- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #8.801
Bir tane beli rahat pantolonum var yıkayıp onu giyiyorum sürekli, alısverise çıkabilecek duruma geleyim alacağım bendeKizlar iyi pazarlar..kotlarimi giymeye korkuyorum ya sizdede warmi boule bi korku?zarar vermez dimi?kendimi bu ara iyce saldim evde pijamalarla dolasiyorum disari cikmak hic istemiyorum.sac makyaj deseniz oda yok noluyo bana
Ankara benim bile kulağıma geldi. Buralarda hiç duymadım. Aralık ayı geçsin de iznim yenilensin diye bekliyorumBen de geçen gün heyet raporunu sordum bi arkadaşım bi merkezden almış para ile. Çoğu yer cekiniyormus dediğiniz gibi fakat heyet raporunu da en fazla iki ay alabiliyoruz dedi. Daha kötü durumlara saklayım bari dedim. Dedigim yer ankara da belki yaşadığınız yerde de vardır böyle yerler
Bende kendimi böyle sanıyordumAynen açlıktan midem bulanıyor yiyorum yiyorum dinmiyor ne yapacağımı şaşırdım :/
Bende gece acliktan uyuyamadim migdem kaziniyor surekli minikler iyi olsunda napalim kiloyada acligada katlanacaz
Sende saol canim benim nasıl oldun gece kotuydun umarım iyisinizdir
canım ben adem güneşin cezasız eğitim okuyorum tavsiye ederim güzelGünaydın herkesee
Özellikle ilk çocuğu olmayanlara soruyorum çocuk gelişimiyle ilgili onerebileceginiz bir kitap var mı? Kucağıma alacağım ilk bebek olacak. şımarık olmasından ve sınır bilmemesinden çok korkuyorum.
Bunu da herkese soruyorum tuylenmede artış normal mi
Ben çalıştığım için kot pantolonlarimi giyiyordum geçen hafta canımı acitmaya başladı ve Tayt giymeye başladım. Yalnız göbeğim çok çıkmıştı geçen hafta o da su topladığı için vücudum. Biraz giydiginizde fark edersiniz fakat çok karninizda olmasın göbek üstü giymek sağlıklı olanı
Heyet raporunu 6 ay kadar alabilirsin ama gerek görmezler o kadar. Kisa sure verirler gerek gorurlerse uzatırlar. Ama bı sıkıntın olmalı yani yoruluyorum endişe ediyorum demekle olmuyor. Allah güzel hamilelik yaşatsın insallahBen de geçen gün heyet raporunu sordum bi arkadaşım bi merkezden almış para ile. Çoğu yer cekiniyormus dediğiniz gibi fakat heyet raporunu da en fazla iki ay alabiliyoruz dedi. Daha kötü durumlara saklayım bari dedim. Dedigim yer ankara da belki yaşadığınız yerde de vardır böyle yerler
Bir tane beli rahat pantolonum var yıkayıp onu giyiyorum sürekli, alısverise çıkabilecek duruma geleyim alacağım bende
Inşallah canimrahat ol canım inşallah duyarsın haftaya, kötü bi durum olsa belli olurdu diye düşünüyorum
Insan düşünmeden edemiyor vesveseli oldum suan acaba ediyormu içerde durum ne merak ediyorum korkiyorumda ıns geçicekCanım bizim de geç döllenmeymiş. Kalp atışını duycaz diye gittiğimizde kalp atışı yoktu o zaman öğrendik geç döllenme olduğunu. Ama tabi bize sor bide önce idrara sıkış gel dedi çıktık odadan 1,5lt su aldık onu içtim ama stresten ellerim tir tir titredi üşüdüm fln. Girdik yine yok. Meğer 6 hafta değil 5 haftalıkmış :)
ben kalp hastasıyım ilerleyen günlerde ne olacağını doktorum da bilmiyor o yüzden sona saklamak istedim rapor işini. Belki dediğiniz gibi küçük sebepler yüzünden birkaç ay yazabiliyorlardırHeyet raporunu z 6 ay kadar alabilirsin ama gerek görmezler o kadar. Kisa sure verirler gerek gorurlerse uzatırlar. Ama bı sıkıntın olmalı yani yoruluyorum endişe ediyorum demekle olmuyor. Allah güzel hamilelik yaşatsın insallah
Yuksek bel kotlarim war hep ama dar.hepte esofman giymek istemiyorum.eşim tayt giymeme izin wermio :/
Insan düşünmeden edemiyor vesveseli oldum suan acaba ediyormu içerde durum ne merak ediyorum korkiyorumda ıns geçicek
Evet kronik bir hastalığın olursa uzun yazabilirler ellerinde de kanıt olur hem. Bana ağır bulantı yüzünden bir ay vermeyi teklif etmişti doktorum.ben kalp hastasıyım ilerleyen günlerde ne olacağını doktorum da bilmiyor o yüzden sona saklamak istedim rapor işini. Belki dediğiniz gibi küçük sebepler yüzünden birkaç ay yazabiliyorlardır
benim de üç gündür çok kötü midem ne yediysem çıktı, daha önce bu kadar değildi. Yemek yemekten korkacağım sanırım artık. Bulantı yüzünden verebiliyorlarsa güzelmiş, sanırım önemli olan gerçek bi sebep olması.Evet kronik bir hastalığın olursa uzun yazabilirler ellerinde de kanıt olur hem. Bana ağır bulantı yüzünden bir ay vermeyi teklif etmişti doktorum.
biraz bol pantolonlar giyebilirsiniz o zaman, hamile taytları bile çok büyük. annem görse o da izin vermez kesin taytlarıma
Evet canım idrarimda keton çıktı beslenemedigim için ölçülen tansiyonum da hep çok düşük kilo kaybım da var kaydını tutuyorlar bu sebepten bile verebiliyorlar heyet raporu. Ya da kanama falan olsaydı yine verebilirlerdi. Allah korusun tabii yeterki bebek iyi olsun da biz calisabilelim.benim de üç gündür çok kötü midem ne yediysem çıktı, daha önce bu kadar değildi. Yemek yemekten korkacağım sanırım artık. Bulantı yüzünden verebiliyorlarsa güzelmiş, sanırım önemli olan gerçek bi sebep olması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?