2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

Ölçmüştüm 75cm sendeki ölçüler nedir yatağın ve prego - bir de kaça aldınız

Seninki erkek canim 4 5 aylikken de giyebilir. Aylik olan seyleri illa o ay giymeyebiliyolar. Bide mayisa kadar evler serin oluyo disari sicak olsa da. Illaki kullanirsin merak etme

Ölçmüştüm 75cm sendeki ölçüler nedir yatağın ve prego - bir de kaça aldınız
Canım biz Haziran ayında 425liraya aldık, hem indirim vardı o sıra hem de dolar kuru bu kadar yüksek değildi tabi.

Fakat bizim yatağı ölçtüm, yerden döşek dahil 60cm yüksekliği. Bizim yatağa sıfır olduysa en yüksek ayarda, bu da alçak kalır sizin yatağa... Baya bir yüksekmiş sizin yatak ya

Ya bazalı yatak ama döşekte problem var ben neden gidip o kadar yüksek bi model seçtim hala düşünüyorum ileride böyle birşey olacağını kimse tahmin edemezdi bakıcaz artık

Canım ben ebebekte satılan baby&me nin ince olanı da kullandım pofuduk olanı da. Pofuduk olanın 1-2 kullanmada içindeki pamuklar toplandı tozu falan döküldü. İnce olan daha kullanışlı. Hem daha uzun süre kullanıyorsun hem de çantada falan daha az yer kaplıyor. İncenin 40 lı olan paketten aldım bile

Ya bazalı yatak ama döşekte problem var ben neden gidip o kadar yüksek bi model seçtim hala düşünüyorum ileride böyle birşey olacağını kimse tahmin edemezdi bakıcaz artık
Ya bizimkide oyle hangi akla hizmet bu kadar yuksek almissam...cocuk iki yasina geldi yatagin yaninda basamak koydum ordan inip cikiyo bizim yataga...yok full ortapedik cart curt bir dunyada para vermistim hangi akla hizmet bilmiyorum

Küvet kova maşrapa setinde marka önemli mi ?dikkat etmemiz gerekiyor mu bir şeye? Yoksa uygun fiyatlı ucuz olan bir şeyden alıp geçelim mi? Bir sürü yorum var nette

Küvet kova maşrapa setinde marka önemli mi ?dikkat etmemiz gerekiyor mu bir şeye? Yoksa uygun fiyatlı ucuz olan bir şeyden alıp geçelim mi? Bir sürü yorum var nette
hiç önemli değil en ucuzu dan al. Yalnız yıkama filesini içinde köpük olanlardan al daha rahat oluyor

kızlar bana fıkır verın hastane ıcın böyle bırsey duşundum.defne sabunu yaprağı kutu süsleme tanesını 4,75 tl dedı.40 tane yaptırmayı düşünüyorum sızce pahalımı? kendımız yapsak astarı yuzunu geçer mı?

Eklentiler

• 38225646_501662416944157_2012466927233925120_n.jpg
    48,2 KB · Görüntüleme: 90
Emira SY sen mu demistin fileyi kopuklu almayin diye küfleniyomus galiba,ben kucagimda yikadim hep ne file ne kuvet almadim gerci,ikimciyede almam kucakta rahat oluyo :)

Evet canım her gün yikadigimiz için kurumaya fırsatı olmuyor o yüzden kuflendi sanırım...
Bu arada daha once yazdım mi hatırlamıyorum 6 aydan sonra şöyle bir oturak almistim banyoda çok işimi görmüştü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…