2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ya kizlar cok afedersiniz kabizim ben ya
Bi atlatamadim..sizde bu durum nasil??nasil önlem aliyorsunuz?

Kızlar ben iyi değilim. Midem kazınıyor devamlı yedikten yarım saat sonra başlıyor sürekli yiyorum ufak aparatlar doyurmuyor geçmiyor o his o ağrı. Yatmadan yine yedim bir saat oldu uyuyamadım midem yine kazınıyor. Normal mi ya daha 9 haftalığız. :/

Normal canim ben de ayni durumdayim.gece acliktan uyuyamiyorum.sabah da acliktan uyuyamiyorum sürekli acikiyorum sonrada midem bulaniyor acliktan cikariyorum.cubuk kraker fln kesmiyor

Bugün bu kremi aldım kullanan var mı. Tecrübesi olanlar ya da.
En iyisi bu diyorlar. Eki Görüntüle 2069151

Ben kullandim tabi bol su da iciyordum.gobegimde hic olmadi.gogsum asiri buyumustu o yuzden gogsumde az oldu.ayrica dizimin arkasina surmeyi akil edememistim dizimin arkasi oldu.yani surdugum yerlerde etkili oldu bende.pahali birsey olunca tum vucuduma surmememistim

Aynen canım insan olmayanı ararmis. Rabbim sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin inşallah. Bence de belirtilere takilmamak gerek. Bi arkadaşımin 2 oğlu var. Birinde çok rahat geçti diğerinde sürekli bulantı ve kusma yaşadi.

günaydın yok canım tiroit falan bütün testlerim yapıldı hamile kalmadan önce diyetteydim birden bırakınca sanırım onların dönüşü oldu bana
Anladım canım. Sen yine de dikkat et. İnsülin ihtiyacı kilo arttıkça artar. İnsülin aldıkça da kilo alırız. Kısır döngü yani. Benim daha önceki hamileliğim 58le başlamıştı. Bunda maalesef 63.5. Doğum sonrası hedef 55 olacak. Haşimato da olunca kilo vermek zor ama bakalım.
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Yemek yemeyen çocuğun nasıl olduğunu az da olsa bilirim. Emmeyi bırakana kadar doğru dürüst yememişti. Bu seferkiler inşallah iştahlı olur.

maşallah canım darısı öğrenmeyenlerin başına Hadi gözünaydın inşallah sonuçlarında iyi çıkar kuzum

Ay canım ben sinir oldum yaa.. Yaşayan adamın birde var olan ismi neden koyayım? Aynı ailede aynı isme ne gerek var? Bunu kendi anam, babam için bile yapmam.. Allah korusun birine birşey olur filan bir nebze anlarım.. İyi, oğlana onun babasının adı kıza benim anamın adı.. Kısır döngü..
Görümcem de kızına anasının adını koymuş, kayınbabama senin adın kaldı diyor.. Güya bizde erkek olursa koyacağız! Çok beklerler koyamam..
Allahım yaa, cinsiyeti öğrenmeden sinir oldum sabah sabah valla  sakinleşeyim

Bendr pihtilasma tasiyiciligi cikti belki ondan bu sefer iyim cok sukur. Bunyeden bunyeye degisiyormus demek ki. Neyse bebislerimiz saglikli olsun da :))
Benimde pıhtılaşma taşıyıcılığı çıktı. Ama bazı iğne yaptığım yerler mosmor bazıları normal artik beye göre bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…