2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
hanımlar beslenmenize dikkat ediyor musunu?şimdiden başlamamız gerek mi bu tarz şeylere.siz neler yapıyorsunuz beslenme için

Bana doktorum özelllikle günde 2 bardak süt iç mutlaka dedi ona dikkat ediyorum bir de market ürünleri tüketmiyorum, hazır paketli gıda...
bende yememe pek dikkat etmiyorum canım ya yani yasak şeyleri zaten yemiyorum ama süt mesela hergün içmiyorum yumurta yemiyorum hergün. sabahları çok mide bulantısı yaşıyorum bazen geçiyor gibi oluyor sonra tekrar başlıyor.bende artık dikkat etsem iyi olacak sanırım

Hayırlı olsun canım :) ben 5+2 de gördüm keseyi.. kan ver istersen değerine baktır..

hanımlar beslenmenize dikkat ediyor musunu?şimdiden başlamamız gerek mi bu tarz şeylere.siz neler yapıyorsunuz beslenme için
Sabahlari 200ml sutumu iciyorm.soguk iciyorm midem bulanmasin die.ceviz findik yiyorm.cevizi o an kiriyorm.oyle daha yararli diolardi.paketli gida yememeye clsiyorm. Hazir meyve suyu icmiyorm.asitli icecek icmiyorm.su iciyorm bi tek:))))))) kahve cay yok.cay icersem sirf nefsim korelsin die.cok acik caydan 3 yudum aliyorm.bi mekana fln gittmzde taze sklms meyve suyu iciyorm:)

zaten şöyle birşey var bebek sizin yediğinizden yemiyor sizin depolarınızdan yiyor vitaminlerden kullanıyor kan yoluyla..şimdi beslenmenin önemi depoları biranönce sağlıkla doldurmak en çok kalsiyum önemli :)

ilk bebeğinmi

bende kahve ve çayı kestim haftada bir belki içiyorum çayı.ceviz alacağım bu ara aklımda o.birde süt içeyim bari ben beslenmemi düzene sokmam lazım bu bulantılar olmasa daha rahat olacak da bulantı mafediyor beni birde ağzımın için yara oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…