2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ben şuan için düşünmüyorum, çünkü devlet doğum parası falan veriyor haklarımız çok ya... ama çıkarırlarsa hayır demem tazminatımı alır otururum evde :)))

Ben şuan için düşünmüyorum, çünkü devlet doğum parası falan veriyor haklarımız çok ya... ama çıkarırlarsa hayır demem tazminatımı alır otururum evde :)))
aynen evet. bende 4 ay ücretli , 2 ay yarım çalışma , sonrada belli süre kısmi çalışma talebi yapıcam. çalıştığım yerde mutluyum oyüzden bırakmak istemiyorm. çalışmak beni dinç tutuyor. ayrıca okadar okudum , mba yaptım falan. ne biliyim. çıkarsam bi daha zor bulmaktan korkuyorm. ama tabi hayat ne gösterir , kısmetimiz nedir bilemem. şartlar neyi gerektirirse öyle devam ederiz :)
ben çalışıcam çünkü kredi ödüyorum.
ah krediler ah krediler :) Allah ödeme kolaylığı versin canım. bizimde 3-4 aya bitiyor inşallah. Allah yardımcımız olsun :)

Ben geceleri bir kaşık zeytinyağı içiyorum bi de.. O da faydalı.. Bir de çayla çekirdek :)) o da çok çalıştırıyo bağırsakları
sabah 1kaşık zeytinyağına limon damlatıp için , üstüne ılık 1 bardak su demişti bir zamanlar diyetisyenim :))

6 haftalık sa keseyi görürsün belki kalp atışını bile görürsün

Mesajlarınızı okuya okuya iyice heveslendim, 24ünden önce gidicek kadar oldum kontrole :)) ama dr.umun hastası çok fazla, tam zamanında gitsem sıkışıklık olmayacak.

Kızlar bu arada kabızlık için kuru erik, üzüm, kayısı, sıcağa yakın süt, yemekten önce veya sabah açken zeytinyağı içebilirsiniz. Havalar sıcak malum ama soğuk suyu da dikkatli tüketmeniz lazım kabızlığa yol açan sebeplerden biri. Kuru kayısıyı suda bekletip sabahları içen bir arkadaşım vardı o şekilde geçirdiği hamileliği. Onunda bir sakıncası yoktur sanırım

Ay sen duyduysan bende duyarım kesin yaa beklemeyeyim ben haftaya kadar gideyim yarın falan ya vajinal muayenede mi yoksa karından mı duydunuz?
Karindan bakarak kalp atisi duyduk hem de 12 temmuzda..ama benimki erken dollenme olabilir..bence önce git kan ver 10 bin den fazlaysa git..benim kalp atisi duyduğumda 12 bin falandi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…