- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 37
Nako kesinlikle.kartopu cok cabuk tuyleniyoKizlar yaa bebek battaniyesi orecegim. Popcorn olanlardan. Nako baby mi kartopu mu???? Hic bilen oren anlayan var mi???
Nako kesinlikle.kartopu cok cabuk tuyleniyo
Ben hepsine cevap veremiycem ama bak fotograftakileri ordum beyaz olan kartopu 90×90 ama yastik klifi bere ve tulumda ormustum 6 ipten cikti tigini hatirlamiyorum ama rezil oldu o kadar cabuk pamuklandi agzi burnu yamulduki anlatamam.Ordun mu hic peki? Kac ip gidiyo 90*90 olculerinde bi battaniye icin?? Bide netten mi siparis versem gidip canli mi gorsem?? Tig kac numara bide. Bide alizenin markasi var o nasil? Cok suru sordum kusuruma bakma
Ben hepsine cevap veremiycem ama bak fotograftakileri ordum beyaz olan kartopu 90×90 ama yastik klifi bere ve tulumda ormustum 6 ipten cikti tigini hatirlamiyorum ama rezil oldu o kadar cabuk pamuklandi agzi burnu yamulduki anlatamam.
Renkli olan nako baby 2 kat iple ordum olcusu filan yok her renkten 2 top almistim ciktigi kadar kucuk bisey ordum 90×90 dan daha kucuk yani...ama kucuk oldugu icin inanilmaz kullanisli oldu 50 60 kez yikadim ne pamuklandi ne yamuldu 5 numarayla ordum ipi 2 kat kullandigim icinEki Görüntüle 2180133 Eki Görüntüle 2180134
Hic bilmiyorum valla kullanmadim bende bayramdan sonra bakicam iplere gidip.Anladim canim. Peki bu alize puffy hakkinda ne dusunuyosun bu nasil??
Hic bilmiyorum valla kullanmadim bende bayramdan sonra bakicam iplere gidip.
Internetten siparis verme bence cok iyi bilmiyosan ipi.hem gidince daha guzel renkler seciyosun hem elle bi yapisini gor derim
Ya zaten oyle oluyo hele bide oraya gidince iyice kendini kaybediyo insan :)Oyle yapcam artik. Olmadi yarin bi gideyimde bakayim. Bu ipligi ormuyosun birbirine gecme seklinde yapiyosun. Cok pofuduk duruyor. Bi gideyimde bakayim olmadi ayy heyecan yaptim
Ya zaten oyle oluyo hele bide oraya gidince iyice kendini kaybediyo insan :)
Kesinlikle battaniye icin kartopu alma tekrar tekrar soyluyorum zaten fotograflara bakinca belli oluyodur o renkliyi oylesine ordum ama beyaz olana o kadar ozendim sonuc fiyasko...
Canım benim kayınvalidem bu iplerden üç tane örmüş çok güzel yumuşacık.birtane puset battaniyesi diye geçen var onun fotosu da var onu yükleyeyim şimdi.Anladim canim. Peki bu alize puffy hakkinda ne dusunuyosun bu nasil??
Eki Görüntüle 2180142 Eki Görüntüle 2180142 Eki Görüntüle 2180141 Eki Görüntüle 2180141
Canım benim kayınvalidem bu iplerden üç tane örmüş çok güzel yumuşacık.birtane puset battaniyesi diye geçen var onun fotosu da var onu yükleyeyim şimdi.
Evet gerçekten çok yumuşak güzel bir ip.kullanan tanıdıklarım var memnunlar.Bu iplikte cok guzelmis youtube videosu var. Oyle elim siki gevsekte diyemiyosun ilmekleri geciriyosun sadece cok iyi yaa
Bebek battaniyesi icin uygun mu peki orunce agir fln oluyo mu yada yikaninca tuyleniyo mu??Evet gerçekten çok yumuşak güzel bir ip.kullanan tanıdıklarım var memnunlar.
Yıkanınca tüylenme Yok ama çok hafif değil gibi hissettim.şuan Bayram tatili için ailemin yanındayım ağırlığına bi bakıp fikir söylemek isterdim ama hazır o klasik bebek battaniyeleri kadar ağır değildir bence.bir yumak kaç gr ve kaç yumaktan çıkıyor onu nette bulursan ağırlık ortaya çıkarBebek battaniyesi icin uygun mu peki orunce agir fln oluyo mu yada yikaninca tuyleniyo mu??
Yıkanınca tüylenme Yok ama çok hafif değil gibi hissettim.şuan Bayram tatili için ailemin yanındayım ağırlığına bi bakıp fikir söylemek isterdim ama hazır o klasik bebek battaniyeleri kadar ağır değildir bence.bir yumak kaç gr ve kaç yumaktan çıkıyor onu nette bulursan ağırlık ortaya çıkar
benimkinin rengi visne curugu gibi kuzum bide benim an kucagi maxi cosi :) ben ayri ayri almistim maxi cosi secmestim o zaman begenmene sevindim surusu cok cok kolay degilmi ben en cok surusunu begendim valla :)
maxi cosi citi canimCanIM Maxi Cosi bin hangi ana kucağı modelini aldınız ? Görseli var mı
maxi cosi citi canimEki Görüntüle 2180187 bu canim
analdim canim gule gulr kullanin insaallah sanirim gb nin kendi modeli 1000 lira falan ben gorunusunu begenmistim cok o anakucaginin fiyati nasildi 579 liraya aldik biz bire yuzde 10 indirimimiz vardi o zamanBende bu marka sipariş verdim ama hangi modeli tam bilemiyorum mağazada yoktu internetten sipariş geçti çalışan ... gb poketin üstüne takıcAz.. gb ya da diğer ürünlere göre içinde yeni doğan parçası yoktu hafif bir süngerimsi bi parça vardı diğerlerinde
analdim canim gule gulr kullanin insaallah sanirim gb nin kendi modeli 1000 lira falan ben gorunusunu begenmistim cok o anakucaginin fiyati nasildi 579 liraya aldik biz bire yuzde 10 indirimimiz vardi o zaman