2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

aynen oyle canım doğru dedın valla :)))

Kızlar bir şey soracağım hastane çıkışı pusetin üstüne sineklik tarzımı bişey alayım yoksa örtü gibi bir şey mi kapatmak uygun olur ?

Hep 4al 3 odedeler zaten indirim yoksa alma 1 hafta yoksa obur hafta mutlaka oluyo izmirie hele bebegin kızsa 6 7 ay gider 4 paket ama erkekse cabuk biter :)
E bebekte 40 lısı 27 lira uygun geldi.erkek olacak inşallah bebeğim o zaman daha çok ihtiyacım olacağı için 4 al üç öde mantıklı geliyor.

Kızlar bir şey soracağım hastane çıkışı pusetin üstüne sineklik tarzımı bişey alayım yoksa örtü gibi bir şey mi kapatmak uygun olur ?

Ben şuna bayıldım böyle birşey alacağım kışın da kullanışlı olur. Oğlumun zamanında yoktu böyle seyler normal battaniyelerini veya muslin bezlerini ortuyordum. Hatta bazen emzirme önlüğünü bile ortuyordum

Ben de bundan yaptırıyorum ama daha pahalıya gelmiş benimki

Diğer renkleri 75 TL civarında canım bu renk ucuz sadece

Babynest e heves ettim.bi baktım puset örtüsü altacma emzirme parçalarını da almışım ben de 75 e aldım puseti canım

Eklentiler

• Screenshot_20180721-092833.png
    180,7 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_20180721-091352.png
    184,3 KB · Görüntüleme: 71
  • Screenshot_20180721-085805.png
    203,4 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar bebek arabası olarak beneto nasıldır bir fikri olan var mı? Bu alan hiç fikir sahibi olmadigim bir alan bu modeli kolaylıkla kullanabilir miyim ve önerdiğiniz bir model marka var mıdır
E bebk deki baby plus ile aynı model. Fiyat gayet uygun. Kullanan arkadaşım var o da çok memnun tek sorun benim için katlanınca büyük duruyor. Doblosu olduğu için arkadaşın arabasına sığıyor biz bu yüzden beğenmedik onun dışında gayet güzel

Yorumlara bakınca evet arabaya sığdırma sorunu yaşanıyormuş travel sistem hep öyleymiş o zaman baston almam lazım onu da çok beğenmiyorum yaa ne yapacağımı bilemedim

Canım hastane çıkışı eda baby.sen hangi mağazadan siparis verdin acaba? Benim sepete attığım kidstrendtekstil diye bı mağaza LezzetliCipetpet
Ben de oradan almışım canım şimdi baktım.

Fotoğrafını sabah çektim ama hava kapalıydı rengi tam çıkmamış. Normal rengi çok tatlı bir pembe, şeker pembesi gibi toz pembe gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…