2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

Bende 19 eylülde 33+0 oluyorum. 24 ekimde de 38+0. Benim iznim ne zaman bitiyor? 4 ay mı sayacağım üstüne tam. Nasıl hesaplanıyor?

İznimiz ay hesabıyla değil de hafta hesabıyla 16 hafta oluyor canım. Tabi ikiz değilse. Bu yazdigin tarihlere gore sen en erken 12 Eylül'de izne çıkabiliyorsun en geç de 17 Ekim. İse ne zaman döneceğini de şu siteden hesaplayabilirsin:

http://hesapyap.net/blog/dogum-izni-hesaplama-memur-isci/

Bence somestr tatilin boş yere yanmasın sen de benim gibi 28 Eylülde izne çık :p

Hanımlar Doğumdan sonra ne giyeceğiniz biraz da Doğum şekline göre değişiyor bence. Ben normal Doğum yaptım gecelik hiç sevmem pijama takımı almıştım. Fakat Doğumdan sonra hasta bezi denen şeyi takıyorlar ve hemşireler saatte bir gelip kontrol ediyorlar Rahim toplanmış mı diye. Onun için pijamanın altını hiç giymedim ayağa Kalkana kadar. Sadece üstü giydim.örtünün altında öyle durdum birkaç saat. bu sefer bir gecelik alacağım kesinlikle Doğumdan çıkınca onu giyeceğim tabi bi sorun olmaz da yine normal Doğum olursa :anneadayı:

32 hafta 18 Ekim'de mi doluyor senin canım? Hayırlısı hepimiz icin artık bakalım. İlk bebeğimde 3bucuk aylıkken çalışmaya başladım ve çok zorlandım bunda en azından ek gıdaya geçmeden çalışmayı hiç istemiyorum...
Aa benimki de sömestr denk geliyor sanırım 37. Haftamda ayrılırım diyordum eğer öyle olursa 18 ekimde ayrılıyorum doğum iznim 7 şubatta bitiyor. Muhtemelen erken ayrılırım ben de o zaman

Aa benimki de sömestr denk geliyor sanırım 37. Haftamda ayrılırım diyordum eğer öyle olursa 18 ekimde ayrılıyorum doğum iznim 7 şubatta bitiyor.
Evet canım ayrılabilirsin. Bakalım inşallah sağlıklı gebelikler olur da. Ben ilk bebekte 32. Haftayı bile göremedim 30+5te erken doğum riskiyle doğuma kadar izne çıkmış oldum...

Aa benimki de sömestr denk geliyor sanırım 37. Haftamda ayrılırım diyordum eğer öyle olursa 18 ekimde ayrılıyorum doğum iznim 7 şubatta bitiyor.
Evet canım ayrılabilirsin. Bakalım inşallah sağlıklı gebelikler olur da. Ben ilk bebekte 32. Haftayı bile göremedim 30+5te erken doğum riskiyle doğuma kadar izne çıkmış oldum...

Y yagmur_20 ya lavantami kese mi o mu u mu derken lcw da sabunlar 1.25 e dusmus onlari topladim geldim:KK55:
Etiket yaptirirsan 3.5cm olanlar boyle durdu ustunde fikir olsun :sus:
Tabi ben mavi ustune hayal etmistim hep rengini oma gore yaptirmistim:KK54: bilseydim sari kutulu sabun bulcam baska renk secerdim:KK66:
Screenshot_20180723-112352_Gallery.jpg
Screenshot_20180723-112341_Gallery.jpg

Mis gibide portakal kokuyolar ya yiycem simdi sabunlari :)

Son düzenleme:
Y yagmur_20 ya lavantami kese mi o mu u mu derken lcw da sabunlar 1.25 e dusmus onlari topladim geldim:KK55:
Etiket yaptirirsan 3.5cm olanlar boyle durdu ustunde fikir olsun :sus:
Tabi ben mavi ustune hayal etmistim hep rengini oma gore yaptirmistim:KK54: bilseydim sari kutulu sabun bulcam baska renk secerdim:KK66:Eki Görüntüle 2171528 Eki Görüntüle 2171529
Mis gibide portakal kokuyolar ya yiycem simdi sabunlari :)
ayyy cok guzel olmuss ama yaa gule gule dagit canimm bende hala karar veremedimnapicagima :) oyle bir jararsizlik vallahi

İznimiz ay hesabıyla değil de hafta hesabıyla 16 hafta oluyor canım. Tabi ikiz değilse. Bu yazdigin tarihlere gore sen en erken 12 Eylül'de izne çıkabiliyorsun en geç de 17 Ekim. İse ne zaman döneceğini de şu siteden hesaplayabilirsin:

http://hesapyap.net/blog/dogum-izni-hesaplama-memur-isci/

Bence somestr tatilin boş yere yanmasın sen de benim gibi 28 Eylülde izne çık :p
Ama sömestrdan sonraki 3 haftam da yanmasın istiyorum. Sonrada rapor alırım diye düşündüm. Kendi doktorlarımız 1 ay yazıyormuş sanırım heyet raporu.

Ama sömestrdan sonraki 3 haftam da yanmasın istiyorum. Sonrada rapor alırım diye düşündüm. Kendi doktorlarımız 1 ay yazıyormuş sanırım heyet raporu.
Bende senin gibi düşünüyorum canım üç haftam boşa gitmesin diye iki hafta sömestir tatilini kaybetmeyi göze alacağım.bu arada Doğum sonrası ege hanımın heyet raporu vereceğini hiç sanmıyorum.ama Nisa'n ayından seminerlere kadar ben hep heyetiydim hiç çalışmadım sürekli kusmaktan hastaneye aldı hep beni o yüzden hep heyet vermişti.

Ne alsam cope atilcak gibi geliyo :KK70: sabun bari kullanmasalar bile camasirlarin icine koyarlar dedim :)
ayni bende oyle dusunuyorum ne dagitsam cope gidicek zaten iste su mu olsun bumu olsun oyle gidiyor bakalim :) ben su temmuzun gecmesini bekliyorum sonr abide carsiya gidip bakicam boyle seyelrin satildigi yerlere belki farkli seyelr bulurum diyorum :)

Canım sana dedim ya 17 Ekim'de zorunlu olarak iznin başlıyor 37 hafta dolduğu icin. Dolayısıyla son güne kadar çalışsan bile sömestr sonrasına sadece 2 gün aktarabiliyorsun 3 hafta değil.
Ayrıca bebek ve sen sağlıklı olursanız da heyet raporu almak ne kadar etik olur ki...

X