- 12 Kasım 2009
- 2.324
- 2.661
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #8.841
Hindistan cevizi yağı ve bebeyagi kullandım ben ilk hamileligimde ve maşallah diyim hiç catlagim olmadı, birazda genetik sanırım. Bol bol su içtim karnımı hep nemli tuttum, kasimadim ve bol bol kivi yedim o da iyi geliyor.ç vitamini alın bol bol cilt için.kızlar karın için ne yagı kullanıyorsunuz benım karnımda kaşınıyor cunku sanırım çatlamaya meilli
hamileler için özel sanırım
Hamilelik pantolonu al canim bende sikan pantolona normalde dayanamam simdi hic yapamadim aldim cok rahat walla erken olsada al giy bebeginin we kendi rahatin icin
Ben lierac jel aldım ona baslicam
Nerden aldin cnim onu resim yuklermisin?nekadar birde?
Lcwaik.. ve defac.. da (marka ismi veriliyormu bilmiyorum o yüzden hepsini yazmadim) hamile pantolonlari oluyor bel kismi lastikli kumas hic sıkmaz karnini kumas da kot pantolonda oluyor onlardan tercih edebilirsin cunku diger genis pantolonlardan alsan bel kismi geniş olunca bacak kismida genisler.
Eki Görüntüle 2069373
Bu krem canım jel daha doğrusu. 100 ml 100 tl.
200 ml olan 160 dı ben ekonomik olsun diye 200 lük aldım
Zahmet oldu canim sagol.peki hergun 1kere surucez dimi?birde sadece gobek kismina mi?
Üzerinde günde 1 kez. Göbek basen kalça göğüs sürülebilir yazıyor. Yani çatlamaya meyilli olan yerlere surebilirsin
Simdi baktim int.den bu krem mi bahsettiğiniz.200ml 90a dusmus indirim varmis alsam mi ki bilemedim
Canim sjmdi baktim nette baya uygun fiyatlari gittigidiyorda filan 200 ml+21 ml 90lira dior
Sagol canim ınsCanım ters bir durum olsaydı vücudun tepki verirdi bebegim kalp atışını duyamaman gec döllenmedendir bende 6 haftalıkkeb gittigimde duyamadım 7 haftada duydum
Çok şükür bizim bulantılar geçti sizinki de geçer inşalalh canım
Biliyorum canım internette görmüştümm ama eşim güvenemedi internetten
Simdi baktim int.den bu krem mi bahsettiğiniz.200ml 90a dusmus indirim varmis alsam mi ki bilemedim
Nerden aldin cnim onu resim yuklermisin?nekadar birde?
Eki Görüntüle 2069373
Bu krem canım jel daha doğrusu. 100 ml 100 tl.
200 ml olan 160 dı ben ekonomik olsun diye 200 lük aldım
Eczaneden
Eczaneden almış canım, Kayseridendir şehri soruyorsan.. İnternette son tüketim tarihi yakın olduğu için fiyatı düşer genelde.. Bizde yakın zamanda kullanacağımız için alınabilir.. Yalnız iyi bir satıcı olmalı tabi..Sen nerden aldin peki canim?
Aynen canim ayni yere baktik heralde.alsakmi napsak :)) guvenilir sitelerden
Eczaneden almış canım, Kayseridendir şehri soruyorsan.. İnternette son tüketim tarihi yakın olduğu için fiyatı düşer genelde.. Bizde yakın zamanda kullanacağımız için alınabilir.. Yalnız iyi bir satıcı olmalı tabi..
Ben eczacima bi sorayim fiyati fln eger pahaliysa int.den alirim sık sık alisveris yapiyorum zaten bu tarz sitelerden.alinabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?