- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
Canım ben internetten baktım biraz, öyle karar verdim. Sleepy 60x90 yazıyor üstünde. 3lü paketti. Toplamda 30tane yani. Öyle tercih ettim.Kızlar bu alt acma örtülerinden alicam da pofuduk olani mi yoksa ince olani mi tercih ediyim. Bebek erkek farkeder mi. Ince olan 60×90 kalin olan 60×60. Internette yorumlara baktim 60×90 olani 2 ye bolup kullandım falan yazan olmuş ne dersiniz hangisini alıyım şimdi siparis vericem musait olan yazarsa sevinirim
Sanırım bahsettiğin marka baby me.bende ondan aldım ikisindende aldım bir paket deneyince karar veririm dedim.yada ince olanı evde kullanırım zemin yumuşak olacağı için kalın olanını ev dışında kullanmam gereken yerlerde kullanabilirim diye düşündüm.Kızlar bu alt acma örtülerinden alicam da pofuduk olani mi yoksa ince olani mi tercih ediyim. Bebek erkek farkeder mi. Ince olan 60×90 kalin olan 60×60. Internette yorumlara baktim 60×90 olani 2 ye bolup kullandım falan yazan olmuş ne dersiniz hangisini alıyım şimdi siparis vericem musait olan yazarsa sevinirim
Canım e bebekte baby me vardı indirimde şuan 40 lı paketi 26.97 ince ve kalin seçeneği var hangisini tercih etsem onu bilemedim.Canım ben internetten baktım biraz, öyle karar verdim. Sleepy 60x90 yazıyor üstünde. 3lü paketti. Toplamda 30tane yani. Öyle tercih ettim.
Evet canım 40 li paket alıcam ikisinden de ayrı ayrı almak istemiyorum şuan. En iyisi ince olanı alıyım erkek bebek cis falan yaparsa en azindan onun genişliği daha büyük etrafa bulaşmamış olur.Sanırım bahsettiğin marka baby me.bende ondan aldım ikisindende aldım bir paket deneyince karar veririm dedim.yada ince olanı evde kullanırım zemin yumuşak olacağı için kalın olanını ev dışında kullanmam gereken yerlerde kullanabilirim diye düşündüm.
Canım bilmiyorum gerçekten ya. Yardımcı olamayacağım merhaba kusura bakma.Canım e bebekte baby me vardı indirimde şuan 40 lı paketi 26.97 ince ve kalin seçeneği var hangisini tercih etsem onu bilemedim.
8 .5 TL ye aldım canım 7 tane aldım 60 taneden başladım kocaman oldu rahat rahat kullanıyım diye teşekkür ederim canımGuzel gunlerde kullan canim. Kaca aldin ipi? Disarda mi uygun internette mi
8 .5 TL ye aldım canım 7 tane aldım 60 taneden başladım kocaman oldu rahat rahat kullanıyım diye teşekkür ederim canım
Ay evet canım ya bunu yazmayı unuttm ama listeye hoş ben sadece kıyafet için liste yaptım da bunuda ekliyim çarşıya gidince alırım çok teşekkür ederimmaydingelini kusum listene bu yastiktan da ekle bak inanilmaz lazim :) once emziriken lazim onun disinda koltukta yatirirken cevresini sarmis oluyosun guvenli oluyo Eki Görüntüle 2180387 2.aydan sonra ters yatiriyosun ustune boylece boyun ve sirt kaslari calisiyo motor gelisimine destek oluyorsun 6.aydan sonra oturuken lazim .... baya parasinin hakkini cikariyo simdi bile bi yere giderken aliyoruz yanimiza icime yatip yuvarlanip oynuyo
Oy maşallah rabbim güle güle giydirmeyi nasip etsin inşallahMinnak kizimin ilk cicileri geldi kizlarayy cok guzelmis cok begendim cok yumusak danteli bile cok yumusakti
Ooo annesi sen baya tamamladın herşeyi :) maşallah maşallah güzel günlerde kullanın inşallahMinnoşumun ana kucağı örtüsü geldi teyzeleri
Ay evet canım ya bunu yazmayı unuttm ama listeye hoş ben sadece kıyafet için liste yaptım da bunuda ekliyim çarşıya gidince alırım çok teşekkür ederimm
Oy maşallah rabbim güle güle giydirmeyi nasip etsin inşallah
Ooo annesi sen baya tamamladın herşeyi :) maşallah maşallah güzel günlerde kullanın inşallah
Bizim zavallının 4 tane tulumu ( 0-3 ay 2 tane 6 ay 2 tane)
2 tane battaniye, 2 alt üst takım, 2 tane çıngırak 1 tane ayakkabısı oldubunlarda arkadaşlarımın ve babannesinin aldıkları
NE güzel işte sen beğenip almışsın ben hiç birini almadım hep almışlar kendi zevklerine göreOoo cok iyi ben daha sadece 1 tane hastanr cikisi aldim
İlmekde söküğe rastlamadim hiç sadece 1inci yumak bitiyor ötekine başlarken sökülme oluyor ilk yumakta. 50 ılmek çok küçük geldi bana ben 54 56 yla basliyacaktim annem birinde görmüş 60 karar bence dedi. Öyle yaptım 7 yumak tan çıktı. Çok güzel amaBende nette bir yerde 7.5 tlye gordum disari daha ucuzdur diyodum ama degil sanirim. Bebek battanoyesi icin 50 ile baslayin deniyo. 60 olunca bir kenar kac cm ediyo? Bide sokuk ilmekler oluyo deniyo var mi asli astari bu isin?
Eki Görüntüle 2180868 kizlar isimli hastane cikisi yapmak issteyenler vardı sade tulum yerine biraz daha süslü olsun isteyen varsa bunu gördüm demin e bebekte 30 liraya düşmüş arkasına da isim yazılır.Eki Görüntüle 2180868
Babanesi iki poşet hazırlamış bayrama bendeler gelirken getirecekNE güzel işte sen beğenip almışsın ben hiç birini almadım hep almışlar kendi zevklerine göre
Bende çoğu eşyayı eminonunden aldım. En alt katta aziz bebe var orda guzel seyler vardı ama genelde her magazada benzer seyler var erkek olunca fazla çeşit olmuyor malesef bende alırken istedigim gibi bişey bulamadim hiç.Ama bu kız çocukları için hafta sonu gezdim erkek bebek için ürün kıtlığı vardı resmen ben istediğim gibi birşey bulamadım 3aylık ürünler aldık üç parça.. gidip İstanbul’dan bakıcam Eminönü-havuzluhana falan ...
Bende çoğu eşyayı eminonunden aldım. En alt katta aziz bebe var orda guzel seyler vardı ama genelde her magazada benzer seyler var erkek olunca fazla çeşit olmuyor malesef bende alırken istedigim gibi bişey bulamadim hiç.
Canım biz prego santa maria anne yanı aldık. En yüksek ayarındayken benim yatağıma tam geldi. Senin yatağının yüksekliğini ölçebilme imkanın varsa ben benim yatağın yüksekliğini söyleyebilirim.Bakıcaz artık, temel olarak alacaklarım bu katlanır banyo leğeni, takımı vs i, bir de İstanbul’da doğum yapmayı düşünüyorum ailem orda , bebeği yatıracağım bi beşik lazım... hafta sonu gezince eşimle annem anne yanı olanları beğendiler ama anne yanı modeller benim yataktan 10-15 cm aşağıda kalıyor
Ahşap minik sepet beşik vs düşündüm daha orta sona yeni geçen ikiz kız yeğenlerim var -hala iyi birşey al daha biz evlenince bizim çocuklara kalır biz kullanırız diyorlar anammmm insan bacak kadar boyuyla koca koca laflar eder mi gülme krizine girdimnesilden nesile aktarıcaz aldıklarımızı artık ona göre seçeriz
Alsınlar canım boşver içlerinden geliyor demek. Almasalar daha beter. Bizimki çok bişey almamış zaten alma dedim beraber almak için. Ama kadın allah var alınca güzel şeylerde alıyo hakkını yemem ama ayları tutturamıyo kafasında uzun kollu almış 6aylık pijama ama bizim bebişler 6aylıkken yazda olacaklarBabanesi iki poşet hazırlamış bayrama bendeler gelirken getirecekiçimden yeteeeer diyorum bi bebeğe kaç yelek örülür yaaa moda haftası düZenlicez doğduktan sonra ...