2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

ayy ben gb maris begenmistim bebek arabasini 3700 liramiydi neydi vazgectik ondan :) gb nin evet ana kucagi agir baya maxi cosi hafif yani en azindan bana oyle geldi diger travel sistemlerdekindende biraz daha buyuk ve genis geldi gozume bakalim bebehin icine koyunca gorucez :) valla canim 1 yasina kadar kullananda var zayen ondan sonrasi icin araba koltugu alinacak bende e bebekten aldim o zaman siyah rengi yoktu orda banada kargoyla eve gonderdiler sorunsuz bi sekilde bize

aydingelini kusum listene bu yastiktan da ekle bak inanilmaz lazim :) once emziriken lazim onun disinda koltukta yatirirken cevresini sarmis oluyosun guvenli oluyo 2.aydan sonra ters yatiriyosun ustune boylece boyun ve sirt kaslari calisiyo motor gelisimine destek oluyorsun 6.aydan sonra oturuken lazim .... baya parasinin hakkini cikariyo simdi bile bi yere giderken aliyoruz yanimiza icime yatip yuvarlanip oynuyo

GB diğer modeller de güzeldi ama dediğin gibi fiyatları. Ve ekstra anakucagı almak gerekiyor travellar. Gibi paket halinde olmuyorlar, İzmit jokerden aldık bizde kaç günde gelir bakalım bekliyoruz yarın yarım gün çalışıyorlarmış PTT, getirmezse bayram sonrasına kalacak , ben evdeyken getirseler bari İstanbul’a gidip alışveriş yapmaya niyetim vardı

benimki 1 hafta icinde gelmisti canim senin bayram girdigi icin araya bayramdan sonraya kalir muhtemelen

Bu battaniye den başladım bende çok güzel bence. Örgü yapacaktık annemle birlikte buna karar verdik çok şirin ve pof pof yumuşacık duruyor :)

Benimde hosuma gitti ne yalan soyleyeyim boyle somon yada limon rengi gibi bi rengini bulursam almayi dusunuyorum aslinda bej de olabilir bakayim bi daha disari cikamadim bugun 34 derece benim hissettigim ise 40 gozum kesmiyo dolmusa binip carsiya gitmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…