2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

Canım ben internetten baktım biraz, öyle karar verdim. Sleepy 60x90 yazıyor üstünde. 3lü paketti. Toplamda 30tane yani. Öyle tercih ettim.

Sanırım bahsettiğin marka baby me.bende ondan aldım ikisindende aldım bir paket deneyince karar veririm dedim.yada ince olanı evde kullanırım zemin yumuşak olacağı için kalın olanını ev dışında kullanmam gereken yerlerde kullanabilirim diye düşündüm.

Evet canım 40 li paket alıcam ikisinden de ayrı ayrı almak istemiyorum şuan. En iyisi ince olanı alıyım erkek bebek cis falan yaparsa en azindan onun genişliği daha büyük etrafa bulaşmamış olur.

8 .5 TL ye aldım canım 7 tane aldım 60 taneden başladım kocaman oldu rahat rahat kullanıyım diye teşekkür ederim canım

Bende nette bir yerde 7.5 tlye gordum disari daha ucuzdur diyodum ama degil sanirim. Bebek battanoyesi icin 50 ile baslayin deniyo. 60 olunca bir kenar kac cm ediyo? Bide sokuk ilmekler oluyo deniyo var mi asli astari bu isin?

Ay evet canım ya bunu yazmayı unuttm ama listeye hoş ben sadece kıyafet için liste yaptım da bunuda ekliyim çarşıya gidince alırım çok teşekkür ederimm
Minnak kizimin ilk cicileri geldi kizlar ayy cok guzelmis cok begendim cok yumusak danteli bile cok yumusakti
Oy maşallah rabbim güle güle giydirmeyi nasip etsin inşallah
Minnoşumun ana kucağı örtüsü geldi teyzeleri
Ooo annesi sen baya tamamladın herşeyi :) maşallah maşallah güzel günlerde kullanın inşallah

Bizim zavallının 4 tane tulumu ( 0-3 ay 2 tane 6 ay 2 tane)
2 tane battaniye, 2 alt üst takım, 2 tane çıngırak 1 tane ayakkabısı oldu bunlarda arkadaşlarımın ve babannesinin aldıkları

Ooo cok iyi ben daha sadece 1 tane hastanr cikisi aldim

kızlar merhabalar ben bu kanguruları araştırıyorum da.alan var mı yada hangi marka hangi modeli önerirsiniz???

Bende nette bir yerde 7.5 tlye gordum disari daha ucuzdur diyodum ama degil sanirim. Bebek battanoyesi icin 50 ile baslayin deniyo. 60 olunca bir kenar kac cm ediyo? Bide sokuk ilmekler oluyo deniyo var mi asli astari bu isin?
İlmekde söküğe rastlamadim hiç sadece 1inci yumak bitiyor ötekine başlarken sökülme oluyor ilk yumakta. 50 ılmek çok küçük geldi bana ben 54 56 yla basliyacaktim annem birinde görmüş 60 karar bence dedi. Öyle yaptım 7 yumak tan çıktı. Çok güzel ama

Ama bu kız çocukları için hafta sonu gezdim erkek bebek için ürün kıtlığı vardı resmen ben istediğim gibi birşey bulamadım 3aylık ürünler aldık üç parça.. gidip İstanbul’dan bakıcam Eminönü-havuzluhana falan ...

Bende çoğu eşyayı eminonunden aldım. En alt katta aziz bebe var orda guzel seyler vardı ama genelde her magazada benzer seyler var erkek olunca fazla çeşit olmuyor malesef bende alırken istedigim gibi bişey bulamadim hiç.

Bakıcaz artık, temel olarak alacaklarım bu katlanır banyo leğeni, takımı vs i, bir de İstanbul’da doğum yapmayı düşünüyorum ailem orda , bebeği yatıracağım bi beşik lazım... hafta sonu gezince eşimle annem anne yanı olanları beğendiler ama anne yanı modeller benim yataktan 10-15 cm aşağıda kalıyor
Ahşap minik sepet beşik vs düşündüm daha orta sona yeni geçen ikiz kız yeğenlerim var -hala iyi birşey al daha biz evlenince bizim çocuklara kalır biz kullanırız diyorlar anammmm insan bacak kadar boyuyla koca koca laflar eder mi gülme krizine girdim nesilden nesile aktarıcaz aldıklarımızı artık ona göre seçeriz

Canım biz prego santa maria anne yanı aldık. En yüksek ayarındayken benim yatağıma tam geldi. Senin yatağının yüksekliğini ölçebilme imkanın varsa ben benim yatağın yüksekliğini söyleyebilirim.

Sizin kızlar çok akıllıymış teyzesi
Ben de her aldığımı peşinden gelen kardeşleri, yeğenleri de kullanır diye düşünerek alıyorum Allah biliyor ya

Babanesi iki poşet hazırlamış bayrama bendeler gelirken getirecek içimden yeteeeer diyorum bi bebeğe kaç yelek örülür yaaa moda haftası düZenlicez doğduktan sonra ...
Alsınlar canım boşver içlerinden geliyor demek. Almasalar daha beter. Bizimki çok bişey almamış zaten alma dedim beraber almak için. Ama kadın allah var alınca güzel şeylerde alıyo hakkını yemem ama ayları tutturamıyo kafasında uzun kollu almış 6aylık pijama ama bizim bebişler 6aylıkken yazda olacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…