Evet canım kesinlikleGene sukret yaz tatiline gelmedi benim bir öğretmen arkadaşın hem doğum öncesi hem doğum sonrası izni tamamen yaz tatiline denk geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım kesinlikleGene sukret yaz tatiline gelmedi benim bir öğretmen arkadaşın hem doğum öncesi hem doğum sonrası izni tamamen yaz tatiline denk geldi
Güzel günlerde kullanın canım, çok güzellerKızlar bunları sipariş vermiş bulunmaktayım Allah kullanmayı nasip etsin herbirimize
Bende 19 eylülde 33+0 oluyorum. 24 ekimde de 38+0. Benim iznim ne zaman bitiyor? 4 ay mı sayacağım üstüne tam. Nasıl hesaplanıyor?
Güzel günlerde kullanın canım, çok güzeller
çok güzel güle güle kullansın bebiş
Gördüm beğenini canım, teşekkür ederimAllah razı olsun canım senin aldıkların da güzel cevap yazamadım beğeni yaptım
Aa benimki de sömestr denk geliyor sanırım 37. Haftamda ayrılırım diyordum eğer öyle olursa 18 ekimde ayrılıyorum doğum iznim 7 şubatta bitiyor. Muhtemelen erken ayrılırım ben de o zaman32 hafta 18 Ekim'de mi doluyor senin canım? Hayırlısı hepimiz icin artık bakalım. İlk bebeğimde 3bucuk aylıkken çalışmaya başladım ve çok zorlandım bunda en azından ek gıdaya geçmeden çalışmayı hiç istemiyorum...
mesaj tekrarı
Evet canım ayrılabilirsin. Bakalım inşallah sağlıklı gebelikler olur da. Ben ilk bebekte 32. Haftayı bile göremedim 30+5te erken doğum riskiyle doğuma kadar izne çıkmış oldum...Aa benimki de sömestr denk geliyor sanırım 37. Haftamda ayrılırım diyordum eğer öyle olursa 18 ekimde ayrılıyorum doğum iznim 7 şubatta bitiyor.
Evet canım ayrılabilirsin. Bakalım inşallah sağlıklı gebelikler olur da. Ben ilk bebekte 32. Haftayı bile göremedim 30+5te erken doğum riskiyle doğuma kadar izne çıkmış oldum...Aa benimki de sömestr denk geliyor sanırım 37. Haftamda ayrılırım diyordum eğer öyle olursa 18 ekimde ayrılıyorum doğum iznim 7 şubatta bitiyor.
Tabi hic belli olmuyor bu işler planla programla ama bakalım sağlıcakla gelsinler de inşallah:)Evet canım ayrılabilirsin. Bakalım inşallah sağlıklı gebelikler olur da. Ben ilk bebekte 32. Haftayı bile göremedim 30+5te erken doğum riskiyle doğuma kadar izne çıkmış oldum...
ayyy cok guzel olmuss ama yaa gule gule dagit canimm bende hala karar veremedimnapicagima :) oyle bir jararsizlik vallahiY yagmur_20 ya lavantami kese mi o mu u mu derken lcw da sabunlar 1.25 e dusmus onlari topladim geldim
Etiket yaptirirsan 3.5cm olanlar boyle durdu ustunde fikir olsun
Tabi ben mavi ustune hayal etmistim hep rengini oma gore yaptirmistim bilseydim sari kutulu sabun bulcam baska renk secerdimEki Görüntüle 2171528 Eki Görüntüle 2171529
Mis gibide portakal kokuyolar ya yiycem simdi sabunlari :)
Ne alsam cope atilcak gibi geliyo sabun bari kullanmasalar bile camasirlarin icine koyarlar dedim :)ayyy cok guzel olmuss ama yaa gule gule dagit canimm bende hala karar veremedimnapicagima :) oyle bir jararsizlik vallahi
Ama sömestrdan sonraki 3 haftam da yanmasın istiyorum. Sonrada rapor alırım diye düşündüm. Kendi doktorlarımız 1 ay yazıyormuş sanırım heyet raporu.İznimiz ay hesabıyla değil de hafta hesabıyla 16 hafta oluyor canım. Tabi ikiz değilse. Bu yazdigin tarihlere gore sen en erken 12 Eylül'de izne çıkabiliyorsun en geç de 17 Ekim. İse ne zaman döneceğini de şu siteden hesaplayabilirsin:
http://hesapyap.net/blog/dogum-izni-hesaplama-memur-isci/
Bence somestr tatilin boş yere yanmasın sen de benim gibi 28 Eylülde izne çık
Bende senin gibi düşünüyorum canım üç haftam boşa gitmesin diye iki hafta sömestir tatilini kaybetmeyi göze alacağım.bu arada Doğum sonrası ege hanımın heyet raporu vereceğini hiç sanmıyorum.ama Nisa'n ayından seminerlere kadar ben hep heyetiydim hiç çalışmadım sürekli kusmaktan hastaneye aldı hep beni o yüzden hep heyet vermişti.Ama sömestrdan sonraki 3 haftam da yanmasın istiyorum. Sonrada rapor alırım diye düşündüm. Kendi doktorlarımız 1 ay yazıyormuş sanırım heyet raporu.
ayni bende oyle dusunuyorum ne dagitsam cope gidicek zaten iste su mu olsun bumu olsun oyle gidiyor bakalim :) ben su temmuzun gecmesini bekliyorum sonr abide carsiya gidip bakicam boyle seyelrin satildigi yerlere belki farkli seyelr bulurum diyorum :)Ne alsam cope atilcak gibi geliyo sabun bari kullanmasalar bile camasirlarin icine koyarlar dedim :)
Ama sömestrdan sonraki 3 haftam da yanmasın istiyorum. Sonrada rapor alırım diye düşündüm. Kendi doktorlarımız 1 ay yazıyormuş sanırım heyet raporu.
Ama sömestrdan sonraki 3 haftam da yanmasın istiyorum. Sonrada rapor alırım diye düşündüm. Kendi doktorlarımız 1 ay yazıyormuş sanırım heyet raporu.