2018 Kasım Bebeklerinin Cicileri :)

Haklısın ben de öyle düşünüyorum duruma göre bakarım artık:)

Canım ya bu arada sen de ogretmendin hatırladığım kadarıyla. Konuyla alakasız olacak ama doğum iznini nasıl ayarlamayı düşünüyorsun? Ben şimdi kontrol ettim de 32 haftam 28 Eylülde doluyor ve o gün izne çıkarsam 18 ocaka kadar yani karne gününe kadar izin yapmış oluyorum 2 hafta da somests tatili ekleniyor. İkinci dönemde de ücretsiz izne cikmak istiyorum aksilik olmazsa...

Canım ben ilk günün sarhosluguyla mi hatırlamıyorum bilmiyorum ama ben hiç böyle şeyler yaşamadım sanki ya
Ben normal doğum yaptım. Giyilebilen hasta bezlerinden giyip normal alt üst pijama olan lohusa takımı giydim. Dört dikişim vardı. İlk gün kanamayı 1 defa kontrol ettiler bir de ara ara göbek deliğime bastırıp daire şeklinde hareket ettirmemi söylediler. Ertesi gün de vajinadaki tamponu çıkardılar. Bir daha alttan kontrol olmadı. 45. Gün filan kadın doğum doktoruna muayene oldum. Ha bir de baticonla pansuman yapma işini de kendim yaptim. Her tuvalete gidişimde gazlı beze baticon surup dikisleri temizliyordum. Herkeste farklı oluyor cidden demek ki...

Hastaneye ve doktorun uygulamasina gorede degisiyo mutlaka.cunku bana hemsireler herhalde 50 60 kez agriniz varmi cem bey bu konuda cok hassas agriniz varsa epiduralden anstesizst cagricaz demislerdi :) doktorumdan nasil korkmuslarsa her odaya giren agriniz olmadiginizdan eminmisiniz diyodu :) şartlar her şeye gore degisiyo demekki

Hahahah yazık yaaa

Ben ne güzel ikinci gebelikte tecrübeli olacağım diyordum bambaşka bir hamilelik yaşıyorum şimdi bakalım doğumda da yepyeni maceralar bizi bekliyor sanırım

Hahahah yazık yaaa

Ben ne güzel ikinci gebelikte tecrübeli olacağım diyordum bambaşka bir hamilelik yaşıyorum şimdi bakalım doğumda da yepyeni maceralar bizi bekliyor sanırım
Evet ya zaten eski doktorumada gidemedim uzak kaldi hastane ve doktorda degisti yeni maceralar bizi bekler :)

Bende öğretmenim canım vallahi ben hiç bilmiyorum bu konuda aydınlatırsanız sevinirim. 37.haftaya kadar çalışabiliyoruz değil mi?

Bilgiler için çook teşekkürler. Gördüğüm kadarıyla serumu hep el üstünden veriyorlar. Öyleyse pijama ya da geceliği uzun kollu alsak daha mı iyi olur kışın soğuk olır gibi yani hastaneler nasıl olur bilmiyorum üşürüm sanki

Kizlar chicco dan bebek arabasi puset takimi almak bir türlü kismet olmadi.internetten 2 defa siparis ettim.biri eksik gonderdi iade ettim.diğerinin de stokta yokmus.var mi bildiginiz bebek arabasi puset takımı cok agir olmayan kaliteli birsey

Bende öğretmenim canım vallahi ben hiç bilmiyorum bu konuda aydınlatırsanız sevinirim. 37.haftaya kadar çalışabiliyoruz değil mi?

Doktorun izin verirse 37 haftaya kadar calisabilirsin canım evet o zaman da o 5 hafta doğum sonrasına eklenir ama işte oyle olunca 2 hafta zaten somestr tatiline gidecek bir de benim ilk doğum erken doğum oldu o yüzden sorun olmasa bile riske atmak istemem Allah korusun okulda suyum gelir filan

felaket olur. Peki biz 37+6damı bırakacağız yoksa 36+6 da mı?

Ben de mecbur senin gibi yapacağım canım 18 ekimde dogum iznine ayrılacağım şubatta bitiyor ikinci dönem başladığında okula olmayacağım geri kalan kısmı ücretsiz izinden kullanacağım

felaket olur. Peki biz 37+6damı bırakacağız yoksa 36+6 da mı?

Once 31+6 da çalışabilir raporu alacaksın canım o zaman 36+6 ya kadar çalışırsın 37de iznin başlar. Bir de çalışabilir raporu aldıktan sonra gücün yetmezse erken de izne çıkabiliyorsun yani illa rapor aldım diye son güne kadar çalışma zorunluluğu yok. Son olarak 32 hafta dolduktan sonra çalışabilir raporu alsan bile atıyorum grip oldun 3 gün rapor aldın okula gitmedin o 3 gün de doğum izninden kesiliyor yani 3 gün erken başlıyorsun çalışmaya...

Ben de mecbur senin gibi yapacağım canım 18 ekimde dogum iznine ayrılacağım şubatta bitiyor ikinci dönem başladığında okula olmayacağım geri kalan kısmı ücretsiz izinden kullanacağım

32 hafta 18 Ekim'de mi doluyor senin canım? Hayırlısı hepimiz icin artık bakalım. İlk bebeğimde 3bucuk aylıkken çalışmaya başladım ve çok zorlandım bunda en azından ek gıdaya geçmeden çalışmayı hiç istemiyorum...

Kızlar bunları sipariş vermiş bulunmaktayım Allah kullanmayı nasip etsin herbirimize

Eklentiler

• Screenshot_20180722-221558.png
    153,4 KB · Görüntüleme: 89
  • Screenshot_20180722-211018.png
    88,6 KB · Görüntüleme: 83
  • Screenshot_20180722-204409.png
    187,7 KB · Görüntüleme: 81
Çok saçma ya grip oldum diye verdiler o raporu doğum için değil ki.

Çok saçma ya grip oldum diye verdiler o raporu doğum için değil ki.

Gene sukret yaz tatiline gelmedi benim bir öğretmen arkadaşın hem doğum öncesi hem doğum sonrası izni tamamen yaz tatiline denk geldi

Bende 19 eylülde 33+0 oluyorum. 24 ekimde de 38+0. Benim iznim ne zaman bitiyor? 4 ay mı sayacağım üstüne tam. Nasıl hesaplanıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…