- 30 Nisan 2018
- 352
- 511
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ya bende sevinmiştim kızlara buldum diye.Benimki erkek olunca kız kıyafetlerinin hepsi süslü geliyor bana:)Baktim dedigine o tam bizim dedigimizden degil can. Benziyor madelleri bizim begendigimizde gupur flnda var yakasinda ama bu da guzelmis
Hadi ya bende sevinmiştim kızlara buldum diye.Benimki erkek olunca kız kıyafetlerinin hepsi süslü geliyor bana:)
aynen smokinli hastane çıkışları var çok güzeller ,bana belli olmaz alabilirim her an onlardan da:)Haha benziyor ama :) ay erkekler icinde cok guzel seyler var gecende smokin gordum bebekler icin resmen asik oldum diyebilirim
aynen smokinli hastane çıkışları var çok güzeller ,bana belli olmaz alabilirim her an onlardan da:)
ayy ben gb maris begenmistim bebek arabasini 3700 liramiydi neydi vazgectik ondan :) gb nin evet ana kucagi agir baya maxi cosi hafif yani en azindan bana oyle geldi diger travel sistemlerdekindende biraz daha buyuk ve genis geldi gozume bakalim bebehin icine koyunca gorucez :) valla canim 1 yasina kadar kullananda var zayen ondan sonrasi icin araba koltugu alinacak bende e bebekten aldim o zaman siyah rengi yoktu orda banada kargoyla eve gonderdiler sorunsuz bi sekilde bizeGB fiyatı standart 1499
Dediğin gibi kendi marka ana kucağı 999₺ idi
Kullanacağı şurada 6 ay dediler .. onsuz da araba manasız gibi geldi hastaneden neyle çıkartıcam ya da ilk 6 ay doktora nasıl götürücem diye düşününce bizde arabayla uyumlu secebilecmiz bu markanın en uygun olanın tercih ettik bizde 580₺ ödedik ana kucağı için
Eve gelecek kargo ile bekliyoruz bakalım... adaptör aldık ana kucağı takmak için ekstra... araba hafif sanıyorum ana kucağı da hafif..
GB ana kucağı ağırdı baya...
ayy ben gb maris begenmistim bebek arabasini 3700 liramiydi neydi vazgectik ondan :) gb nin evet ana kucagi agir baya maxi cosi hafif yani en azindan bana oyle geldi diger travel sistemlerdekindende biraz daha buyuk ve genis geldi gozume bakalim bebehin icine koyunca gorucez :) valla canim 1 yasina kadar kullananda var zayen ondan sonrasi icin araba koltugu alinacak bende e bebekten aldim o zaman siyah rengi yoktu orda banada kargoyla eve gonderdiler sorunsuz bi sekilde bize
Güzel günlerde sağlıkla kullanın inşallah canım, beyazı da harikaymış gerçektenMinnak kizimin ilk cicileri geldi kizlar ayy cok guzelmis cok begendim cok yumusak danteli bile cok yumusakti
Bu battaniye den başladım bende çok güzel bence. Örgü yapacaktık annemle birlikte buna karar verdik çok şirin ve pof pof yumuşacık duruyor :)Anladim canim. Peki bu alize puffy hakkinda ne dusunuyosun bu nasil??
benimki 1 hafta icinde gelmisti canim senin bayram girdigi icin araya bayramdan sonraya kalir muhtemelenGB diğer modeller de güzeldi ama dediğin gibi fiyatları. Ve ekstra anakucagı almak gerekiyor travellar. Gibi paket halinde olmuyorlar, İzmit jokerden aldık bizde kaç günde gelir bakalım bekliyoruz yarın yarım gün çalışıyorlarmış PTT, getirmezse bayram sonrasına kalacak , ben evdeyken getirseler bari İstanbul’a gidip alışveriş yapmaya niyetim vardı
gule gule giysin canim kizin bak ben battaniyede sunu ormustumama hngi ipi kullandigimi hatirlamiyorum 1 duz devam ettiginde 1 bucuk ip gidiyorMinnak kizimin ilk cicileri geldi kizlar ayy cok guzelmis cok begendim cok yumusak danteli bile cok yumusakti
Güzel günlerde sağlıkla kullanın inşallah canım, beyazı da harikaymış gerçekten
Bu battaniye den başladım bende çok güzel bence. Örgü yapacaktık annemle birlikte buna karar verdik çok şirin ve pof pof yumuşacık duruyor :)
gule gule giysin canim kizin bak ben battaniyede sunu ormustumama hngi ipi kullandigimi hatirlamiyorum 1 duz devam ettiginde 1 bucuk ip gidiyorEki Görüntüle 2180431
Giydiririz tabi prenseslerIkiz gibi giydircez bak ama gozume cok kucuk geldi yenidogan almam artik 1 tane yeter zaten icinde birde altli ustlu takim var. 0 3 aylik alirim artik