- 11 Ocak 2017
- 4.505
- 7.022
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #8.741
Anladım inşallah etkisini gorursun senide uyku tutmuyo dimi
Yok ya uyyamiyorum ben de.
Nefesim kesilecek ay canim benim ya gecmis olsun dua falan oku inşallah duzelirsin yuksek yastık kullan
Canim bide inşirah duasını bol oku ic sıkıntı icinYok ya uyyamiyorum ben de.
Nefesim kesilecek gibi her an
Canim bide inşirah duasını bol oku ic sıkıntı icin
Dedigim gibi herkeste baska sonuc verir cildinize bagli. Benimki catlamaya meyilliymis demek kiAa öyle mi. Umarım bende olumlu sonuç verir.
Dedigim gibi herkeste baska sonuc verir cildinize bagli. Benimki catlamaya meyilliymis demek ki
Bakalim canim umarim olumlu sonuclar alirsiniz:) benim icin cok gec artikOlabilir bakalım neler olacak..
Kızlar ben iyi değilim. Midem kazınıyor devamlı yedikten yarım saat sonra başlıyor sürekli yiyorum ufak aparatlar doyurmuyor geçmiyor o his o ağrı. Yatmadan yine yedim bir saat oldu uyuyamadım midem yine kazınıyor. Normal mi ya daha 9 haftalığız. :/
Benimde genelde beyaz ama bugun we gecen hafta iki kez yogun sari gelince korktum iyi bari normal olmasiEn başlarda benimde oluyordu sari akinti kokusuz ama geçti şuan beyaz geliyor o da normalmiş
Bizde bugun girdik 12 ye bende doymuyorum ya yemek yerken bu aksam nefesim kesildi hizli yemekten tombik olacaz galibaKızlar bugün bi değişiklik var bende. 12 haftalık olduk bulantı geçti iştah açıldı korkmaya başladım.
Bugün bu kremi aldım kullanan var mı. Tecrübesi olanlar ya da.
En iyisi bu diyorlar. Eki Görüntüle 2069151
Aynen canım insan olmayanı ararmis. Rabbim sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin inşallah. Bence de belirtilere takilmamak gerek. Bi arkadaşımin 2 oğlu var. Birinde çok rahat geçti diğerinde sürekli bulantı ve kusma yaşadi.O zaman kızda bulanır diye bir şart yok demek :) Şuan hiç sıkıntım yok aynı oglumdaki gibi o yüzden bir erkek daha mi geliyor diyorum ? Önce sağlıkla hayırla gelsin tabi ama ne kadar farketmez desekte İnsan bir de kızı olsun istiyor :) hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Anladım canım. Sen yine de dikkat et. İnsülin ihtiyacı kilo arttıkça artar. İnsülin aldıkça da kilo alırız. Kısır döngü yani. Benim daha önceki hamileliğim 58le başlamıştı. Bunda maalesef 63.5. Doğum sonrası hedef 55 olacak. Haşimato da olunca kilo vermek zor ama bakalım.günaydın yok canım tiroit falan bütün testlerim yapıldı hamile kalmadan önce diyetteydim birden bırakınca sanırım onların dönüşü oldu bana
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Yemek yemeyen çocuğun nasıl olduğunu az da olsa bilirim. Emmeyi bırakana kadar doğru dürüst yememişti. Bu seferkiler inşallah iştahlı olur.Bende daha yeni yeni yemeye başladım canım inşallah senin de iştahın düzelir, yemek yemekten ziyade yiyebilmek gercekten bi lütuf..
ara öğün yapmıyorum canım belki de bu yüzden çabuk acıkıyorum aslında ayarlamam lazım ama kuruyemiş filan görünce tiksinme geliyo, oğlum da ne acıkır ne susar ne de doğru düzgün yemek yerdim çocuk doğdu 4 yaşında hala yemek problemimiz var, yemek görünce kaçıyor, inşallah ikinci öyle olmaz derken bu da şimdiden beni sömürmeye başladı :) inşallah kızdır ama önce sağlıklısı :)
Ya kizlar cok afedersiniz kabizim ben ya
Bi atlatamadim..sizde bu durum nasil??nasil önlem aliyorsunuz?
maşallah canım darısı öğrenmeyenlerin başınaKızlaaar kontrolden cıktım. 2li test yapıldı.(11+4 te) burun ve ense kalınlığı ölçümü iyi çıktı. Kan verdim 3 gün sonra çıkacak. İdrar yolu enfeksiyonu için ikinci idrarı verdim. Tsh ı da tekrar yaptırıcam düşük olduğu için aile hekimliğinde. Bu arada cinsiyeti de öğrendik merakımızı giderdikikinci oğlum yoldaymış ailemden önce size söylüyorum bu arada
Ay canım ben sinir oldum yaa.. Yaşayan adamın birde var olan ismi neden koyayım? Aynı ailede aynı isme ne gerek var? Bunu kendi anam, babam için bile yapmam.. Allah korusun birine birşey olur filan bir nebze anlarım.. İyi, oğlana onun babasının adı kıza benim anamın adı.. Kısır döngü..Kızlar size yazdım ya cinsiyeti öğrendik falan diye. Eşimin ailesine söyledik kv eşime demiş ki babana söyledim erkek olacak diye senin adını koyarlar kesin dedim demiş. Duyunca çok sinirlendim. Resmen bizim adımıza karar vermişler. Evlendiğimizden beri beni sevmeyen kabul etmeyen insanlar oğluma onların isimlerini vermemi istiyorlar. Cok beklerler
Benimde pıhtılaşma taşıyıcılığı çıktı. Ama bazı iğne yaptığım yerler mosmor bazıları normal artik beye göre bilemedimBendr pihtilasma tasiyiciligi cikti belki ondan bu sefer iyim cok sukur. Bunyeden bunyeye degisiyormus demek ki. Neyse bebislerimiz saglikli olsun da :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?