- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 35
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #2.021
aynen öyle canım ben de mide bulantıma rağmen değiştireyim yemek düzenimi.çok sağolzaten şöyle birşey var bebek sizin yediğinizden yemiyor sizin depolarınızdan yiyor vitaminlerden kullanıyor kan yoluyla..şimdi beslenmenin önemi depoları biranönce sağlıkla doldurmak en çok kalsiyum önemli :)
6li sut aldm ben.her sabah evden cikarken servise dogru sutumu ice ice gdiom:)bende kahve ve çayı kestim haftada bir belki içiyorum çayı.ceviz alacağım bu ara aklımda o.birde süt içeyim bari ben beslenmemi düzene sokmam lazım bu bulantılar olmasa daha rahat olacak da bulantı mafediyor beni birde ağzımın için yara oldu
ay evet benim aslında ikinci çocuğum ama ilkinden birşey anlamamıştım şimdi sanki ilk kez yaşıyor gibiyim bu heyecanlarıbunlar tatlı heyecanlar heğ güzel düşün
bende öyle almayı düşünüyorum canım tek tek almaktansa6li sut aldm ben.her sabah evden cikarken servise dogru sutumu ice ice gdiom:)
bende yememe pek dikkat etmiyorum canım ya yani yasak şeyleri zaten yemiyorum ama süt mesela hergün içmiyorum yumurta yemiyorum hergün. sabahları çok mide bulantısı yaşıyorum bazen geçiyor gibi oluyor sonra tekrar başlıyor.bende artık dikkat etsem iyi olacak sanırım
zaten şöyle birşey var bebek sizin yediğinizden yemiyor sizin depolarınızdan yiyor vitaminlerden kullanıyor kan yoluyla..şimdi beslenmenin önemi depoları biranönce sağlıkla doldurmak en çok kalsiyum önemli :)
bir prenses gibi davranabilirsin eşine ve akrabalara onun dışında hiç endişelenme..herşey çok güzel geçer..canın isiyorsa alkol ve sigara hariç herşeyin tadına bak sık olmamak kaydıyla..çünkü onun stresi bebeğe daha zararlıEvet canim:)
evet zaten depolarımız dolu olmasa ve sorun olsa sağlıklı olmayız ..asıl amacımız kendimizi güçlendirmek bebeğimiz hep besleniyor zaten..önce kendimiz biz mutluysak oda mutluDepolardan besleniyormuş ya ondan canının istemediğini zorlama dedi doktor, verdiğim bitaminler yeterli şuan dedi
Evett kesinlikle öyle :)) amaben çay içiyorum hergün 1 bardak açık... çünkü 1 kahveye bile izin var...
olumlu düşünmek seni rahatlatır kaygı seni mutsuz eder.cümlelerinde hep olumlu kelimeler seç buna hamilik boyunca ihtiyacımız olacak.Güzel kelimeler kumbarası yapalımİlk olduğu için ben de korkuda var biraz çünkü neyle karşılaşacağımı bilmiyorum, hazırlıksızım
tabi canım ya illa ceviz fındık yicem ballı süt içicem diye kasma kendini..canın isterse ye ben ceviz hiç yiyemedim ilk hamileliğimde çok sevmem de zaten ,,hiç vitaminde kullanmadım..en önemlisi pozitif olmak vücut buna hep karşılık veriyor.aynen öyle canım ben de mide bulantıma rağmen değiştireyim yemek düzenimi.çok sağol
Kesinlikleee çok haklısın, olumsuzşarı olumluya çevirelim rahatlayalım...olumlu düşünmek seni rahatlatır kaygı seni mutsuz eder.cümlelerinde hep olumlu kelimeler seç buna hamilik boyunca ihtiyacımız olacak.Güzel kelimeler kumbarası yapalım
herkes tekrarlasın.
"herşey yolunda ve çok güzel ben çok sanslıyım."
Bence okadar zorlaştırma hamileliği ya günde 200mg ı geçmesin kafein alımın yeter. Arkadaşlarınla git starbucksa kafeinsiz kahve iç canım yada çok canın istediyse white mocha iç canım ben 3canlıyım dün arkadaşlarımlaydım ohh 3bardak açık çay 1fincanda Türk kahvesi içtim vallaSimdi arkadaslarla starbucksa gidip bir white mocha icilmez miydi.hayir icilmezdi. 2canlisin sen dettt otur bakiyim:)
O zaman bence gidersen kalp atisi duyarsın canım. .Benim 29haziranda 3500 dü canım 10binden çok çok fazladır ikiz benimkiler
Bende de hic prennses modu yoktur canim:) ama ck nazli biri oldgmu soyleyeblrm.eşim sagolsn ztn bu dunyadaki en buyuk en tatli destekcimm. Onunla herssy cok guzel.bir prenses gibi davranabilirsin eşine ve akrabalara onun dışında hiç endişelenme..herşey çok güzel geçer..canın isiyorsa alkol ve sigara hariç herşeyin tadına bak sık olmamak kaydıyla..çünkü onun stresi bebeğe daha zararlı
Biraz zaman gecsin ya.3ay gecsin bi sonra bakarm. Suan icin yapmiyim. Aklim bu yonde olunca icersem huzursuz olrm. Icmezsem daha mutlu olrm:) doktorda bsy demedide.Bence okadar zorlaştırma hamileliği ya günde 200mg ı geçmesin kafein alımın yeter. Arkadaşlarınla git starbucksa kafeinsiz kahve iç canım yada çok canın istediyse white mocha iç canım ben 3canlıyım dün arkadaşlarımlaydım ohh 3bardak açık çay 1fincanda Türk kahvesi içtim valla
Yupyupyyp benim gibi dusunen biri daha:)Kızlar bakın burada çok güzel bir enerji oluşturalım evlatlarımıza hep pozitif enerjiler yollayalım olurmu?..Çekim yasası denilen birşey var ne konuşursak onu çağırırız o yüzden hep güzel konuşalım bakın bu benim 2 inci grubum 2012 annesiydim..ve hala dostluklarım devam ediyor..burdada bunu gerçekleştirelim yıllar süren dostluklara adım atalımm..ve hep pozitif olalım:)
*Ayda bir gün ücretli izinli olarak doktor kontrolüne gitme,Ne haklarımız var bilenlerden bilgi alsak