2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar iyi pazarlar..kotlarimi giymeye korkuyorum ya sizdede warmi boule bi korku?zarar vermez dimi?kendimi bu ara iyce saldim evde pijamalarla dolasiyorum disari cikmak hic istemiyorum.sac makyaj deseniz oda yok noluyo bana
Bir tane beli rahat pantolonum var yıkayıp onu giyiyorum sürekli, alısverise çıkabilecek duruma geleyim alacağım bende

Ankara benim bile kulağıma geldi. Buralarda hiç duymadım. Aralık ayı geçsin de iznim yenilensin diye bekliyorum

canım ben adem güneşin cezasız eğitim okuyorum tavsiye ederim güzel

Bende az önce pantolonlarımın içine giremedigimi farkettim tartıya cıkmıyorum korkuyorum:) neyseki kızımda giydigim dogumdan sonraki şisman kotum varmış onu giycem artık uzun bir süre neden hızla kiloa kıuorum onuda nalmış degilim dogumdan sonra kilo vermeyle ugraşacam artık

Yuksek bel kotlarim war hep ama dar.hepte esofman giymek istemiyorum.eşim tayt giymeme izin wermio :/

Heyet raporunu 6 ay kadar alabilirsin ama gerek görmezler o kadar. Kisa sure verirler gerek gorurlerse uzatırlar. Ama bı sıkıntın olmalı yani yoruluyorum endişe ediyorum demekle olmuyor. Allah güzel hamilelik yaşatsın insallah

Insan düşünmeden edemiyor vesveseli oldum suan acaba ediyormu içerde durum ne merak ediyorum korkiyorumda ıns geçicek

ben kalp hastasıyım ilerleyen günlerde ne olacağını doktorum da bilmiyor o yüzden sona saklamak istedim rapor işini. Belki dediğiniz gibi küçük sebepler yüzünden birkaç ay yazabiliyorlardır

Insan düşünmeden edemiyor vesveseli oldum suan acaba ediyormu içerde durum ne merak ediyorum korkiyorumda ıns geçicek

Canım ters bir durum olsaydı vücudun tepki verirdi bebegim kalp atışını duyamaman gec döllenmedendir bende 6 haftalıkkeb gittigimde duyamadım 7 haftada duydum

ben kalp hastasıyım ilerleyen günlerde ne olacağını doktorum da bilmiyor o yüzden sona saklamak istedim rapor işini. Belki dediğiniz gibi küçük sebepler yüzünden birkaç ay yazabiliyorlardır
Evet kronik bir hastalığın olursa uzun yazabilirler ellerinde de kanıt olur hem. Bana ağır bulantı yüzünden bir ay vermeyi teklif etmişti doktorum.

Evet kronik bir hastalığın olursa uzun yazabilirler ellerinde de kanıt olur hem. Bana ağır bulantı yüzünden bir ay vermeyi teklif etmişti doktorum.
benim de üç gündür çok kötü midem ne yediysem çıktı, daha önce bu kadar değildi. Yemek yemekten korkacağım sanırım artık. Bulantı yüzünden verebiliyorlarsa güzelmiş, sanırım önemli olan gerçek bi sebep olması.

Evet canım idrarimda keton çıktı beslenemedigim için ölçülen tansiyonum da hep çok düşük kilo kaybım da var kaydını tutuyorlar bu sebepten bile verebiliyorlar heyet raporu. Ya da kanama falan olsaydı yine verebilirlerdi. Allah korusun tabii yeterki bebek iyi olsun da biz calisabilelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…