2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Peki ne giyiyosun canim disarida??suan calisiyomusun sen?o yuzdenmi evde kalamiyosun?hep evdeyim zaten 27eylulden beri yatip dinleniom:/
Lcwaik.. ve defac.. da (marka ismi veriliyormu bilmiyorum o yüzden hepsini yazmadim) hamile pantolonlari oluyor bel kismi lastikli kumas hic sıkmaz karnini kumas da kot pantolonda oluyor onlardan tercih edebilirsin cunku diger genis pantolonlardan alsan bel kismi geniş olunca bacak kismida genisler.

benımde bulantılarım geçti 3 aylık olduk Allah nasip ederse❣ ama kasık agrısı var. birde 2li test yaptıranlar nelere bakıldı. kan ve ölçümmü yapılıyor birtek

benımde bulantılarım geçti 3 aylık olduk Allah nasip ederse❣ ama kasık agrısı var. birde 2li test yaptıranlar nelere bakıldı. kan ve ölçümmü yapılıyor birtek

Ultrason ile ense kalınlığına ve burun kemiğine bakıyorlar.
Birde kan alıp bakiyorlar

Yuksek bel kotlarim war hep ama dar.hepte esofman giymek istemiyorum.eşim tayt giymeme izin wermio :/
Hamilelik pantolonu al canim bende sikan pantolona normalde dayanamam simdi hic yapamadim aldim cok rahat walla erken olsada al giy bebeginin we kendi rahatin icin

Kızlar karnımın sol yani ağrıyor yani belimin yani ? :/ söylemesi ayıp yine tuvalet problemim var acaba o mu vuruyor karnımın Yan tarafina solda ? :/

Kizlar bu gobek ve gogus catlaklari icin olan kremleri nekadarlik olunca basliyoruz sürmeye????
Ben yaklasik bir aydir her banyodan sonra kullaniyorum 4 aydan falan sonra daha siklastiracam kullanmayi suan sadece onlem almis oluyorum kafamda rahatliyor en azindan

Dorduncu ayin basinda baslanmasi gereken bir ilac degil mi.
Omega3 ne zaman baslanmali sizce?

kızlar karın için ne yagı kullanıyorsunuz benım karnımda kaşınıyor cunku sanırım çatlamaya meilli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…