2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

çok güzelmiş nerden aldınız acaba ve fiyatı nedir

Çok güzelmiş canım, güzel günlerde kullan. Ben de gecelik olarak lcwden aldığım hamile geceliğini götürürüm diyordum, çok rahat o yüzden severek kullanıyorum şimdi. Emzirme için çıt çıtları da var.. Bunlar da alabilirim, çok güzelmiş. Normalde çok yoğun görürdüm adetleri, lohusayken de çok yoğun olacaktır diye yedeklerim olsun istiyorum

Çok güzelmiş canım, güzel günlerde kullan. Ben de gecelik olarak lcwden aldığım hamile geceliğini götürürüm diyordum, çok rahat o yüzden severek kullanıyorum şimdi. Emzirme için çıt çıtları da var.. Bunlardan da alabilirim, çok güzelmiş. Normalde çok yoğun görürdüm adetleri, lohusayken de çok yoğun olacaktır diye yedeklerim olsun istiyorum

Iyi fikir ilk.bir kac saat altin acik yatiyosun o arada bulasabilir yedek sart

Bende öğretmenim cnm ve ilk doğumum olacak kısmetse ama benimde doğum 15 Kasım'da inşallah bende 15 Ekim'de ayrilirim diyordum ama dediğin gibi Şubat tatilini düşünmemiştim ben o zmn daha önce ayrılsam oluyor mu??

15 Ekim'de ayrilirsan 2 hafta fazladan çalışmış olacaksın canım 28 Eylül en uygun tarih :) 32 haftan dolduktan sonra calisabilir raporun olsa bile ne zaman istersen o zaman izne ayrılabilirsin.

15 Ekim'de ayrilirsan 2 hafta fazladan çalışmış olacaksın canım 28 Eylül en uygun tarih :) 32 haftan dolduktan sonra calisabilir raporun olsa bile ne zaman istersen o zaman izne ayrılabilirsin.
Evet cnm mantikli15 tatil sonrasına atma gibi bı durum olmuyo dimi kalan ücretli izin haftalarımdan?

Evet cnm mantikli15 tatil sonrasına atma gibi bı durum olmuyo dimi kalan ücretli izin haftalarımdan?

Öyle birşey olmuyor malesef canim. daha önce söylemiştim bir arkadasim agustosta doğum yaptı hem doğum öncesi hem sonrası izinleri hep boşa gitti

Öyle birşey olmuyor malesef canim. daha önce söylemiştim bir arkadasim agustosta doğum yaptı hem doğum öncesi hem sonrası izinleri hep boşa gitti
Anladım cnm o zmn 28 Eylül de ayrılmak en mantiklisi gerçi okul veya müdür için biraz sıkıntı yaratabilir 2 haftalık bı başlangıç ama artık ders prog. Benim gideceğime göre ayarlar en başından

Aynen seminerlerde konuşulur zaten canım.

Çok iyi düşünmüşsün çok da güzel olmuş canım emzirme önlüğü filan da yaptirabilirsin aklında olsun :)
emzirme onlugu ablam almis canim eger onu kullanamazsam yaptiricam ama besigi aldigimda carsaf diktirmeyi dusunuyorum babynest yaptiricaktim vazgevtim ondan sagolsunlar herseyi yapiyorlar yaa bak bide boyle taki yastigi yaptirdim

Eklentiler

• IMG-20180716-WA0001.jpg
    94,8 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…