2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben surdum bolca bitmedi benim kremim kaldi elimde ama ben 5 ayliha yakin baslamistim surmeye. Catlamaktansa ise yariyorsa surun bence catlaklarim cok fazla ve kotu gorunuyor

Aynen bende sürerim ya napalim olmadı biterse birde küçüğünü alırız.

Canim kanaman varsa işe neden gidiyorsun yatip dinlenmen lazim ben ilk bebegimde o hatayi yaptim cok kanamam yok diye gunluk hayatima devam ettim ise gittim sonuc husran hala pismanlik duyarim.kendine cok cok dikkat etmen lazim

Son düzenleme:

Benimde var göbeğim de

Kızlar dr bana elevit yazdı. Sormayı unuttum folic asidi kullanmaya devam mı edicez bırakıcakmıyız?

Elevit in içerisinde yeterli miktarda folik asit var diye biliyorum. İlk tüp bebek negatifine kadar sadece elevit kullanmıştım.

Bana da elevit yazdı.
12 hafta bitince birakiliyormus folik asit
Arkadaşlar elevit firmasının mümessilleri ile görüşmüştük bir duyum üzerine domuz jelatini kullanıyorlar aynı içerikli decavit tavsiye ediyoruz. Hatta bakanlık sağlık ocağında ücretsiz dağıtıyor. Dilerseniz onu kullanın

Canim kanaman varsa işe neden gidiyorsun yatip dinlenmen lazim ben ilk bebegimde o hatayi yaptim cok kanamam yok diye gunluk hayatima devam ettim ise gittim sonuc husran hala pismanlik duyarim.kendine cok cok dikkat etmen lazim
Ben bu senenin başından bu yana rahatsızım, ilk bebekte kürtajdan sonra rapor almıştım. Temmuzda negatif tüp bebek denemem oldu. Transfer sonrası yine rapor almıştım. Ekimde tekrar denedik. 1 ay evde kaldım sonra 2 gün ise döndüm. Akşamına kanamam oldu. Tekrar 5 gün rapor aldım. Maalesef ne yıllık izin kaldı. Nede rapor hakkım heyet için doktorlar çekiniyor. Sanırım ohal yüzünden mecburen dönmek zorundayım

O zaman amirinle konus canim seni fazla yormasinlar inslh anlayisli birileri vardir kritik bir dobem ve zaten cok beklemissin inslh saglikla da kucagina alirsin

.
Tam ben yazacaktim..Elevitte domuz ürünü var olduğu kesin kızlar.Decavit kullanın.Sağlık ocakları ücretsiz veriyor.Ebenizden isteyin mutlaka..Devlet bile Decavit veriyor..

bilmiyorum ki canim. biri bana kesin ve net bi sey soylese icim rahatlayacak. su aralar surekli diken ustundeyim. hayirlisi hafta ici bakcm. insallah guzel haberlerle gelirim

Normal canim ben de ayni durumdayim.gece acliktan uyuyamiyorum.sabah da acliktan uyuyamiyorum sürekli acikiyorum sonrada midem bulaniyor acliktan cikariyorum.cubuk kraker fln kesmiyor

Aynen açlıktan midem bulanıyor yiyorum yiyorum dinmiyor ne yapacağımı şaşırdım :/

Bu hassasiyet iceren bilgiyi paylastigin icin tesekkur ler canim elevit ile ilgili Ben de bunu duymustum ancak muadilini bilmiyordum cok ise yarar bir bilgi

Ben de geçen gün heyet raporunu sordum bi arkadaşım bi merkezden almış para ile. Çoğu yer cekiniyormus dediğiniz gibi fakat heyet raporunu da en fazla iki ay alabiliyoruz dedi. Daha kötü durumlara saklayım bari dedim. Dedigim yer ankara da belki yaşadığınız yerde de vardır böyle yerler

Peki ne giyiyosun canim disarida??suan calisiyomusun sen?o yuzdenmi evde kalamiyosun?hep evdeyim zaten 27eylulden beri yatip dinleniom:/
Ben çalıştığım için kot pantolonlarimi giyiyordum geçen hafta canımı acitmaya başladı ve Tayt giymeye başladım. Yalnız göbeğim çok çıkmıştı geçen hafta o da su topladığı için vücudum. Biraz giydiginizde fark edersiniz fakat çok karninizda olmasın göbek üstü giymek sağlıklı olanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…