- 5 Temmuz 2018
- 1.417
- 851
- 33
çok güzelmiş nerden aldınız acaba ve fiyatı nedirCanım bu çanta modellerini de mi beğenmedin sizin attığınız daha çok seyahat çantası gibi duruyor sırt çantaları daha kullanışlı olmaz mı ki. Ben bundan aldım mesela gayet kullanışlı geniş duruyor tavsiye ederim
Çok güzelmiş canım, güzel günlerde kullan. Ben de gecelik olarak lcwden aldığım hamile geceliğini götürürüm diyordum, çok rahat o yüzden severek kullanıyorum şimdi. Emzirme için çıt çıtları da var.. Bunlar da alabilirim, çok güzelmiş. Normalde çok yoğun görürdüm adetleri, lohusayken de çok yoğun olacaktır diye yedeklerim olsun istiyorumBen bu gecelikleri aldim artik bugun hastane icin.dantelli gecelik istemiyodum bide gecelik kumaslarinin ici gorunuyo zaten oda cok sicak oluyo guzel gorunmek icin sabahlik filan 2 kat giyinemem bunlar tam kafama yattiEki Görüntüle 2172104 Eki Görüntüle 2172105
Çok güzelmiş canım, güzel günlerde kullan. Ben de gecelik olarak lcwden aldığım hamile geceliğini götürürüm diyordum, çok rahat o yüzden severek kullanıyorum şimdi. Emzirme için çıt çıtları da var.. Bunlardan da alabilirim, çok güzelmiş. Normalde çok yoğun görürdüm adetleri, lohusayken de çok yoğun olacaktır diye yedeklerim olsun istiyorumBen bu gecelikleri aldim artik bugun hastane icin.dantelli gecelik istemiyodum bide gecelik kumaslarinin ici gorunuyo zaten oda cok sicak oluyo guzel gorunmek icin sabahlik filan 2 kat giyinemem bunlar tam kafama yattiEki Görüntüle 2172104 Eki Görüntüle 2172105
Iyi fikir ilk.bir kac saat altin acik yatiyosun o arada bulasabilir yedek sartÇok güzelmiş canım, güzel günlerde kullan. Ben de gecelik olarak lcwden aldığım hamile geceliğini götürürüm diyordum, çok rahat o yüzden severek kullanıyorum şimdi. Emzirme için çıt çıtları da var.. Bunlardan da alabilirim, çok güzelmiş. Normalde çok yoğun görürdüm adetleri, lohusayken de çok yoğun olacaktır diye yedeklerim olsun istiyorum
Bende öğretmenim cnm ve ilk doğumum olacak kısmetse ama benimde doğum 15 Kasım'da inşallah bende 15 Ekim'de ayrilirim diyordum ama dediğin gibi Şubat tatilini düşünmemiştim ben o zmn daha önce ayrılsam oluyor mu??İznimiz ay hesabıyla değil de hafta hesabıyla 16 hafta oluyor canım. Tabi ikiz değilse. Bu yazdigin tarihlere gore sen en erken 12 Eylül'de izne çıkabiliyorsun en geç de 17 Ekim. İse ne zaman döneceğini de şu siteden hesaplayabilirsin:
http://hesapyap.net/blog/dogum-izni-hesaplama-memur-isci/
Bence somestr tatilin boş yere yanmasın sen de benim gibi 28 Eylülde izne çık
Bende öğretmenim cnm ve ilk doğumum olacak kısmetse ama benimde doğum 15 Kasım'da inşallah bende 15 Ekim'de ayrilirim diyordum ama dediğin gibi Şubat tatilini düşünmemiştim ben o zmn daha önce ayrılsam oluyor mu??
Aa öyle mi bakayım o modele o zaman ben deBende travel sistem aldım canım ama bizimki katlanınca çok küçük kalıyor. Prego nun quatro modelini aldık.
Canım ınst dan minik_ayaklrr diye bir sayfadan aldım gerçekten kalitesi çok iyi 130 liraya almıştımçok güzelmiş nerden aldınız acaba ve fiyatı nedir
Evet cnm mantikli15 Ekim'de ayrilirsan 2 hafta fazladan çalışmış olacaksın canım 28 Eylül en uygun tarih :) 32 haftan dolduktan sonra calisabilir raporun olsa bile ne zaman istersen o zaman izne ayrılabilirsin.
Evet cnm mantikli15 tatil sonrasına atma gibi bı durum olmuyo dimi kalan ücretli izin haftalarımdan?
Anladım cnm o zmn 28 Eylül de ayrılmak en mantiklisi gerçi okul veya müdür için biraz sıkıntı yaratabilir 2 haftalık bı başlangıç ama artık ders prog. Benim gideceğime göre ayarlar en başındanÖyle birşey olmuyor malesef canim. daha önce söylemiştim bir arkadasim agustosta doğum yaptı hem doğum öncesi hem sonrası izinleri hep boşa gitti
Anladım cnm o zmn 28 Eylül de ayrılmak en mantiklisi gerçi okul veya müdür için biraz sıkıntı yaratabilir 2 haftalık bı başlangıç ama artık ders prog. Benim gideceğime göre ayarlar en başından
bende bundan yaptirsim kumas sadece 15 lirayami ne geldi :)Ben de bundan yaptırıyorum ama daha pahalıya gelmiş benimki
Güle güle kullanın canım :)bende bundan yaptirsim kumas sadece 15 lirayami ne geldi :)Eki Görüntüle 2172503 Eki Görüntüle 2172504
Çok güzel olmuş tatlım güle güle kullan daha bugün sordum puset örtüsünüabir sayfaya 55 dedi ya şaka gibibende bundan yaptirsim kumas sadece 15 lirayami ne geldi :)Eki Görüntüle 2172503 Eki Görüntüle 2172504
sagol canim evet pahalilar ben hic fiyat sormadim canim esimin teyzesi terzi sadece kumas aldim ben instagramdan gosterdim modeli o diktiÇok güzel olmuş tatlım güle güle kullan daha bugün sordum puset örtüsünüabir sayfaya 55 dedi ya şaka gibi
Çok iyi düşünmüşsün çok da güzel olmuş canım emzirme önlüğü filan da yaptirabilirsin aklında olsun :)sagol canim evet pahalilar ben hic fiyat sormadim canim esimin teyzesi terzi sadece kumas aldim ben instagramdan gosterdim modeli o dikti
emzirme onlugu ablam almis canim eger onu kullanamazsam yaptiricam ama besigi aldigimda carsaf diktirmeyi dusunuyorum babynest yaptiricaktim vazgevtim ondan sagolsunlar herseyi yapiyorlar yaa bak bide boyle taki yastigi yaptirdimÇok iyi düşünmüşsün çok da güzel olmuş canım emzirme önlüğü filan da yaptirabilirsin aklında olsun :)
Hepsi super olmus guzel ginlerde kullaninemzirme onlugu ablam almis canim eger onu kullanamazsam yaptiricam ama besigi aldigimda carsaf diktirmeyi dusunuyorum babynest yaptiricaktim vazgevtim ondan sagolsunlar herseyi yapiyorlar yaa bak bide boyle taki yastigi yaptirdimEki Görüntüle 2172576