- 30 Nisan 2018
- 352
- 511
Canım biz prego santa maria anne yanı aldık. En yüksek ayarındayken benim yatağıma tam geldi. Senin yatağının yüksekliğini ölçebilme imkanın varsa ben benim yatağın yüksekliğini söyleyebilirim.
Sizin kızlar çok akıllıymış teyzesi
Ben de her aldığımı peşinden gelen kardeşleri, yeğenleri de kullanır diye düşünerek alıyorum Allah biliyor ya
Alsınlar canım boşver içlerinden geliyor demek. Almasalar daha beter. Bizimki çok bişey almamış zaten alma dedim beraber almak için. Ama kadın allah var alınca güzel şeylerde alıyo hakkını yemem ama ayları tutturamıyo kafasında uzun kollu almış 6aylık pijama ama bizim bebişler 6aylıkken yazda olacaklar
Evet aslında o da doğru canım ben o bakımdan düşünmedim :)Seninki erkek canim 4 5 aylikken de giyebilir. Aylik olan seyleri illa o ay giymeyebiliyolar. Bide mayisa kadar evler serin oluyo disari sicak olsa da. Illaki kullanirsin merak etme
Canım biz Haziran ayında 425liraya aldık, hem indirim vardı o sıra hem de dolar kuru bu kadar yüksek değildi tabi.Ölçmüştüm 75cm sendeki ölçüler nedir yatağın ve prego - bir de kaça aldınız
Canım biz Haziran ayında 425liraya aldık, hem indirim vardı o sıra hem de dolar kuru bu kadar yüksek değildi tabi.
Fakat bizim yatağı ölçtüm, yerden döşek dahil 60cm yüksekliği. Bizim yatağa sıfır olduysa en yüksek ayarda, bu da alçak kalır sizin yatağa... Baya bir yüksekmiş sizin yatak ya
Ya bazalı yatak ama döşekte problem var ben neden gidip o kadar yüksek bi model seçtim hala düşünüyorumileride böyle birşey olacağını kimse tahmin edemezdi bakıcaz artık
gizemşekerçikolataŞu şekerci siteniz vardi neresiydi o kizlar
Canım ben ebebekte satılan baby&me nin ince olanı da kullandım pofuduk olanı da. Pofuduk olanın 1-2 kullanmada içindeki pamuklar toplandı tozu falan döküldü. İnce olan daha kullanışlı. Hem daha uzun süre kullanıyorsun hem de çantada falan daha az yer kaplıyor. İncenin 40 lı olan paketten aldım bileKızlar bu alt acma örtülerinden alicam da pofuduk olani mi yoksa ince olani mi tercih ediyim. Bebek erkek farkeder mi. Ince olan 60×90 kalin olan 60×60. Internette yorumlara baktim 60×90 olani 2 ye bolup kullandım falan yazan olmuş ne dersiniz hangisini alıyım şimdi siparis vericem musait olan yazarsa sevinirim
tsk ederim canımgizemşekerçikolata
Ya bizimkide oyle hangi akla hizmet bu kadar yuksek almissam...cocuk iki yasina geldi yatagin yaninda basamak koydum ordan inip cikiyo bizim yataga...yok full ortapedik cart curt bir dunyada para vermistim hangi akla hizmet bilmiyorumYa bazalı yatak ama döşekte problem var ben neden gidip o kadar yüksek bi model seçtim hala düşünüyorumileride böyle birşey olacağını kimse tahmin edemezdi bakıcaz artık
hiç önemli değil en ucuzu dan al. Yalnız yıkama filesini içinde köpük olanlardan al daha rahat oluyorKüvet kova maşrapa setinde marka önemli mi ?dikkat etmemiz gerekiyor mu bir şeye? Yoksa uygun fiyatlı ucuz olan bir şeyden alıp geçelim mi? Bir sürü yorum var nette
tsk ederım canım
hiç önemli değil en ucuzu dan al. Yalnız yıkama filesini içinde köpük olanlardan al daha rahat oluyor
Tamam canım çok sağolhiç önemli değil en ucuzu dan al. Yalnız yıkama filesini içinde köpük olanlardan al daha rahat oluyor
Emira SY sen mu demistin fileyi kopuklu almayin diye küfleniyomus galiba,ben kucagimda yikadim hep ne file ne kuvet almadim gerci,ikimciyede almam kucakta rahat oluyo :)
Salihin tatliligi pekiEki Görüntüle 2181322
Evet canım her gün yikadigimiz için kurumaya fırsatı olmuyor o yüzden kuflendi sanırım...
Bu arada daha once yazdım mi hatırlamıyorum 6 aydan sonra şöyle bir oturak almistim banyoda çok işimi görmüştü :)