2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

Yaa bunlar çok tatlı olmuş amaa hepsini de güzel günlerde kullanın tosbiğinlee:)

Merhaba sizlere bisey bismak istiyorum hamile oldugunuzu ogrenmeden once gogus ucunu elliyince sizlama oldumu
Herkeste belirtileri farklı olur canım ben de hiç göğüs hassasiyeti olmamıştı ama ilk göğüslerden belirtileri yaşayanlar da var. Benim bacak ağrılarım çok fazlaydı ayakta durmakta zorlanıyordum öyle anlamıştım mesela.

Merhaba hanımlar bende kasım annesiyim ikinci çocuğum olacak. Ilkinde yine kasim28 annesiydim ankarada. Normal doğum ile hastanede 1 gün kaldım zaten. O yüzden de bir adet pijama yeterli olmustu benim için. Bebek içinde bir hastane çıkışı yeterli olmuştu diye hatırlıyorum ama unuttum tabi çoğu şeyi 6 sene oncesiydi. Hâlâ tecrubesizim bebeğime ne kadar kaç santim kıyafet alayım bilemiyorum sadece hm den indirimden şunları aldım şimdilik yükleyebilirsen atacağım fotograflarini

cok guzelmiss canimmmattigibkumasciya baktim biraz fiyatlar pahali gibi geldi bana aynid esenler kumasistan diye bir sitede varsi ordan aldim bende :)
Heh iyi uyguna bulmussun zaten dikende var.Bu sitedeki halilara bayiliyorumda ondan attim.lidyanin odasina kugulu modelden almistim viledayla bile siliyorum cok guzel yapisi hic leke toz tutmuyo ama onderalpe bulamadim desen

Heh iyi uyguna bulmussun zaten dikende var.Bu sitedeki halilara bayiliyorumda ondan attim.lidyanin odasina kugulu modelden almistim viledayla bile siliyorum cok guzel yapisi hic leke toz tutmuyo ama onderalpe bulamadim desen
hadi yaa daha bulursun kuzum denk gelir bende attigini cok begendim ama bizde oda yapamiycagimiz icin hic boyle seylere bakmiyoruz :)

Oldu sanirim

Eklentiler

• IMG-20180726-WA0002.jpg
    58 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG-20180726-WA0003.jpg
    33,9 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG-20180726-WA0000.jpg
    29,2 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG-20180726-WA0001.jpg
    28 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG-20180726-WA0004.jpg
    31,8 KB · Görüntüleme: 78
yaa bunlar ne güzel şeyler böyleeeeee nerde satılıyor tatlım ?
Kusum kendin yapiyosun plastik havuz toplari varya (bizde milyonlarca var mesela...) onun altina su şisesi kapagi yapistiriyosun.sonra cevresine istedigin renklerde ip yapistiriyosun oluyo sana ucan balonun balonu.ustunu istedigin gibi susliyosun altina sepey yapmak icin kagit bardaklarin yarisini kesip kaplayabilirsin kartondan yapabilirsin...kafana gore yani susle sule as tavana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…