- 14 Ekim 2017
- 374
- 722
- 33
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #8.821
Lcwaik.. ve defac.. da (marka ismi veriliyormu bilmiyorum o yüzden hepsini yazmadim) hamile pantolonlari oluyor bel kismi lastikli kumas hic sıkmaz karnini kumas da kot pantolonda oluyor onlardan tercih edebilirsin cunku diger genis pantolonlardan alsan bel kismi geniş olunca bacak kismida genisler.Peki ne giyiyosun canim disarida??suan calisiyomusun sen?o yuzdenmi evde kalamiyosun?hep evdeyim zaten 27eylulden beri yatip dinleniom:/
Bende kendimi böyle sanıyordumÇubuk kraker, elma ve armut deli açlığımı bulantısını geçiriyor. Birde sıcak su limon iyi geliyor.
Çubuk kraker yerken bile bulanıyorum ekşi elma dışında hiç birşey iyi gelmiyor ekşi elma da midemi ağrıtıyor.
Bende aynı şeyi araştırıyorum. Bazı sitelerde 4. Aydan itibaren diyo. Bazilarida 3 aydan sonra diyor. Gerçi ikisi de aynı şeyKizlar bu gobek ve gogus catlaklari icin olan kremleri nekadarlik olunca basliyoruz sürmeye????
benımde bulantılarım geçti 3 aylık olduk Allah nasip ederse❣ ama kasık agrısı var. birde 2li test yaptıranlar nelere bakıldı. kan ve ölçümmü yapılıyor birtek
Ya ben hep şikayetlerimi yazıyorum ama 2 gündür iyiydim bugün yine berbat haldeyim .halsizlik üşüme titreme nasıl şey anlamadım.
Ayda bir biteceğini de sanmıyorum çünkü büyük 200 ml
Hamilelik pantolonu al canim bende sikan pantolona normalde dayanamam simdi hic yapamadim aldim cok rahat walla erken olsada al giy bebeginin we kendi rahatin icinYuksek bel kotlarim war hep ama dar.hepte esofman giymek istemiyorum.eşim tayt giymeme izin wermio :/
Ben yaklasik bir aydir her banyodan sonra kullaniyorum 4 aydan falan sonra daha siklastiracam kullanmayi suan sadece onlem almis oluyorum kafamda rahatliyor en azindanKizlar bu gobek ve gogus catlaklari icin olan kremleri nekadarlik olunca basliyoruz sürmeye????
Dorduncu ayin basinda baslanmasi gereken bir ilac degil mi.Arkadaşlar elevit firmasının mümessilleri ile görüşmüştük bir duyum üzerine domuz jelatini kullanıyorlar aynı içerikli decavit tavsiye ediyoruz. Hatta bakanlık sağlık ocağında ücretsiz dağıtıyor. Dilerseniz onu kullanın
Ben kullaniyordumvalla.gobek ,karnimin yanlari,goguslerime ,kalcalarima yanlardan kullaniyordum.bitiyordu.düşün bacaklarimin arkasina dizimin arkasina kullanmadim orda catlak oldu
Ben yaklasik bir aydir her banyodan sonra kullaniyorum 4 aydan falan sonra daha siklastiracam kullanmayi suan sadece onlem almis oluyorum kafamda rahatliyor en azindan
kızlar karın için ne yagı kullanıyorsunuz benım karnımda kaşınıyor cunku sanırım çatlamaya meilli
hamileler için özel sanırımBen lierac jel aldım ona baslicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?