2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330

valla bende bilmiyorum karından denediler çok küçük diye alttan baktılar belki daha erkende gözükürdü ama ben geç gittim

Aynı durum bende de oldu..tam asilama yaptiracakken tuttu..sat 1 haziran ve ben kalp atışını duydum..Hayırlı olsun.

Sabahtan akşama kadar bulantı yaşıyorum. İştahım kesildi, kilo vermeye başladım, ağzımda acı bir tat var sürekli. İlaç şurup falanmı istesem doktordan

Bende hiç kusma bulantı yok. Sadece yorgunluk ve halsızlık var hep uyuma modundayım :)). Kaç haftalık senınki?
Aynı durum bende de oldu..tam asilama yaptiracakken tuttu..sat 1 haziran ve ben kalp atışını duydum..Hayırlı olsun.
benim sat 5 hazirandı sanırım 6 haftalık oluyor ama daha kan testi vermedim sadece idrarda çıktı..idrarda yanılma payı olmaz dimi hala inanamıyorum çünkü

Kendiniz yapabilirsiniz kızlar cesaretli olun çok kolay sol elinizle Etinizi sıkıştırın ve dümdüz sokun hastanede giderseniz yanınızda mutlaka iğnenin reçetesini götürmelisiniz yoksa vurmazlar

Kızlar benim bulantım Yok ama çok halsizim hep uyumak istiyorum göğüslerime dpkunamıyorım feci durumdalar ayaklarım donuyor bi yanıyor bir de sürekli canım bişeyler istiyor Cuma günü beta hcg 491 çıkmıştı bugün yine kan verdim yarın çıkacak sonuç sizce kaç olmuş olması gerekiyor tüple olduğu için doktorum değeri bana bildir ona göre ilaç düzenlemesi yapalım dedi ayrıca son adet tarihime göre bugün tam 5 haftalık olduk yumurta gelişimi açısından o şekilde hesaplanıyormuş

Hayırlı olsun mucizen canım nasıl sabredebiliyorsın hemen yarına randevu al bence

Kizlar ozel sektorde clsiyorm.muhasebeye bildirmemiz mi gerekiyor cidden. Ben ztn genel mudurle oturup knscaktm. Kalbinin atisini duyuyumda. Hem napariz ne ederiz ucretli izin ne olur.2018 icin bir ongorusme yapcaktm ztn. Isi birakmayi dusunen var mi aranizda

benim sat 5 hazirandı sanırım 6 haftalık oluyor ama daha kan testi vermedim sadece idrarda çıktı..idrarda yanılma payı olmaz dimi hala inanamıyorum çünkü
Benim sat 2haziran ben kalp atışını duyacağım birkaç gün sonra madem bu kadar sabırlısın haftaya git kalp atışını da duyarsın bari

Ay sen duyduysan bende duyarım kesin yaa beklemeyeyim ben haftaya kadar gideyim yarın falan ya vajinal muayenede mi yoksa karından mı duydunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…