- 16 Aralık 2010
- 1.826
- 223
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #2.041
aynen öyle canım yaşaşsın mutluluk.Yupyupyyp benim gibi dusunen biri daha:)
Olumsuza gerek yok.hep iyi dusunelim. Bu surec guzel hatta cok guzel.tadini cikariiin:)
Sut iznini birlestirince ucretli izin givi maas alabilio musn canim*Ayda bir gün ücretli izinli olarak doktor kontrolüne gitme,
*haftada 45 saatten fazla çalıştırılmama,
*vardiyalı işlerde çalışanlar için gece vardiyası ortadan kalkıyor hamilelik döneminde,
*doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası 8 hafta olarak 16 hafta doğum izni.Doğum öncesi iznini dokotrdan çalışabilir raporu alarak kısaltarak doğum sonrası izni uzatabilirsiniz.
*doğumdan sonra günde 1,5 saat bebek yaşına girine kadar emzirme izni.bazı işyerleri topluca kullandırabiliyor 52 gün olarak.
*doğuma kadar 40 gün rapor alma hakkı, heyet raporu çıktığı taktirde bu izin uzatılabiliyor.
*doğum izni bittikten sonra 6 ay ücretsiz izin kullanma hakkı ya da yarı zamanlı çalışma hakkı.
*doğum parası+süt parası+çocuk parası
ve dahası
canım ne kadar da güzel şeyler yazmışsın.bencede olumlu düşünme çok önemli.kötü düşünürsen kötü olur derler ya.burda mutlu ve huzurlu dostluklarımız olsun inşallahKızlar bakın burada çok güzel bir enerji oluşturalım evlatlarımıza hep pozitif enerjiler yollayalım olurmu?..Çekim yasası denilen birşey var ne konuşursak onu çağırırız o yüzden hep güzel konuşalım bakın bu benim 2 inci grubum 2012 annesiydim..ve hala dostluklarım devam ediyor..burdada bunu gerçekleştirelim yıllar süren dostluklara adım atalımm..ve hep pozitif olalım:)
Eee tamam için nasıl rahat edecekse artıkBiraz zaman gecsin ya.3ay gecsin bi sonra bakarm. Suan icin yapmiyim. Aklim bu yonde olunca icersem huzursuz olrm. Icmezsem daha mutlu olrm:) doktorda bsy demedide.
evet cnm alabiliyosun ama bunu her işveren uygulamıyor.yasal olarak doğru olan 1,5 saat ama diğerini uygulayan yeler var.Sut iznini birlestirince ucretli izin givi maas alabilio musn canim
hayırlısı olsun cok sevindim.ultrasonda ne kadarlık çıktı?beta falan bakmadı dimi? kese boyutu ne kadarmışBugün ilk kontrolümüzü olduk ve kesemiz de göründü herşey yolunda dedi doktor 10 gün sonra kalp atışı için tekrar gün verdiKimler gördü bugün keseyi
Canim kese ortada ama soldan yumurtladim bu ay. Kalp atisi duyulmasi iki hafta sonra gidicez onun icin. İnsallah hayirlisiyla senin de gorulur canim.gözün aydın canım sağdamı soldamı ...kalp atışlarını duymadın sanırım
Soracağım o kadar çok soru vardı ama heyecandan hepsini unuttum kesenin boyutunu sormadım, şimdi ultrason görüntüsünde de anlamadım hangisinin kese boyutu olduğunu. 5 hafta 5 günlük dedi. Beta istemedi. Sen ne zaman gideceksinhayırlısı olsun cok sevindim.ultrasonda ne kadarlık çıktı?beta falan bakmadı dimi? kese boyutu ne kadarmış
Ben ben gordum. Seni de tebrik ederim canimm.Bugün ilk kontrolümüzü olduk ve kesemiz de göründü herşey yolunda dedi doktor 10 gün sonra kalp atışı için tekrar gün verdiKimler gördü bugün keseyi
crl olarak yazan kese idi sanırım tam hatırlıyamıyorum ama :)Soracağım o kadar çok soru vardı ama heyecandan hepsini unuttum kesenin boyutunu sormadım, şimdi ultrason görüntüsünde de anlamadım hangisinin kese boyutu olduğunu. 5 hafta 5 günlük dedi. Beta istemedi. Sen ne zaman gideceksin
cnm benim sarı akıntım baya oluyor, hamilelerde oluyor diye biliyorum sorun yokArkadaşlar akıntısı olan varmı ? Bende sarı akıntılar var lekelenme değil. Bol su içiyorum kontrolüm de cumartesi günü bu tür bişey yaşayan var mı normalmidir acaba?
sagol canım benim evet araştırdım şimdi içim rahatladıcnm benim sarı akıntım baya oluyor, hamilelerde oluyor diye biliyorum sorun yok
sagol canım benim evet araştırdım şimdi içim rahatladıdaha keseyi göremedik
bugüne randevu verdi doktor ama vajinal ultrason ile bakalım dedi ama ben korkuyorum o yüzden cumartesi gidicem hem ozamana kadar belki karnımdan görülürevet ya daha göremedik sen ne zaman gitcektin?
Sanırım hamile olan herkeste var akıntı, bende de var ve normaş diye biliyorum ben de :))))Arkadaşlar akıntısı olan varmı ? Bende sarı akıntılar var lekelenme değil. Bol su içiyorum kontrolüm de cumartesi günü bu tür bişey yaşayan var mı normalmidir acaba?
Hosgeldin Can'ım ben 29 yasindayım 4.5 yasinda bir oglumBu arada benimde 1 düşükten sonra ilk hamileliğim şuan 27 yaşındayım. Sizlerin kaçıncı hamileliği ve kaç yaşındasınız???
Canım biz cuma günü gördük keseyi 10 gün sonra kalp arışı duyulur dedi doktor o yüzden 24 üne gidicem :)
Geçen hafta ben de cumayı beklemiştim kese için sabret canım dua et bol bol inşallah herşey çok güzel olacak
Günaydın canım ben çok ağrıyınca parol içiyorum bende kalp atışları için 24ünde gidicem :) ama ben çok sabırsızım belki bu hafta önce başka bi dr a gidebilirim :)
Kizlaaarrr Masallah ucunuz de 24 ünde kalp atisi icin gidiyorsunuz insaallah hersey yolundadir sizinle aramızda bir hafta var bende 24 ünde kese iicn gidicem muhtemelen gec dollenme24 Temmuz'da gidicem canım kalp atışı için off 1 hafta var daha
Ayyyy hemen kan vermesisin cnm son adet tarihin kacti ?Kızlar selamlar tam aşılamaya başlayacakken sanırım hamileyim 12 gün geçti bugün idrar testi pozitif çıktı..sizce ne zaman gitmeliyim şuanda 6 haftalık diyor hesaplama da ben keseyi de göreyim istiyorum en uygun ne zaman olur
Aa bende 2012 ekim annesi gurubumuz vardı harika dostluklar edindik hala gorusuyoruz bir çoğumuzun ikinci yavrusu oldu basla sosyal yerlerde devam etti iletişimimiz ama Burada Kı kurduğumuz bag bambaşkaydı insaallah sizlerle de oyle guzelKızlar bakın burada çok güzel bir enerji oluşturalım evlatlarımıza hep pozitif enerjiler yollayalım olurmu?..Çekim yasası denilen birşey var ne konuşursak onu çağırırız o yüzden hep güzel konuşalım bakın bu benim 2 inci grubum 2012 annesiydim..ve hala dostluklarım devam ediyor..burdada bunu gerçekleştirelim yıllar süren dostluklara adım atalımm..ve hep pozitif olalım:)
Hosgeldin Can'ım ben 29 yasindayım 4.5 yasinda bir oglum
Var bu ikinci olacak insaallah Rabb'im iizn verirse :) uuzn suredir bekliyoruz ikinciyi tam 2.5 senedir ancak nasip
Oldu
Kizlaaarrr Masallah ucunuz de 24 ünde kalp atisi icin gidiyorsunuz insaallah hersey yolundadir sizinle aramızda bir hafta var bende 24 ünde kese iicn gidicem muhtemelen gec dollenme
Ayyyy hemen kan vermesisin cnm son adet tarihin kacti ?
Aa bende 2012 ekim annesi gurubumuz vardı harika dostluklar edindik hala gorusuyoruz bir çoğumuzun ikinci yavrusu oldu basla sosyal yerlerde devam etti iletişimimiz ama Burada Kı kurduğumuz bag bambaşkaydı insaallah sizlerle de oyle guzel
Baglar dostluklar kurarız
Bu arada herkes nereden ben İstanbul anadolu yakasındayım
Ayyyy hemen kan vermesisin cnm son adet tarihin kacti ?