Benim elimde ipler kırlent örnek ici almistim onlardan orsem battaniye olur mu
Giydiririz tabi prensesler
Baya küçükler gerçekten, yenidoğanlar çok minnoş
Özdilek ten iki takım aldım biri sabahlıklı pijama biri sabahlıklı biri pembe biti yavru ağzı. Bir ar birde gecelik alacağım. Özdilek te güzel modeller varKızlar lohusa takım alanlar var mı aranızda?
Nasıl birşey ve nerden aldınız?
Ayy çok sevdim. Ben çok örgü de becerikli değilim bu ipte şiş hiç kullanmıyorsun ve hemen öğrenebilir. Strese de iyi geliyor. Eğer çok başında oturuyorsa 1_2 güne bitiyor. 5 ipten bana küçük geldi ben 6 ipten ördüm. Ve ben 2 tane ördüm :) Birisi pembe ebruli birisi lila.Anladim canim. Peki bu alize puffy hakkinda ne dusunuyosun bu nasil??
Özdilek ten iki takım aldım biri sabahlıklı pijama biri sabahlıklı biri pembe biti yavru ağzı. Bir ar birde gecelik alacağım. Özdilek te güzel modeller var
Ayy çok sevdim. Ben çok örgü de becerikli değilim bu ipte şiş hiç kullanmıyorsun ve hemen öğrenebilir. Strese de iyi geliyor. Eğer çok başında oturuyorsa 1_2 güne bitiyor. 5 ipten bana küçük geldi ben 6 ipten ördüm. Ve ben 2 tane ördüm :) Birisi pembe ebruli birisi lila.
guzelmiss canin ama ayri odasi olmuycak yaa ondan yapamam ben :)Premses annelerine kapi susu onerisi birakayim suraya :) Y yagmur_20 sen teyzene dikturtebilirsin bundan :)
Eki Görüntüle 2180782
Eki Görüntüle 2180868 kizlar isimli hastane cikisi yapmak issteyenler vardı sade tulum yerine biraz daha süslü olsun isteyen varsa bunu gördüm demin e bebekte 30 liraya düşmüş arkasına da isim yazılır.Eki Görüntüle 2180868
Canım benim bebiş erkekCanim internette 25 tl. Aklinda bulunsun almadan internete de bak magazaya da degisebiliyor fiyatlar. Ama bu tulumu begendim cok seker
Canım benim bebiş erkekmağazada gezerken gördüm de burda isimli tulum yapmak isteyenler vardi kızı olan alır belki diye attım. Ben istesem de alamam zaten
Lohusa pijama ya da gecelik için bir fikriniz var mı? Nereden alacaksınız? Ben avmlerdeki markalarda göremedim. Lohusa sepeti nasıldır?
Neden olmasın valla bende aynıydım şu 1 haftadir yürüyüş yapmaya başladım o kadar.tembelliğe alışmış ki ayaklarım gezince bir şiştiBenimde hosuma gitti ne yalan soyleyeyim boyle somon yada limon rengi gibi bi rengini bulursam almayi dusunuyorum aslinda bej de olabilir bakayim bi daha disari cikamadim bugun 34 derece benim hissettigim ise 40gozum kesmiyo dolmusa binip carsiya gitmeyi
Neden olmasın valla bende aynıydım şu 1 haftadir yürüyüş yapmaya başladım o kadar.tembelliğe alışmış ki ayaklarım gezince bir şiştigri bulsaydım oglusuma alacaktım yoktu. Mavisi de çok hoşuma gitmedi krem aldım bende çok basit ve eğlenceli:)
Kızlar bu alt acma örtülerinden alicam da pofuduk olani mi yoksa ince olani mi tercih ediyim. Bebek erkek farkeder mi. Ince olan 60×90 kalin olan 60×60. Internette yorumlara baktim 60×90 olani 2 ye bolup kullandım falan yazan olmuş ne dersiniz hangisini alıyım şimdi siparis vericem musait olan yazarsa sevinirim