- 19 Aralık 2015
- 607
- 386
- 48
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #1.981
Ben geceleri bir kaşık zeytinyağı içiyorum bi de.. O da faydalı.. Bir de çayla çekirdek :)) o da çok çalıştırıyo bağırsaklarıAa tamam deneyeceğim o zaman, teşekkür ederim
Ben şuan için düşünmüyorum, çünkü devlet doğum parası falan veriyor haklarımız çok ya... ama çıkarırlarsa hayır demem tazminatımı alır otururum evde :)))Kizlar ozel sektorde clsiyorm.muhasebeye bildirmemiz mi gerekiyor cidden. Ben ztn genel mudurle oturup knscaktm. Kalbinin atisini duyuyumda. Hem napariz ne ederiz ucretli izin ne olur.2018 icin bir ongorusme yapcaktm ztn. Isi birakmayi dusunen var mi aranizda
Ay ben 5senedir bekliyorumvalla zaten 2 senedir bekliyorum 1 hafta daha beklerim sıkıntı değil yeter ki benimle olsun :)
Kizlar ozel sektorde clsiyorm.muhasebeye bildirmemiz mi gerekiyor cidden. Ben ztn genel mudurle oturup knscaktm. Kalbinin atisini duyuyumda. Hem napariz ne ederiz ucretli izin ne olur.2018 icin bir ongorusme yapcaktm ztn. Isi birakmayi dusunen var mi aranizda
Rabbim kucağımıza almak nasip etsin inşallah :) yarın gidicem bi kan vereyimAy ben 5senedir bekliyorumdaha 1dk bekleyecek sabrım kalmadı
aynen evet. bende 4 ay ücretli , 2 ay yarım çalışma , sonrada belli süre kısmi çalışma talebi yapıcam. çalıştığım yerde mutluyum oyüzden bırakmak istemiyorm. çalışmak beni dinç tutuyor. ayrıca okadar okudum , mba yaptım falan. ne biliyim. çıkarsam bi daha zor bulmaktan korkuyorm. ama tabi hayat ne gösterir , kısmetimiz nedir bilemem. şartlar neyi gerektirirse öyle devam ederiz :)Ben şuan için düşünmüyorum, çünkü devlet doğum parası falan veriyor haklarımız çok ya... ama çıkarırlarsa hayır demem tazminatımı alır otururum evde :)))
ah krediler ah krediler :) Allah ödeme kolaylığı versin canım. bizimde 3-4 aya bitiyor inşallah. Allah yardımcımız olsun :)ben çalışıcam çünkü kredi ödüyorum.
sabah 1kaşık zeytinyağına limon damlatıp için , üstüne ılık 1 bardak su demişti bir zamanlar diyetisyenim :))Ben geceleri bir kaşık zeytinyağı içiyorum bi de.. O da faydalı.. Bir de çayla çekirdek :)) o da çok çalıştırıyo bağırsakları
6 haftalık sa keseyi görürsün belki kalp atışını bile görürsünKızlar selamlar tam aşılamaya başlayacakken sanırım hamileyim 12 gün geçti bugün idrar testi pozitif çıktı..sizce ne zaman gitmeliyim şuanda 6 haftalık diyor hesaplama da ben keseyi de göreyim istiyorum en uygun ne zaman olur
aynen evet. bende 4 ay ücretli , 2 ay yarım çalışma , sonrada belli süre kısmi çalışma talebi yapıcam. çalıştığım yerde mutluyum oyüzden bırakmak istemiyorm. çalışmak beni dinç tutuyor. ayrıca okadar okudum , mba yaptım falan. ne biliyim. çıkarsam bi daha zor bulmaktan korkuyorm. ama tabi hayat ne gösterir , kısmetimiz nedir bilemem. şartlar neyi gerektirirse öyle devam ederiz :)
ben de aynı düşüncedeyim o kadar okudum çalışabiliyorken çalışayım ama tabi dediğin gibi zaman ne gösterir bilemeyiz... :)
aynen evet. bende 4 ay ücretli , 2 ay yarım çalışma , sonrada belli süre kısmi çalışma talebi yapıcam. çalıştığım yerde mutluyum oyüzden bırakmak istemiyorm. çalışmak beni dinç tutuyor. ayrıca okadar okudum , mba yaptım falan. ne biliyim. çıkarsam bi daha zor bulmaktan korkuyorm. ama tabi hayat ne gösterir , kısmetimiz nedir bilemem. şartlar neyi gerektirirse öyle devam ederiz :)
ben de aynı düşüncedeyim o kadar okudum çalışabiliyorken çalışayım ama tabi dediğin gibi zaman ne gösterir bilemeyiz... :)
Benimde ilk gebeliğim kalp durmasındanbu yüzden çok stresliyim 2. Bu .... ilk gebeliğimde hiç kalp atışını duyamamıştık. Bunda 6. Haftada duyduk umarım güzel gider...
Ben de kontrole gittiğimde sol taraftaydı var mı acaba anlamı? :)[/QUOTE
]valla var diyorlar:) cinsiyet ile ilgiliymöiş
Amin canım amin inşallahRabbim kucağımıza almak nasip etsin inşallah :) yarın gidicem bi kan vereyim
Karindan bakarak kalp atisi duyduk hem de 12 temmuzda..ama benimki erken dollenme olabilir..bence önce git kan ver 10 bin den fazlaysa git..benim kalp atisi duyduğumda 12 bin falandi..Ay sen duyduysan bende duyarım kesin yaabeklemeyeyim ben haftaya kadar gideyim yarın falan ya vajinal muayenede mi yoksa karından mı duydunuz?
Ne haklarımız var bilenlerden bilgi alsakBen şuan için düşünmüyorum, çünkü devlet doğum parası falan veriyor haklarımız çok ya... ama çıkarırlarsa hayır demem tazminatımı alır otururum evde :)))
Görmedim hemen kontrol edeyim:)Merhaba canm. Konu sana devredilmiş hayırlı olsun. Liste yapabiliyor musun. Bizde listenizi yapsak mi acaba ilk sayfaya.
Benim 29haziranda 3500 dü canım 10binden çok çok fazladır ikiz benimkilerKarindan bakarak kalp atisi duyduk hem de 12 temmuzda..ama benimki erken dollenme olabilir..bence önce git kan ver 10 bin den fazlaysa git..benim kalp atisi duyduğumda 12 bin falandi..