2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

Giydiririz tabi prensesler
Baya küçükler gerçekten, yenidoğanlar çok minnoş

Evet fazla minnos bide iri uzun bebek olurlarsa bunlari 1 ay anca giyerler ama saklicam ben ilerde torunum olursa ona giydirir. Annem battaniyeyi begendi bayagi bunu kullanir dedi. Hele ayakkabisi ay cok kucuktu gercekten. Saklicam ama ilk kiyafet anisi

Ayy ben bebek battaniyesi örmeyi çok seviyorum. Çok detaylı şeyler yapamam sadece düz örgü yapabiliyorum.Bir tane örücem havalar biraz serinleyince. hastanede bebeği ona sararım. Sonrasında da bez çantasında taşırım bir yere çıktığımda pusete falan üstüne örterim. Size tavsiye edeceğim ipte Himalaya nın dolphin serisi. Bu serinin battaniyesi bizim sülaledeki her bebekte var çok memnunuz yumuşacık ve yıkayınca hiçbir şey olmuyor.
http://www.himalaya.com.tr/dolphin-baby-colors.html
Bende geçen kış sıkıldığımda bu ipi aldım ördüm ama ikinci bebek de erkek olunca ilerde doğacak yeğenlerime
Saklıycam mecbur. 75*75 cm kare yaptım 6 numara şişle ördüm bitince tığla kenarlarını incecik bi model dönüyorsunuz daha da güzel oluyor

Eklentiler

• A2140EDA-EA2C-40FD-A15D-625E9F59A164.jpeg
    69,2 KB · Görüntüleme: 88
Kızlar lohusa takım alanlar var mı aranızda?
Nasıl birşey ve nerden aldınız?
Özdilek ten iki takım aldım biri sabahlıklı pijama biri sabahlıklı biri pembe biti yavru ağzı. Bir ar birde gecelik alacağım. Özdilek te güzel modeller var

Anladim canim. Peki bu alize puffy hakkinda ne dusunuyosun bu nasil??
Ayy çok sevdim. Ben çok örgü de becerikli değilim bu ipte şiş hiç kullanmıyorsun ve hemen öğrenebilir. Strese de iyi geliyor. Eğer çok başında oturuyorsa 1_2 güne bitiyor. 5 ipten bana küçük geldi ben 6 ipten ördüm. Ve ben 2 tane ördüm :) Birisi pembe ebruli birisi lila.

Yaa oyle mi bende bakicam insallah hava az serinleseydi renkleri bi goreyim de oyle alcam

Canim internette 25 tl. Aklinda bulunsun almadan internete de bak magazaya da degisebiliyor fiyatlar. Ama bu tulumu begendim cok seker
Canım benim bebiş erkek mağazada gezerken gördüm de burda isimli tulum yapmak isteyenler vardi kızı olan alır belki diye attım. Ben istesem de alamam zaten

Lohusa pijama ya da gecelik için bir fikriniz var mı? Nereden alacaksınız? Ben avmlerdeki markalarda göremedim. Lohusa sepeti nasıldır?

Lohusa pijama ya da gecelik için bir fikriniz var mı? Nereden alacaksınız? Ben avmlerdeki markalarda göremedim. Lohusa sepeti nasıldır?

Bende karar veremedim daha elbise mi alt-ust takim mi... Insta da onlinecamasir.comm var oraya bi bak istersen daha uygun gibi lohusa sepetinden

Neden olmasın valla bende aynıydım şu 1 haftadir yürüyüş yapmaya başladım o kadar.tembelliğe alışmış ki ayaklarım gezince bir şişti gri bulsaydım oglusuma alacaktım yoktu. Mavisi de çok hoşuma gitmedi krem aldım bende çok basit ve eğlenceli:)

Guzel gunlerde kullan canim. Kaca aldin ipi? Disarda mi uygun internette mi

Kızlar bu alt acma örtülerinden alicam da pofuduk olani mi yoksa ince olani mi tercih ediyim. Bebek erkek farkeder mi. Ince olan 60×90 kalin olan 60×60. Internette yorumlara baktim 60×90 olani 2 ye bolup kullandım falan yazan olmuş ne dersiniz hangisini alıyım şimdi siparis vericem musait olan yazarsa sevinirim

Ben salihte Molfixin Bebek bakım örtusunu kullanmıştım ölçüsünü bilmiyorum ama işimi görmüştü memnun kaldım yani canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…