaba kac cikti yazabilir misiniz rica etsem