- 14 Temmuz 2017
- 21
- 22
- 34
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #1.961
Bi kaç yerde alttan muayene için iyi değil diye okumuştum. İnşallah benımde yarın kese gözükür ve sağlıklıdır. Sizlerde hiç bulantı kusma falan oldu mu?peki kızlar kese için alttan mı muayene ediyor ?riskli değil mi
Insallah guzel haberlerle donersin beta hcg kacti en sonKızlar kese görmeye gidiyorum. Umarim goruruz. Dua edin bana
kesenin görünmesi neye göre değişiyor anlamadım önceki hamileliğimde 4+6 da karından görünmüştü ama sen 5+4 te alttan göründü diosun . ben perşembe yani 5+1 de gitcem bakalım karından görülcek mi?benim 5+ 4 de alttan gözüktü kese
kesenin görünmesi neye göre değişiyor anlamadım önceki hamileliğimde 4+6 da karından görünmüştü ama sen 5+4 te alttan göründü diosun . ben perşembe yani 5+1 de gitcem bakalım karından görülcek mi?
ayın 8 inde 400 lerdeymiş cnm en son o zaman bakıldı sanırım beta.Insallah guzel haberlerle donersin beta hcg kacti en son
bu sabah başladı kusmam ama adet gibi ağrım var başka hiç belirtim yok.Bi kaç yerde alttan muayene için iyi değil diye okumuştum. İnşallah benımde yarın kese gözükür ve sağlıklıdır. Sizlerde hiç bulantı kusma falan oldu mu?
Bende hiç kusma bulantı yok. Sadece yorgunluk ve halsızlık var hep uyuma modundayım :)). Kaç haftalık senınki?bu sabah başladı kusmam ama adet gibi ağrım var başka hiç belirtim yok.
Aynı durum bende de oldu..tam asilama yaptiracakken tuttu..sat 1 haziran ve ben kalp atışını duydum..Hayırlı olsun.Kızlar selamlar tam aşılamaya başlayacakken sanırım hamileyim 12 gün geçti bugün idrar testi pozitif çıktı..sizce ne zaman gitmeliyim şuanda 6 haftalık diyor hesaplama da ben keseyi de göreyim istiyorum en uygun ne zaman olur
Bende hiç kusma bulantı yok. Sadece yorgunluk ve halsızlık var hep uyuma modundayım :)). Kaç haftalık senınki?
benim sat 5 hazirandı sanırım 6 haftalık oluyor ama daha kan testi vermedim sadece idrarda çıktı..idrarda yanılma payı olmaz dimi hala inanamıyorum çünküAynı durum bende de oldu..tam asilama yaptiracakken tuttu..sat 1 haziran ve ben kalp atışını duydum..Hayırlı olsun.
Kendiniz yapabilirsiniz kızlar cesaretli olun çok kolay sol elinizle Etinizi sıkıştırın ve dümdüz sokun hastanede giderseniz yanınızda mutlaka iğnenin reçetesini götürmelisiniz yoksa vurmazlarbabam ms hastası onun iğnelerinden alışkınım deri altı iğne vurmaya ama kendime sadece bir kere çatlatma iğnesi yaptım o yüzden kuşkularım var eşim vuramaz iğne fobisi var, sağlık ocağı yada hastaneler vuruyor mu acaba çok çok arada ihtiyaç duyarsak.
Bende 4+5 de görmüştüm kalp atislarinı görenler kaçta görüyor bende onu merak ediyorumBizde bugun cok sukur keseyi gorduk4+5 misiz keseye gore :)Binlerce sukurler olsun
Hayırlı olsun mucizen canım nasıl sabredebiliyorsın hemen yarına randevu al benceKızlar selamlar tam aşılamaya başlayacakken sanırım hamileyim 12 gün geçti bugün idrar testi pozitif çıktı..sizce ne zaman gitmeliyim şuanda 6 haftalık diyor hesaplama da ben keseyi de göreyim istiyorum en uygun ne zaman olur
Benim sat 2haziran ben kalp atışını duyacağım birkaç gün sonrabenim sat 5 hazirandı sanırım 6 haftalık oluyor ama daha kan testi vermedim sadece idrarda çıktı..idrarda yanılma payı olmaz dimi hala inanamıyorum çünkü
Aramizda 1gun varmis kiz:))))Benim sat 2haziran ben kalp atışını duyacağım birkaç gün sonramadem bu kadar sabırlısın haftaya git kalp atışını da duyarsın bari
Ölçtürdüm ama oldu baya 28 haziranda 1000den büyük çıktıBenimde 28 mayıs say beta hgc olcturdunmu kac ti sonuc
valla zaten 2 senedir bekliyorum 1 hafta daha beklerim sıkıntı değil yeter ki benimle olsun :)Benim sat 2haziran ben kalp atışını duyacağım birkaç gün sonramadem bu kadar sabırlısın haftaya git kalp atışını da duyarsın bari
Ay sen duyduysan bende duyarım kesin yaaAynı durum bende de oldu..tam asilama yaptiracakken tuttu..sat 1 haziran ve ben kalp atışını duydum..Hayırlı olsun.