2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

Eki Görüntüle 2171767

Tecrübeli annelere bir sorum olacak. Ben bu çantayı bebeğim için kullanabilir miyim. Eşyalar düzensiz olur mu sıkıntı çıkar mı acaba
tecrubelı değilim ama fıkrımı söylemek ıstedım bu çantayı hastane ıcın mı alacaksın çanta güzel fakat bence kırışır sankı ben cekceklı kucuk valıze koyacağım ıkımız esyalarınıda.

Günaydın arkadaşlar bebek bakım örtüsü kullanıp memnun olduğunuz marka varsa yazarsanız sevinirim.prima,uni baby ve baby&me sanırım çok tercihedilenler arasında.

tecrubelı değilim ama fıkrımı söylemek ıstedım bu çantayı hastane ıcın mı alacaksın çanta güzel fakat bence kırışır sankı ben cekceklı kucuk valıze koyacağım ıkımız esyalarınıda.

Elbette cnm ben oraya gayri ihtiyari tecrübeli anneler yzadım. Günlük kullanım için düşündüm cnm bir yerlere giderken mesela. Hastane için valiz olur muhtemelen. Mesela emdiği sürece biberon termos fln taşımazsam sıkıntı olur mu ki. Çünkü diğer çantaları pek beğenmedim ben ya

Elbette cnm ben oraya gayri ihtiyari tecrübeli anneler yzadım. Günlük kullanım için düşündüm cnm bir yerlere giderken mesela. Hastane için valiz olur muhtemelen. Mesela emdiği sürece biberon termos fln taşımazsam sıkıntı olur mu ki. Çünkü diğer çantaları pek beğenmedim ben ya
Canım bu çanta modellerini de mi beğenmedin sizin attığınız daha çok seyahat çantası gibi duruyor sırt çantaları daha kullanışlı olmaz mı ki. Ben bundan aldım mesela gayet kullanışlı geniş duruyor tavsiye ederim

Eklentiler

• 20180719_144851.png
    20180719_144851.png
    300,9 KB · Görüntüleme: 64
Canım bu çanta modellerini de mi beğenmedin sizin attığınız daha çok seyahat çantası gibi duruyor sırt çantaları daha kullanışlı olmaz mı ki. Ben bundan aldım mesela gayet kullanışlı geniş duruyor tavsiye ederim

Güzel günlerdr kullan cnm. Aslında beğenmeme değil de cnm benim çoğu çantam sırt çantası şeklinde ve büyük, almak istediğim bebek arabasında da çanta var böyle olunca alternatif bir çanta daha olsun diye bakıyorum bu modellere.

yani tabii senin tercihin ama hem arabasını tutucan hem de elınde bu valız sırt çantası modellerı cok var hangı sehırdesın bılmıyorum emınonu havuzlu handa cok cesıt varmış bende oraya bakıcam.

Günaydın arkadaşlar bebek bakım örtüsü kullanıp memnun olduğunuz marka varsa yazarsanız sevinirim.prima,uni baby ve baby&me sanırım çok tercihedilenler arasında.
bende almadım daha ama baby me nın yorumları güzel . ondan alıcam.gerçi kayınvalideme gore ne gerek varmış ona para vermeye :)

Evet diğerlerinin boyutu 60*60 baby me nin 60*90 mış.bazıları çok büyük geldi demiş o aklımı karıştırdı.sanki o verecek parasını hiç anlayamıyorum böyle zihniyetleri.karışmadan duramıyor bazıları.

Canim hepsini kullandim cogu hediye promosyon filan geldi baby&me candir...cok para vermeye gerek olan birsey degil hele erkek bebekte pipiyi islak mendille turmadan bezi actigin gibi islatiyo tosbaglar her bezde 1 tane cope atiyosun o yuzden cok para verme en uygun olanindan al

Evet diğerlerinin boyutu 60*60 baby me nin 60*90 mış.bazıları çok büyük geldi demiş o aklımı karıştırdı.sanki o verecek parasını hiç anlayamıyorum böyle zihniyetleri.karışmadan duramıyor bazıları.
60 ×60 olani kare pofuduk 60 ×90 olani ince doku.

bende almadım daha ama baby me nın yorumları güzel . ondan alıcam.gerçi kayınvalideme gore ne gerek varmış ona para vermeye :)
Canim sen bol bol kayinvaldenin koltugunda degistiririsin bezini altinada bisey sermezsin torununun cisinden nolcak zaten para vermeyede gerek yokmus madem :)
Banada kiymetli kv her altini actigimda onu serme ne gerek var derdi herhalde koltuguna işese umrumda olur saniyo....niye koltuk cok mu hijyenik dedim bi kere agzi burnu yamuldu :) onlar olayin pislenme kisminda biz hijyen kismindayiz ama anlatamazsin...

Canim hepsini kullandim cogu hediye promosyon filan geldi baby&me candir...cok para vermeye gerek olan birsey degil hele erkek bebekte pipiyi islak mendille turmadan bezi actigin gibi islatiyo tosbaglar her bezde 1 tane cope atiyosun o yuzden cok para verme en uygun olanindan al[/QUOTE
Doğru diyorsun canım kullan at bir örtü için pahalı bişey almayayım.o zaman bi paket 60*60 bi pakette 60*90 alayım ikiside aynı iş için değil mi neticede.hangisi kullanışlı olursa ona devam ederim.çok teşekkürler canım.

emzirme önlüğü hangi markanın aldınız ?

Ben oğlumda bir tane cırt cırtli bir tane de ayarlamali kemerli almıştım cırt cırtli kullanışlı gelmedi aklında olsun canım. Beğendiğimin markası da mycey sanırım e bebekten almıştım.

izmirie izmirie kullan at alt açma bezi diyorsan ben molfixinkini kullandım. Özellikle ilk bebekse ve erkekse kesinlikle kullanmalısınız. Banyodan sonra bile onun üzerine koyup kıyafetini giydiriyordum çünkü mutlaka sulu kaza yaşıyorduk. Belli aydan sonra o kadar çok çiş kaçmıyor o zaman hem sen de bez bağlama konusunda uzman oluyorsun gerek kalmıyor. Temiz bezi altına koyarak değişebiliyorsun :)

Ben oğlumda bir tane cırt cırtli bir tane de ayarlamali kemerli almıştım cırt cırtli kullanışlı gelmedi aklında olsun canım. Beğendiğimin markası da mycey sanırım e bebekten almıştım.

izmirie izmirie kullan at alt açma bezi diyorsan ben molfixinkini kullandım. Özellikle ilk bebekse ve erkekse kesinlikle kullanmalısınız. Banyodan sonra bile onun üzerine koyup kıyafetini giydiriyordum çünkü mutlaka sulu kaza yaşıyorduk. Belli aydan sonra o kadar çok çiş kaçmıyor o zaman hem sen de bez bağlama konusunda uzman oluyorsun gerek kalmıyor. Temiz bezi altına koyarak değişebiliyorsun :)
onu incelememiştim bide çok na bakayım canım teşekkürederim.

X