- 11 Ocak 2017
- 4.505
- 7.022
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #8.781
Ben surdum bolca bitmedi benim kremim kaldi elimde ama ben 5 ayliha yakin baslamistim surmeye. Catlamaktansa ise yariyorsa surun bence catlaklarim cok fazla ve kotu gorunuyor
Canim kanaman varsa işe neden gidiyorsun yatip dinlenmen lazim ben ilk bebegimde o hatayi yaptim cok kanamam yok diye gunluk hayatima devam ettim ise gittim sonuc husran hala pismanlik duyarim.kendine cok cok dikkat etmen lazimKızlar merhaba aşırı gergin ve stresli hissediyorum. Mart ayında bebeğimi 8+4 deyken kaybettim. Kontrolde kalbi durdu denilmişti. Bugün itibariyle 8.haftamdayım ve 8+4 te yine kontrolüm var. Eşimde bende süreci çok zor atlatacağız gibi görünüyor. Dün akşam tutturdu cocuga baktıralım diye daha çarşamba kontrole gitmiştim. Gerek yok dedim ama dinletemedim. Yarın işe başlıyorum diye huzursuzluğu kanama ne durumda soralım dedi. İkna edemeyince gittik ama doktoru hiç sevmedim. Ultrasonu bi acayipti karından göremedi vajinal bakmak istedi. Karından bakarken bastırdı aşırı huzursuz etti beni. Kanama 1 cm lik bi alanda dikkat et dedi bu kadar. Bu huzursuzluğum hareketlerini hissedene kadar geçmeyecek galiba
Bana iki arkadaşım " bebeginizi beklerken sizi neler bekler " sanırım serisi var bu kitabin iki haftadır okuyorum beğendim. En çok satan kitaplardan biriymis.
Benim göbeğimde köyü renkli kıllar çıktı normalde sarışın birisiyim bunlar siyah siyah. Böbrek üstü bezler çok çalışıyor ondan oluyor diyorlar
Kızlar dr bana elevit yazdı. Sormayı unuttum folic asidi kullanmaya devam mı edicez bırakıcakmıyız?
Elevit in içerisinde yeterli miktarda folik asit var diye biliyorum. İlk tüp bebek negatifine kadar sadece elevit kullanmıştım.
Arkadaşlar elevit firmasının mümessilleri ile görüşmüştük bir duyum üzerine domuz jelatini kullanıyorlar aynı içerikli decavit tavsiye ediyoruz. Hatta bakanlık sağlık ocağında ücretsiz dağıtıyor. Dilerseniz onu kullanınBana da elevit yazdı.
12 hafta bitince birakiliyormus folik asit
Ben bu senenin başından bu yana rahatsızım, ilk bebekte kürtajdan sonra rapor almıştım. Temmuzda negatif tüp bebek denemem oldu. Transfer sonrası yine rapor almıştım. Ekimde tekrar denedik. 1 ay evde kaldım sonra 2 gün ise döndüm. Akşamına kanamam oldu. Tekrar 5 gün rapor aldım. Maalesef ne yıllık izin kaldı. Nede rapor hakkım heyet için doktorlar çekiniyor. Sanırım ohal yüzünden mecburen dönmek zorundayımCanim kanaman varsa işe neden gidiyorsun yatip dinlenmen lazim ben ilk bebegimde o hatayi yaptim cok kanamam yok diye gunluk hayatima devam ettim ise gittim sonuc husran hala pismanlik duyarim.kendine cok cok dikkat etmen lazim
O zaman amirinle konus canim seni fazla yormasinlar inslh anlayisli birileri vardir kritik bir dobem ve zaten cok beklemissin inslh saglikla da kucagina alirsinBen bu senenin başından bu yana rahatsızım, ilk bebekte kürtajdan sonra rapor almıştım. Temmuzda negatif tüp bebek denemem oldu. Transfer sonrası yine rapor almıştım. Ekimde tekrar denedik. 1 ay evde kaldım sonra 2 gün ise döndüm. Akşamına kanamam oldu. Tekrar 5 gün rapor aldım. Maalesef ne yıllık izin kaldı. Nede rapor hakkım heyet için doktorlar çekiniyor. Sanırım ohal yüzünden mecburen dönmek zorundayım
.Arkadaşlar elevit firmasının mümessilleri ile görüşmüştük bir duyum üzerine domuz jelatini kullanıyorlar aynı içerikli decavit tavsiye ediyoruz. Hatta bakanlık sağlık ocağında ücretsiz dağıtıyor. Dilerseniz onu kullanın
Aynen bende sürerim ya napalim olmadı biterse birde küçüğünü alırız.
Doguma kadar zaten bir tane yetmez cnm ayda bir tane gider.sonuçta jel gobek buyudugunu dusun surecegin alan daha da artar.
Sende saol canim benim nasıl oldun gece kotuydun umarım iyisinizdirÖyle mi canım. Okurum inşallah cok sağ ol
bilmiyorum ki canim. biri bana kesin ve net bi sey soylese icim rahatlayacak. su aralar surekli diken ustundeyim. hayirlisi hafta ici bakcm. insallah guzel haberlerle gelirimAmin canım inşallah salıya az kalmış kullan o zaman ilaçları için rahat eder en azından ama fazla doktor aklını karıştırmaz mı kızıma down dediği an ben 7 yıllık doktorumuzu bırakmıştım çünkü beni kasiyordu devlet Hastanesi'ne gitmeye başlamıştım o daha çok güven vermişti bana.
haklisin canim. devam edicem ignelere.En güvendiğin doktoru dinle canım kafan rahat olur bende de bir problem kalmamış fakat doktorum hemen bırakmayalım dozu azaltarak iki hafta sonra bırakalım dediçok mantıklı
Kizlar iyi pazarlar..kotlarimi giymeye korkuyorum ya sizdede warmi boule bi korku?zarar vermez dimi?kendimi bu ara iyce saldim evde pijamalarla dolasiyorum disari cikmak hic istemiyorum.sac makyaj deseniz oda yok noluyo bana[/QUOTE
kotlarim gobegimi sıktıgı icin giymiyorum. ama pijamalarla evde de kalamiyorum surekli. hic canim istemese de calisan oldugum icin her gun cikiyorum. rahatina keyfine bak. uzan dinlen bence.
Normal canim ben de ayni durumdayim.gece acliktan uyuyamiyorum.sabah da acliktan uyuyamiyorum sürekli acikiyorum sonrada midem bulaniyor acliktan cikariyorum.cubuk kraker fln kesmiyor
Bu hassasiyet iceren bilgiyi paylastigin icin tesekkur ler canim elevit ile ilgili Ben de bunu duymustum ancak muadilini bilmiyordum cok ise yarar bir bilgiArkadaşlar elevit firmasının mümessilleri ile görüşmüştük bir duyum üzerine domuz jelatini kullanıyorlar aynı içerikli decavit tavsiye ediyoruz. Hatta bakanlık sağlık ocağında ücretsiz dağıtıyor. Dilerseniz onu kullanın
Bende gece acliktan uyuyamadim migdem kaziniyor surekli minikler iyi olsunda napalim kiloyada acligada katlanacazBilmiyorum ki ya dışarda yemek yedim dün akşam ordan akrabamıza gittik eşim biz yedik tokuz dedi. Ama ben oturup birdaha yedim
Ben bu senenin başından bu yana rahatsızım, ilk bebekte kürtajdan sonra rapor almıştım. Temmuzda negatif tüp bebek denemem oldu. Transfer sonrası yine rapor almıştım. Ekimde tekrar denedik. 1 ay evde kaldım sonra 2 gün ise döndüm. Akşamına kanamam oldu. Tekrar 5 gün rapor aldım. Maalesef ne yıllık izin kaldı. Nede rapor hakkım heyet için doktorlar çekiniyor. Sanırım ohal yüzünden mecburen dönmek zorundayım
haklisin canim. devam edicem ignelere.
Ben çalıştığım için kot pantolonlarimi giyiyordum geçen hafta canımı acitmaya başladı ve Tayt giymeye başladım. Yalnız göbeğim çok çıkmıştı geçen hafta o da su topladığı için vücudum. Biraz giydiginizde fark edersiniz fakat çok karninizda olmasın göbek üstü giymek sağlıklı olanıPeki ne giyiyosun canim disarida??suan calisiyomusun sen?o yuzdenmi evde kalamiyosun?hep evdeyim zaten 27eylulden beri yatip dinleniom:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?