sagol canim daha guzelleri sizin olsun insaallah :)Hepsi super olmus guzel ginlerde kullanin
Yaa bunlar çok tatlı olmuş amaa hepsini de güzel günlerde kullanın tosbiğinlee:)emzirme onlugu ablam almis canim eger onu kullanamazsam yaptiricam ama besigi aldigimda carsaf diktirmeyi dusunuyorum babynest yaptiricaktim vazgevtim ondan sagolsunlar herseyi yapiyorlar yaa bak bide boyle taki yastigi yaptirdimEki Görüntüle 2172576
Herkeste belirtileri farklı olur canım ben de hiç göğüs hassasiyeti olmamıştı ama ilk göğüslerden belirtileri yaşayanlar da var. Benim bacak ağrılarım çok fazlaydı ayakta durmakta zorlanıyordum öyle anlamıştım mesela.Merhaba sizlere bisey bismak istiyorum hamile oldugunuzu ogrenmeden once gogus ucunu elliyince sizlama oldumu
insaallah canim sagolasinn :)Yaa bunlar çok tatlı olmuş amaa hepsini de güzel günlerde kullanın tosbiğinlee:)
TesekkurederimHerkeste belirtileri farklı olur canım ben de hiç göğüs hassasiyeti olmamıştı ama ilk göğüslerden belirtileri yaşayanlar da var. Benim bacak ağrılarım çok fazlaydı ayakta durmakta zorlanıyordum öyle anlamıştım mesela.
Kaç metre kumaştan çıktı cnmbende bundan yaptirsim kumas sadece 15 lirayami ne geldi :)Eki Görüntüle 2172503 Eki Görüntüle 2172504
Ben goguslerden anlamıştım cnm yumurtlama günlerinden hemen sonra daha adete 10 gün falan varken hassasiyet ve şişme olmustuMerhaba sizlere bisey bismak istiyorum hamile oldugunuzu ogrenmeden once gogus ucunu elliyince sizlama oldumu
1 metre sanirim canim benimki instagramdakikrrden buyuk oldu birazKaç metre kumaştan çıktı cnm
Benim buyume yok sadece uclarini elliyince aciyoBen goguslerden anlamıştım cnm yumurtlama günlerinden hemen sonra daha adete 10 gün falan varken hassasiyet ve şişme olmustu
cok guzelmiss canimmmattigibkumasciya baktim biraz fiyatlar pahali gibi geldi bana aynid esenler kumasistan diye bir sitede varsi ordan aldim bende :)Buda indirimdeEki Görüntüle 2172639
Heh iyi uyguna bulmussun zaten dikende var.Bu sitedeki halilara bayiliyorumda ondan attim.lidyanin odasina kugulu modelden almistim viledayla bile siliyorum cok guzel yapisi hic leke toz tutmuyo ama onderalpe bulamadim desencok guzelmiss canimmmattigibkumasciya baktim biraz fiyatlar pahali gibi geldi bana aynid esenler kumasistan diye bir sitede varsi ordan aldim bende :)
hadi yaa daha bulursun kuzum denk gelir bende attigini cok begendim ama bizde oda yapamiycagimiz icin hic boyle seylere bakmiyoruz :)Heh iyi uyguna bulmussun zaten dikende var.Bu sitedeki halilara bayiliyorumda ondan attim.lidyanin odasina kugulu modelden almistim viledayla bile siliyorum cok guzel yapisi hic leke toz tutmuyo ama onderalpe bulamadim desen
yaa bunlar ne güzel şeyler böyleeeeee
benim en sevdiğim renk gridir.. Oğlumun odasını gri yapmak hiç aklıma gelmemişti ama böyle paylaşıyorsun sayende griye bi kez daha aşık oldummm... Sanırım artık bende gri düşüncem oda içinBuda indirimdeEki Görüntüle 2172639
Kusum kendin yapiyosun plastik havuz toplari varya (bizde milyonlarca var mesela...) onun altina su şisesi kapagi yapistiriyosun.sonra cevresine istedigin renklerde ip yapistiriyosun oluyo sana ucan balonun balonu.ustunu istedigin gibi susliyosun altina sepey yapmak icin kagit bardaklarin yarisini kesip kaplayabilirsin kartondan yapabilirsin...kafana gore yani susle sule as tavana :)yaa bunlar ne güzel şeyler böyleeeeeenerde satılıyor tatlım ?