2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
benim sat 5 hazirandı sanırım 6 haftalık oluyor ama daha kan testi vermedim sadece idrarda çıktı..idrarda yanılma payı olmaz dimi hala inanamıyorum çünkü
Pek idrarda yanılma payı olmaz ama gene de kendını garantiye al bence saglık ocakları ücretsiz yapıyo cunku hem senin için hemde bebek için iyi olur. Bende hala inanamıyorum :) yarın sabah olsun istiyorum bi an once

Oooo değerin baya yüksektir bence kan ver bak biz bile heyecan yaptık
dilfeza evet burda dostluğu kurup hala devam eden yüzyüze görüştüğümüz arkadaşlar oldu çok güzeldi..dediğin gibi inşallah burdada yakalarız o bagı
Aminnnn Can'ım insaallah bence kurarız guzel bir enerji var bu gurupta
Bizde keseyi gorduk bugun cok sukursagda kesemiz
Ohhhh Masallah sagsalim kucağımıza almakta Nasip
Olur insaallah

Ben de içiyorum valla ilkinde çok titizdim simdi daha rahatim tabi cok fazla abartmadan kahve de cay da iciyorum

Kizlar tecrubeli arkadaslar bana yardim edermisiniz? Bugün alttan ultrasonla keseyi gördük çok şükür. Geçtigimiz persembe betam 474tu. Iki katina bakarak cok iyi yukseldigini düşünmedim. Bugun dr birkez daha istedi 3075 çıkmış sonucum. Birde progesteron 21.17 çıkmış. Bu progresteronun degerini bilmiyorum kac olmasi gerekiyor bu donemde?
Sonucu simdi internetten ogrendim dr.a yarin gistericem.

Canim kese ortada ama soldan yumurtladim bu ay. Kalp atisi duyulmasi iki hafta sonra gidicez onun icin. İnsallah hayirlisiyla senin de gorulur canim.
Hayirli olsun bebislerimiz. Şunu merak ediyorum sağdan mı soldan mi yumurtladiginizi nerden biliyorsunuz? Bir önemi var mi? Daha önce birkac yerde daha okumuştum ama anlayamamıştım.

Hayirli olsun bebislerimiz. Şunu merak ediyorum sağdan mı soldan mi yumurtladiginizi nerden biliyorsunuz? Bir önemi var mi? Daha önce birkac yerde daha okumuştum ama anlayamamıştım.
yumurta çatlamaya başladığı zamandan itibaren yumurtamın nerde çatladığını ağrısından anlıyorum.gebelik durumunda da aynı tarafta ağrı devam ediyor benim önceki de sağdı bu da sağ sanırım sağ yumurtalıklar daha kaliteli yumurta büyütüyor.
hiç bir önemi yok cnm sağlıklı bebişimiz olsunda sağ sol önemsiz.

Kızlar ölüyorum resmen yorgunluktan
Çekimden geri dönüş yolundayız gözümden uyku akıyor resmen .
En kötüsü ise yendiğim yemeklerle doymuyorum sürekli yemek yiyorum. Sanırım bir diyetisyene başvurmam lazım yoksa çok şişko olucam zaten şimdi bile çok zayıf değilim

Kızlar ben hiç yememe icmeme dikkat etmiyorum. Alkol, sigara ve bitki çayı hariç her seyi yiyorum ve içiyorum. Cayı kahveyi abartmadan içiyorum zaten sigarasız onların tadı yokmus. Daha ne kese ne bebek ne kalp atışı görmediğim icin hic hamile gibi hissedemiyorum :/ ölümüne yorgun, uykulu ve açım sadece. Bu arada Samsun'da üniversitede araştırma görevlisiyim ama Samsunlu degiliz eşim de ben de. İs icin atandık

Bende öyleyim canım kaç haftalıktın bende kese görmek için sabırsızlanıyorum kaç haftalıkken gitmek gerekir acaba en kesin senin dediğin gibi hiç doymuyorum bir de acayip halsizim bugün yine kan verdim sonuca göre kese görmeye gitmek doğru olur mu Cuma günü transferimin 12. Günüydü değerim 491 çıktı 1000 üzeri kese gözükür diyorlar ama kafam Allak bullak oldu

son adet tarihine göre 5 hafta 2 günlükken kese ve yolk sacı gördüm.hcg de 4087 idi.7 hafta 0 günlükken embriyo ve kalp atışını gördüm.

Canım normal dogum düşünenlere squatın faydası var diyorlar ama oda 35.haftadan sonra falan.öncesinde düşüge bile neden olabilir.onun dısında yürütüş faydalı.hergün süt faydalı.yulaf cok tüketmesim ama muzda faydalı.2017mart annesiyim bende ara ara ugrayıp yeni öart annelerine yorumda yapıyorum:)saglıkla kucagınıza alın bebişleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…