2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
aynen öyle canım ben de mide bulantıma rağmen değiştireyim yemek düzenimi.çok sağol

6li sut aldm ben.her sabah evden cikarken servise dogru sutumu ice ice gdiom:)

Depolardan besleniyormuş ya ondan canının istemediğini zorlama dedi doktor, verdiğim bitaminler yeterli şuan dedi

Evett kesinlikle öyle :)) amaben çay içiyorum hergün 1 bardak açık... çünkü 1 kahveye bile izin var...

evet zaten depolarımız dolu olmasa ve sorun olsa sağlıklı olmayız ..asıl amacımız kendimizi güçlendirmek bebeğimiz hep besleniyor zaten..önce kendimiz biz mutluysak oda mutlu

İlk olduğu için ben de korkuda var biraz çünkü neyle karşılaşacağımı bilmiyorum, hazırlıksızım
olumlu düşünmek seni rahatlatır kaygı seni mutsuz eder.cümlelerinde hep olumlu kelimeler seç buna hamilik boyunca ihtiyacımız olacak.Güzel kelimeler kumbarası yapalım
herkes tekrarlasın.
"herşey yolunda ve çok güzel ben çok sanslıyım."

aynen öyle canım ben de mide bulantıma rağmen değiştireyim yemek düzenimi.çok sağol
tabi canım ya illa ceviz fındık yicem ballı süt içicem diye kasma kendini..canın isterse ye ben ceviz hiç yiyemedim ilk hamileliğimde çok sevmem de zaten ,,hiç vitaminde kullanmadım..en önemlisi pozitif olmak vücut buna hep karşılık veriyor.

Kesinlikleee çok haklısın, olumsuzşarı olumluya çevirelim rahatlayalım...

Simdi arkadaslarla starbucksa gidip bir white mocha icilmez miydi.hayir icilmezdi. 2canlisin sen dettt otur bakiyim:)
Bence okadar zorlaştırma hamileliği ya günde 200mg ı geçmesin kafein alımın yeter. Arkadaşlarınla git starbucksa kafeinsiz kahve iç canım yada çok canın istediyse white mocha iç canım ben 3canlıyım dün arkadaşlarımlaydım ohh 3bardak açık çay 1fincanda Türk kahvesi içtim valla

Kızlar bakın burada çok güzel bir enerji oluşturalım evlatlarımıza hep pozitif enerjiler yollayalım olurmu?..Çekim yasası denilen birşey var ne konuşursak onu çağırırız o yüzden hep güzel konuşalım bakın bu benim 2 inci grubum 2012 annesiydim..ve hala dostluklarım devam ediyor..burdada bunu gerçekleştirelim yıllar süren dostluklara adım atalımm..ve hep pozitif olalım:)

Bende de hic prennses modu yoktur canim:) ama ck nazli biri oldgmu soyleyeblrm.eşim sagolsn ztn bu dunyadaki en buyuk en tatli destekcimm. Onunla herssy cok guzel.
Ben ne yiyim die stres yapmiyorm.bundan once diyette oldgm icin ztn mantigim bu sekilde ilerliodu:)) aliskin oldgm bsy yani.paketli gidalarn cogu asiri tatli geliyo normal hayattada.hayatimdan yuzde80 cikardgm icin smdide cok aramiyorm. Belki tadimlik 2 3 tane yiyorm okdr.buaksam yuruyuse basliyorum.40dk yurucem haftanin 3 gunu.bide squat yapim biraz.
Prenses modunu dusunim ama bi:)

Biraz zaman gecsin ya.3ay gecsin bi sonra bakarm. Suan icin yapmiyim. Aklim bu yonde olunca icersem huzursuz olrm. Icmezsem daha mutlu olrm:) doktorda bsy demedide.

Yupyupyyp benim gibi dusunen biri daha:)
Olumsuza gerek yok.hep iyi dusunelim. Bu surec guzel hatta cok guzel.tadini cikariiin:)

Ne haklarımız var bilenlerden bilgi alsak
*Ayda bir gün ücretli izinli olarak doktor kontrolüne gitme,
*haftada 45 saatten fazla çalıştırılmama,
*vardiyalı işlerde çalışanlar için gece vardiyası ortadan kalkıyor hamilelik döneminde,
*doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası 8 hafta olarak 16 hafta doğum izni.Doğum öncesi iznini dokotrdan çalışabilir raporu alarak kısaltarak doğum sonrası izni uzatabilirsiniz.
*doğumdan sonra günde 1,5 saat bebek yaşına girine kadar emzirme izni.bazı işyerleri topluca kullandırabiliyor 52 gün olarak.
*doğuma kadar 40 gün rapor alma hakkı, heyet raporu çıktığı taktirde bu izin uzatılabiliyor.
*doğum izni bittikten sonra 6 ay ücretsiz izin kullanma hakkı ya da yarı zamanlı çalışma hakkı.
*doğum parası+süt parası+çocuk parası
ve dahası

Bende 1bardak sütümü içiyorum ceviz fındık falan yiyorum, 1 kase yoğurt da yiyorum, haftada 1 et, köy tavuğu, balık yiyorum, her sabah köy yumurtası haşlıyorum peynirimi yiyorum hergün 2-3 bardak açık çay içiyorum çok nadir kahve, onun dışında da canım ne isterse yiyorum ya asitli içmiyorum hazır meyve suyu içmiyorum meyve suyumu evde kendim yapıyorum haftada 1 kez öyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…