2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Günaydın herkesee
Özellikle ilk çocuğu olmayanlara soruyorum çocuk gelişimiyle ilgili onerebileceginiz bir kitap var mı? Kucağıma alacağım ilk bebek olacak. şımarık olmasından ve sınır bilmemesinden çok korkuyorum.
Bunu da herkese soruyorum tuylenmede artış normal mi

Aynen canım cok sinir bozucu banada saçma geliyor. Ben oğullarımdan asla böyle birşey istemeyeceğim bak buraya yazıyorum

Evet canım biraz pahalı o yüzden bende süremem diye düşünüyorum

Bizde bugun girdik 12 ye bende doymuyorum ya yemek yerken bu aksam nefesim kesildi hizli yemekten tombik olacaz galiba

Bilmiyorum ki ya dışarda yemek yedim dün akşam ordan akrabamıza gittik eşim biz yedik tokuz dedi. Ama ben oturup birdaha yedim

Kızlar merhaba aşırı gergin ve stresli hissediyorum. Mart ayında bebeğimi 8+4 deyken kaybettim. Kontrolde kalbi durdu denilmişti. Bugün itibariyle 8.haftamdayım ve 8+4 te yine kontrolüm var. Eşimde bende süreci çok zor atlatacağız gibi görünüyor. Dün akşam tutturdu cocuga baktıralım diye daha çarşamba kontrole gitmiştim. Gerek yok dedim ama dinletemedim. Yarın işe başlıyorum diye huzursuzluğu kanama ne durumda soralım dedi. İkna edemeyince gittik ama doktoru hiç sevmedim. Ultrasonu bi acayipti karından göremedi vajinal bakmak istedi. Karından bakarken bastırdı aşırı huzursuz etti beni. Kanama 1 cm lik bi alanda dikkat et dedi bu kadar. Bu huzursuzluğum hareketlerini hissedene kadar geçmeyecek galiba

Seni cok iyi anlıyorum bende 7+5 te kaybetmistim. O günü atlatana kadar canim cıktı ama şuan 10. Haftadayım 12. Geçsin rahatliycam diyorum:) galiba banisi kucağıma almadan rahatlayamiycam

Ben de cok iyi anliyorum...7.haftada kaybettim iki bebegimi de.o haftalar bi turlu gecmek bilmemisti:) ama bak kacinci haftalara geldim.insan tedirgin oluyor aynı haftaya gelince ayni seyler mi olcak diye ki ben ikisini de ayni haftada kaybettim.smdide 3.ayim bi dolsa daha da buyuse tekmelerini hissetsem diye bekliyorum.saglikla gelsinler icimizi ferah tutalim hepsi gelip gecicek insaallah

Seni cok iyi anlıyorum bende 7+5 te kaybetmistim. O günü atlatana kadar canim cıktı ama şuan 10. Haftadayım 12. Geçsin rahatliycam diyorum:) galiba banisi kucağıma almadan rahatlayamiycam
Bende evimize geldigini görebilelim hayırlısıyla büyütebilelim diye dua edip duruyorum.

İnşallah canım

Canım benim ikinci cocugum olacak Allah izin verirse. Ben ilkinde asla yapmam dediğim bı sürü şeyi yaptım :) Her çocuk kendine özel, kitaplar,gelişim uzmanlarının dedikleri bir yere kadar. Sen annelik içgüdüleriyle en doğrusunu bulacaksın hiç korkma. Ben kesinlikle sallamayacam dedim ama ilk üç ay gazı çok fazlaydı battaniye de bile salladım :) neyseki onu çabuk bıraktı. Çok kitaba göre hareket etmedim ama şimdi maşallah laftan anlayan bı çocuğum var. Markete gittiğimizde hep bir hakkı olduğunu bilir. Yok dediğimde anlar. En büyük nedeni de bebeklikten itibaren hep açıklayıcı oldum ve ağladığı zamanlarda izin verdim aglamasina. İstediğini yapmadım ağladı diye. Ama bı sürü etken var, anneanne babaanne baba dedeler .. herkesin aynı davranması lazım. Çocuklar anlıyorlar kime ne yaptirabileceklerini. Neyse çok uzattım :) Kısaca sen içinden geldiği gibi davran,en iyisini anne bilir her zaman.

Bana iki arkadaşım " bebeginizi beklerken sizi neler bekler " sanırım serisi var bu kitabin iki haftadır okuyorum beğendim. En çok satan kitaplardan biriymis.
Benim göbeğimde köyü renkli kıllar çıktı normalde sarışın birisiyim bunlar siyah siyah. Böbrek üstü bezler çok çalışıyor ondan oluyor diyorlar

Su an bende sizin gibi hissediyorum dünden beri çok gerginim sanki bi şey oldu gibi düşünüyorum. Benim de iki tane dusugum var daha önce en fazla 7. Haftayı görebildiğmiden. Şu anda 8+3 oldu ve kontrolume bir haftadan fazla var. Yarın kan tahlil sonuclarimi göstereceğim rica edicem bakar mi tekrar diye ama sanmıyorum. Bugün inanılmaz midem bulanıyor hiç bu kadar istifra ettiğimi bilmiyorum acaba bi şey mi oldu diye düşünüyorum hala. Bir de benimki tüp bebek ohss olmuşum onun gerginliği de oldu bu hafta bi şey olursa diye. Umarım kavuşuruz bebeklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…