- 20 Ekim 2016
- 1.679
- 2.914
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #1.961
Bende de kaşık ağrısı var ama bu haftalarda normal bir durum diyorlar hayır olsun inşallah
Çarşamba günü gidip kalp atışlarını dinlicez inş.bebek görülür mü?Masallah snn bnden 2 bucuk hafta farkn vr bnmki daha 4bucuk kalp atisini duydunzmu
2018 de herkes haziranda doguracak herlde masallah bize :)))
HAZİRAN ANNESİ | Yaşı | Yaşadığı İl | SAT tarihi | Tahmini Doğum Tarihi | Cinsiyet | Kaçıncı Çocuk | Notlar |
Allah ömürler versin evlatlarınaSelamlar herkese
Bugün evdeki paşanın doğum günü idi ... Bana en güzel hediye .. diyip karnımı gösterince eridim bittim ben
geçmiş sayfalar çok ilerlemiş ...
bi bakayım ...herkesler iyidir umarım ..yine güzel haberler gelmiştir ....
bende göbek 4 aylık gibi önden önden gidiyor mübarek
Aynen ...bereketli çok :))2018 de herkes haziranda doguracak herlde masallah bize :)))
Bu ay herkes iyi calismis herhalde
Allah ömürler versin evlatlarınasizi de başlarından eksik etmesin
Hep öyle olurdu bende de insan hayal kırıklığı yaşamamak için psikolojik savunma olarak zaten yoktur diyor hayırlı sonuçlar alırsın inşallahKan verdim. Kan verene kadar çok umutluydum. Şimdi sonuç bekliyorum. Niyeyse olumsuz düşünmeye başladım
Teşekkür ederim her ilmin zekatı vardır demiş büyükler faydam oluyorsa ne mutlu banaAminnn güzel ebeciğim aminnnnnnnHaziran anneleri seninle şanslı valla ...okudum geçmişi ...
Ben öyleyim malesef, nerdeyse tüm belirtileri yaşıyorum, çalıştığım için epey zorlanıyorum ama değer beybimiz için :)Kızlar aranızda sürekli uykusu gelen varmı halsiz yorgun gibi
Hayırlısı olsunSonucumu aldım. Kocaman bir 0Yine olmadı
Aynen canım uzuyor git gide kontroller ağrı kanama yada halsiz bırakacak kadar olan bulantı kusmalarda hiç beklemeden gitmek lazımkizlar kalp atimini duyduktan sonra dr unuz bi dahaki randevuyu kac gun sonrasina verdi. benimki 20 gun sonrasina verdi. 9. haftanin ortasinda gidecem.
Sonucumu aldım. Kocaman bir 0Yine olmadı
kizlar kalp atimini duyduktan sonra dr unuz bi dahaki randevuyu kac gun sonrasina verdi. benimki 20 gun sonrasina verdi. 9. haftanin ortasinda gidecem.
Teşekkür ederim her ilmin zekatı vardır demiş büyükler faydam oluyorsa ne mutlu bana
Rahim dışında olan myomlar ne anneye ne bebeğe bir zarar vermez ultrason çektirmediği müddetçe kişi anlamaz bile myomu olduğunu. Hiçbir müdaheleye de gerek yokturBugun dr a kontrole gittim bebemi gördük kesemin tam rahim içine güzel yere yerleştiğini söyledi dr um myom vardi benim bu sıkıntı olmaz insllah rahim dışında olan bir myom biraz ürktüm ama var mi bir bilgisi olanlar arkadaslar..
Bendede aynı ne varsa solda arada bir sağa vuruyoSol kasigimda var sdce snde nasl ?
Hemde ne değer herzorlugu çekmeye raziyim yeterki bebeğim sağlıkla benimle olsunBen öyleyim malesef, nerdeyse tüm belirtileri yaşıyorum, çalıştığım için epey zorlanıyorum ama değer beybimiz için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?