- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 34
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #1.941
Evet canim.Ayy bende kaç gündür tık yok. Yarın öbür gün wc de savaş çıkacak, korkıyorum ıkınırken bişey olacak bebeğime diye... Gecede n mi yedin kayısıyı?
ben önceki hamileliğimde getirmiştim muhasebe ben olduğum için patrona vermiştim evrakı o da bana verdi al dosyana koy diyeiş yükleme olayı olmaz bende cnm o konuda sıkıntım yok rahat çalışıyorum 15 gün geçsin söyliycem myhasebeye kağıt vericekmyiz?
Aa tamam deneyeceğim o zaman, teşekkür ederimCanım kabız olmamız lazım.. kayısı iyi geliyor çiğ ya da kuru hergün ye mutlaka.. sabahları ben hep haşlanmış yumurta yiyorum o da çalıştırıyo bağırsakları.. domates de iyi geliyor kabızlığa..
ben önceki hamileliğimde getirmiştim muhasebe ben olduğum için patrona vermiştim evrakı o da bana verdi al dosyana koy diye
Ben kolejde öğretmenlik yapıyorum, ilk hafta çok midem bulandığı için herkes anladı ve söylemek zorunda kaldım, şimdi sözleşme yenilerken sıkıntı çıkarıyorlar... muhasebe istiyor kağıt kaç haftalık olduğuna dair...iş yükleme olayı olmaz bende cnm o konuda sıkıntım yok rahat çalışıyorum 15 gün geçsin söyliycem myhasebeye kağıt vericekmyiz?
Evet clexane 0.6 kullaniyorum cok yakiyor ve iz kaliyor karnimda. Kendim yapamiyorum. Esim vuruyor o da korkuyor ama ben de alismaliyim. Bana yarin verir progestaniClexane mi vurunuyorsun? Cok yakiyor degil mi bende de pihlasma var valla gobegim simdiden harita gibi clexane yuzunden. Bu arada progesteronu fitil olarak kullanıyorum ben
Özel sektörde çalışıyorsanız sözleşme yenilenene kadar söylememek en iyisiymiş, tecrübe ettim... gerçi yasalar hamilelerin tarafında hep ama o duruma maruz kalmak bile kötü...
kaç haftalık hamile olduğunu, düşük riski olup olmadığı gibi şeyler yazıyordu doktor bilir verir cnm.hastaneden alıp vericez değilmi ?unuttum 8 yıl ara verince bebeğe test sonucu gibimi yoksa iş yerine verilen hamile kağıdı farklımı?
perşembe bende başlıycam clexane ye bakalım kaçlık verecek, vurabilecek miyimEvet clexane 0.6 kullaniyorum cok yakiyor ve iz kaliyor karnimda. Kendim yapamiyorum. Esim vuruyor o da korkuyor ama ben de alismaliyim. Bana yarin verir progestani
Rica ederim canım şifa olsun bol bol da su içAa tamam deneyeceğim o zaman, teşekkür ederim
Benim canim tatli ben yapamadim esim sagolsun o yapti. Ama surekli yanimda olucak diye birsey yok ben de alismaliyim artikperşembe bende başlıycam clexane ye bakalım kaçlık verecek, vurabilecek miyim
progestan hamile kaldığın ilk zaman verilir genelde cnm ama, demekki sıkıntı görmedi sende
babam ms hastası onun iğnelerinden alışkınım deri altı iğne vurmaya ama kendime sadece bir kere çatlatma iğnesi yaptım o yüzden kuşkularım var eşim vuramaz iğne fobisi var, sağlık ocağı yada hastaneler vuruyor mu acaba çok çok arada ihtiyaç duyarsak.Benim canim tatli ben yapamadim esim sagolsun o yapti. Ama surekli yanimda olucak diye birsey yok ben de alismaliyim artik
Gecmis olsun ms zor bi hastalik sureci. Vuruyorlar ilk igneyi zaten onlar öğretiyor ama hergun gitmek de zor en iyisi ogrenmekbabam ms hastası onun iğnelerinden alışkınım deri altı iğne vurmaya ama kendime sadece bir kere çatlatma iğnesi yaptım o yüzden kuşkularım var eşim vuramaz iğne fobisi var, sağlık ocağı yada hastaneler vuruyor mu acaba çok çok arada ihtiyaç duyarsak.
benim 5+ 4 de alttan gözüktü keseKızlar selamlar tam aşılamaya başlayacakken sanırım hamileyim 12 gün geçti bugün idrar testi pozitif çıktı..sizce ne zaman gitmeliyim şuanda 6 haftalık diyor hesaplama da ben keseyi de göreyim istiyorum en uygun ne zaman olur
Benim 4 gün geçmişti idrarda belli oldu hemen gidip kan testi yaptım sonuç 733.3 çıktı doktor hamılesınız ama kese gözukmez demişti. Şimdi salı gunu gidicem doktora herkes kese gözükür diyo. Ama bakalım bende yarını beklıyorum sabırsızlıkla. Kan testı yaptırın benceKızlar selamlar tam aşılamaya başlayacakken sanırım hamileyim 12 gün geçti bugün idrar testi pozitif çıktı..sizce ne zaman gitmeliyim şuanda 6 haftalık diyor hesaplama da ben keseyi de göreyim istiyorum en uygun ne zaman olur
çok sağol cnm evet cok zor.evet cnm kendimiz vurmalıyızGecmis olsun ms zor bi hastalik sureci. Vuruyorlar ilk igneyi zaten onlar öğretiyor ama hergun gitmek de zor en iyisi ogrenmek
Benim 4 gün geçmişti idrarda belli oldu hemen gidip kan testi yaptım sonuç 733.3 çıktı doktor hamılesınız ama kese gözukmez demişti. Şimdi salı gunu gidicem doktora herkes kese gözükür diyo. Ama bakalım bende yarını beklıyorum sabırsızlıkla. Kan testı yaptırın bence
peki kızlar kese için alttan mı muayene ediyor ?riskli değil mibenim 5+ 4 de alttan gözüktü kese