2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Sut iznini birlestirince ucretli izin givi maas alabilio musn canim

canım ne kadar da güzel şeyler yazmışsın.bencede olumlu düşünme çok önemli.kötü düşünürsen kötü olur derler ya.burda mutlu ve huzurlu dostluklarımız olsun inşallah

Bugün ilk kontrolümüzü olduk ve kesemiz de göründü herşey yolunda dedi doktor 10 gün sonra kalp atışı için tekrar gün verdi Kimler gördü bugün keseyi
hayırlısı olsun cok sevindim.ultrasonda ne kadarlık çıktı?beta falan bakmadı dimi? kese boyutu ne kadarmış

Ben as mi eriyorum ne migdem bulanıyor ama ayni zamanda Karnim AC ve bseyler yemek istiyorum ama herşeyi değil migdem bulanıyor diye de yiyemiuorum

hayırlısı olsun cok sevindim.ultrasonda ne kadarlık çıktı?beta falan bakmadı dimi? kese boyutu ne kadarmış
Soracağım o kadar çok soru vardı ama heyecandan hepsini unuttum kesenin boyutunu sormadım, şimdi ultrason görüntüsünde de anlamadım hangisinin kese boyutu olduğunu. 5 hafta 5 günlük dedi. Beta istemedi. Sen ne zaman gideceksin

Arkadaşlar akıntısı olan varmı ? Bende sarı akıntılar var lekelenme değil. Bol su içiyorum kontrolüm de cumartesi günü bu tür bişey yaşayan var mı normalmidir acaba?

crl olarak yazan kese idi sanırım tam hatırlıyamıyorum ama :)
perşembe gitcem cnm çok heyecanlıyım çok.

Arkadaşlar akıntısı olan varmı ? Bende sarı akıntılar var lekelenme değil. Bol su içiyorum kontrolüm de cumartesi günü bu tür bişey yaşayan var mı normalmidir acaba?
cnm benim sarı akıntım baya oluyor, hamilelerde oluyor diye biliyorum sorun yok

Bu arada benimde 1 düşükten sonra ilk hamileliğim şuan 27 yaşındayım. Sizlerin kaçıncı hamileliği ve kaç yaşındasınız???
Hosgeldin Can'ım ben 29 yasindayım 4.5 yasinda bir oglum
Var bu ikinci olacak insaallah Rabb'im iizn verirse :) uuzn suredir bekliyoruz ikinciyi tam 2.5 senedir ancak nasip
Oldu

Günaydın canım ben çok ağrıyınca parol içiyorum bende kalp atışları için 24ünde gidicem :) ama ben çok sabırsızım belki bu hafta önce başka bi dr a gidebilirim :)

24 Temmuz'da gidicem canım kalp atışı için off 1 hafta var daha
Kizlaaarrr Masallah ucunuz de 24 ünde kalp atisi icin gidiyorsunuz insaallah hersey yolundadir sizinle aramızda bir hafta var bende 24 ünde kese iicn gidicem muhtemelen gec dollenme
Ayyyy hemen kan vermesisin cnm son adet tarihin kacti ?
Aa bende 2012 ekim annesi gurubumuz vardı harika dostluklar edindik hala gorusuyoruz bir çoğumuzun ikinci yavrusu oldu basla sosyal yerlerde devam etti iletişimimiz ama Burada Kı kurduğumuz bag bambaşkaydı insaallah sizlerle de oyle guzel
Baglar dostluklar kurarız
Bu arada herkes nereden ben İstanbul anadolu yakasındayım

Burada harika bir enerji var kızlar :) ben İzmir'den :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…