Aa bu modeli görmemistim yada dikkat etmemisim ama cok guzelmis hemde cok mantikligeldiginde yorumlarini soyler misin canim ona gore bende siparis vereyim
Kızlar hastane çıkışımız gelmiş kargodan
Henüz elime geçmedi ama annemden fotoğrafı geldiannemden getirdiğimde tam takımın fotoğrafını da atarım. O kadar beğendim ki hemen paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 2171708
Canım valla çok korkarak aldım ama fotoğrafına aşık olmuştum resmen. %100 pamuk ve Türk Malı diye görünce de dedim en iyi konfeksiyon ürünleri bizde, al gitsinYaa bende 1 aydir bu modele bakiyorum cok severim islemeli seyleri. Nasilmis kumasi fln bide tulumluyu mu aldin altust takimliyi mi bide kaca aldin merak ettim. Tulumlu 10lu olan 110 ole 120 arasinda alt ust takim benzer model olan 90tlydi
Canım valla çok korkarak aldım ama fotoğrafına aşık olmuştum resmen. %100 pamuk ve Türk Malı diye görünce de dedim en iyi konfeksiyon ürünleri bizde, al gitsin
Tulumlu modeli aldım ben, 10parça olanı ama şu an neler var içinde bilmiyorum tam. Annem penye yeleği bile var kızım dedi... N11de 120liraydı fiyatı %15 indirim vardı, 105e geldi bize. Ben henüz kalitesini görmedim ama annem işlemesine, danteline, kumaşına her şeyine bayılmış. Elde işleme gibi bunun kaneviçesi, çok pahalı mıydı çok güzel dedi. 105e aldım diyince ooo bu kadar güzel şeyi nasıl aldın o fiyata diye şaşırdıPenye battaniyesine de bayılmış, diyor o kadar şık ki hep bunu kullan misafirlikte filan
Ayy çok sevindim ya, senin de işine yaramış olduO zaman bende alayim. Beyazini dusunuyorum bende ayy cok guzel ama anneme gecende gosterdim o bile bayildi. Ama islemesi gupuru nasil diye karar verememistim bende beyazini alayim o zaman cok mutlu oldum gorunce valla belki alan cikar diye bekliyodum. Tam 1 aydir bakiyorum bu sete gozum kaldi yeminle
Ayy çok sevindim ya, senin de işine yaramış oldu
Anneme ilk aldığımda fotoğraflarını göstermiştim. İlk görünce beyazını alsaydın, daha şık dedi ama pembede detayları daha güzel görünür diye düşündüm ben. Puantiyeli gibi bir dokusu var bak tulumda filan. O beyazda görünmez canım. Şimdi eline geçince iyi ki pembeyi almışsın kızım, aradan geçen danteli filan da görünmezmiş beyazda dedi
Sen yine de hangisi içine siniyorsa onu al canım. Güzel günlerde de kullanalım inşallah
Bak canım şöyle iyice, hangisi alırsan aklın diğerinde kalmaz kararını öyle verBende ilk pembeyi begendim hatta ugurlubebe diye bir insta dayfasi var ilk orda begenmistim. Annemde beyazini al dedi sonra desen beyazda daha guzel gorunur diye dusundum. Ama simdi bilemedim bak. Keske baska renkleri de olsa somon rengi gibi filan. Cok seker ama yaa hergun bakiyorum bu takima. Binlerce takim gordum ama en begendigim buydu. Gule gule kullan sende canimben bi bakayim bugun tekrar
Bak canım şöyle iyice, hangisi alırsan aklın diğerinde kalmaz kararını öyle verYarın sabahtan anneme gideceğim, orada takımın tamamının da resmini çeker atarım. Belki karar vermene daha yardımcı olur hepsini görmek
Gerçekten çok güzel, zarif ve şık bir takım. Dediğin gibi keşke başka tonları da olsaymış ama diğer takımlardan birkaç adım önde modeli benim için de, zevklerimiz aynı demekAşırı süsler, pullar, taşlar sevmem. Bir tane de beyaz, sade bir takım almayı düşünüyorum hastane için. Aşırı fazla parçası olmasına gerek yok, yedek olsun diye. Bunun ayakkabısı filan çok cicili biciliymiş gerçekten, başka büyük takıma ihtiyaç yok
En çok içine sineni al canım kesinlikle, minnoşlarımızın ilk kıyafetleri olacak bunlar anısı hep kalacak. Çok özelAynen zevklerimiz benziyo gercekten bende ayni seyi dusunuyorum en guzeli anket yapayim arkadaslara :))) hatta ben papatya desenli takim var midir diye baktim ama bulamadim. Mesela sonbahar olacagi icin daha pastel renklere baktim onuda bulamadim. Hic istedigim tarz hastane takimi bulamadim ama bunda gelip gidip baktim. Bide zibinli degil takimli seklinde olan vardi. Ugurlubebeye bak oda guzeldi. Kararsiz kaldim anlayacagin resmini bide sen at canli merak ettim
Kızlar hastane çıkışımız gelmiş kargodan
Henüz elime geçmedi ama annemden fotoğrafı geldiannemden getirdiğimde tam takımın fotoğrafını da atarım. O kadar beğendim ki hemen paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 2171708
Ayy evet canım aynısıSepete attığım bu.ayni mi acaba canımLezzetliCipetpet
Ayy evet canım aynısı
Harika ya hepimiz beğenmişiz, güzel günlerde kullanalım inşallah
Ben yarın sabah tüm parçalarıyla fotoğrafını çekip atacağım inşallah. İstersen bakıp ona göre karar ver sen deAmin amin insaAllah canımm :)) başka bir şeye gözüm kaymadan alsam mı acaba gidip gelip bakıyorum ne zamandır ama alamadım hala
Ben yarın sabah tüm parçalarıyla fotoğrafını çekip atacağım inşallah. İstersen bakıp ona göre karar ver sen de
İçine en çok sinen modeli al kesinliklegerçi imkanın varsa sonradan daha çok beğendiğin olursa onu da alırsın
Senin tahmini doğum ne zamandı canım?Bende senin gibi düşünüyorum canım üç haftam boşa gitmesin diye iki hafta sömestir tatilini kaybetmeyi göze alacağım.bu arada Doğum sonrası ege hanımın heyet raporu vereceğini hiç sanmıyorum.ama Nisa'n ayından seminerlere kadar ben hep heyetiydim hiç çalışmadım sürekli kusmaktan hastaneye aldı hep beni o yüzden hep heyet vermişti.
son adet tarihine göre 22 kasim ultrasona göre 15 kasım gözüküyor canım.Senin tahmini doğum ne zamandı canım?