- 23 Şubat 2013
- 620
- 702
- 103
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #8.761
Ne zaman kullanmaya basloycaksinizHeryerde yok evet genelde merkez eczanelerde bulunuyor. 100 ml.102 tlydi
200 ml 160.
Bende ekonomik olması için 200 lük aldım. 160 a
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zaman kullanmaya basloycaksinizHeryerde yok evet genelde merkez eczanelerde bulunuyor. 100 ml.102 tlydi
200 ml 160.
Bende ekonomik olması için 200 lük aldım. 160 a
Aynen canım cok sinir bozucu banada saçma geliyor. Ben oğullarımdan asla böyle birşey istemeyeceğim bak buraya yazıyorumAy canım ben sinir oldum yaa.. Yaşayan adamın birde var olan ismi neden koyayım? Aynı ailede aynı isme ne gerek var? Bunu kendi anam, babam için bile yapmam.. Allah korusun birine birşey olur filan bir nebze anlarım.. İyi, oğlana onun babasının adı kıza benim anamın adı.. Kısır döngü..
Görümcem de kızına anasının adını koymuş, kayınbabama senin adın kaldı diyor.. Güya bizde erkek olursa koyacağız! Çok beklerler koyamam..
Allahım yaa, cinsiyeti öğrenmeden sinir oldum sabah sabah valla sakinleşeyim
Benim ilk 3 ay bittiği için artık kullanmaya başlamayı düşünüyorumNe zaman kullanmaya basloycaksiniz
Ben kullandim tabi bol su da iciyordum.gobegimde hic olmadi.gogsum asiri buyumustu o yuzden gogsumde az oldu.ayrica dizimin arkasina surmeyi akil edememistim dizimin arkasi oldu.yani surdugum yerlerde etkili oldu bende.pahali birsey olunca tum vucuduma surmememistim![]()
Bizde bugun girdik 12 ye bende doymuyorum ya yemek yerken bu aksam nefesim kesildi hizli yemekten tombik olacaz galiba![]()
Ben surdum bolca bitmedi benim kremim kaldi elimde ama ben 5 ayliha yakin baslamistim surmeye. Catlamaktansa ise yariyorsa surun bence catlaklarim cok fazla ve kotu gorunuyorEvet canım biraz pahalı o yüzden bende süremem diye düşünüyorum
Seni cok iyi anlıyorum bende 7+5 te kaybetmistim. O günü atlatana kadar canim cıktı ama şuan 10. Haftadayım 12. Geçsin rahatliycam diyorum:) galiba banisi kucağıma almadan rahatlayamiycamKızlar merhaba aşırı gergin ve stresli hissediyorum. Mart ayında bebeğimi 8+4 deyken kaybettim. Kontrolde kalbi durdu denilmişti. Bugün itibariyle 8.haftamdayım ve 8+4 te yine kontrolüm var. Eşimde bende süreci çok zor atlatacağız gibi görünüyor. Dün akşam tutturdu cocuga baktıralım diye daha çarşamba kontrole gitmiştim. Gerek yok dedim ama dinletemedim. Yarın işe başlıyorum diye huzursuzluğu kanama ne durumda soralım dedi. İkna edemeyince gittik ama doktoru hiç sevmedim. Ultrasonu bi acayipti karından göremedi vajinal bakmak istedi. Karından bakarken bastırdı aşırı huzursuz etti beni. Kanama 1 cm lik bi alanda dikkat et dedi bu kadar. Bu huzursuzluğum hareketlerini hissedene kadar geçmeyecek galiba![]()
Elevit in içerisinde yeterli miktarda folik asit var diye biliyorum. İlk tüp bebek negatifine kadar sadece elevit kullanmıştım.Kızlar dr bana elevit yazdı. Sormayı unuttum folic asidi kullanmaya devam mı edicez bırakıcakmıyız?
Kızlar merhaba aşırı gergin ve stresli hissediyorum. Mart ayında bebeğimi 8+4 deyken kaybettim. Kontrolde kalbi durdu denilmişti. Bugün itibariyle 8.haftamdayım ve 8+4 te yine kontrolüm var. Eşimde bende süreci çok zor atlatacağız gibi görünüyor. Dün akşam tutturdu cocuga baktıralım diye daha çarşamba kontrole gitmiştim. Gerek yok dedim ama dinletemedim. Yarın işe başlıyorum diye huzursuzluğu kanama ne durumda soralım dedi. İkna edemeyince gittik ama doktoru hiç sevmedim. Ultrasonu bi acayipti karından göremedi vajinal bakmak istedi. Karından bakarken bastırdı aşırı huzursuz etti beni. Kanama 1 cm lik bi alanda dikkat et dedi bu kadar. Bu huzursuzluğum hareketlerini hissedene kadar geçmeyecek galiba![]()
Bende evimize geldigini görebilelim hayırlısıyla büyütebilelim diye dua edip duruyorum.Seni cok iyi anlıyorum bende 7+5 te kaybetmistim. O günü atlatana kadar canim cıktı ama şuan 10. Haftadayım 12. Geçsin rahatliycam diyorum:) galiba banisi kucağıma almadan rahatlayamiycam
İnşallah canımBen de cok iyi anliyorum...7.haftada kaybettim iki bebegimi de.o haftalar bi turlu gecmek bilmemisti:) ama bak kacinci haftalara geldim.insan tedirgin oluyor aynı haftaya gelince ayni seyler mi olcak diye ki ben ikisini de ayni haftada kaybettim.smdide 3.ayim bi dolsa daha da buyuse tekmelerini hissetsem diye bekliyorum.saglikla gelsinler icimizi ferah tutalim hepsi gelip gecicek insaallah
Canım benim ikinci cocugum olacak Allah izin verirse. Ben ilkinde asla yapmam dediğim bı sürü şeyi yaptım :) Her çocuk kendine özel, kitaplar,gelişim uzmanlarının dedikleri bir yere kadar. Sen annelik içgüdüleriyle en doğrusunu bulacaksın hiç korkma. Ben kesinlikle sallamayacam dedim ama ilk üç ay gazı çok fazlaydı battaniye de bile salladım :) neyseki onu çabuk bıraktı. Çok kitaba göre hareket etmedim ama şimdi maşallah laftan anlayan bı çocuğum var. Markete gittiğimizde hep bir hakkı olduğunu bilir. Yok dediğimde anlar. En büyük nedeni de bebeklikten itibaren hep açıklayıcı oldum ve ağladığı zamanlarda izin verdim aglamasina. İstediğini yapmadım ağladı diye. Ama bı sürü etken var, anneanne babaanne baba dedeler .. herkesin aynı davranması lazım. Çocuklar anlıyorlar kime ne yaptirabileceklerini. Neyse çok uzattım :) Kısaca sen içinden geldiği gibi davran,en iyisini anne bilir her zaman.Günaydın herkesee
Özellikle ilk çocuğu olmayanlara soruyorum çocuk gelişimiyle ilgili onerebileceginiz bir kitap var mı? Kucağıma alacağım ilk bebek olacak. şımarık olmasından ve sınır bilmemesinden çok korkuyorum.
Bunu da herkese soruyorum tuylenmede artış normal mi![]()
Günaydın herkesee
Özellikle ilk çocuğu olmayanlara soruyorum çocuk gelişimiyle ilgili onerebileceginiz bir kitap var mı? Kucağıma alacağım ilk bebek olacak. şımarık olmasından ve sınır bilmemesinden çok korkuyorum.
Bunu da herkese soruyorum tuylenmede artış normal mi![]()
Kızlar merhaba aşırı gergin ve stresli hissediyorum. Mart ayında bebeğimi 8+4 deyken kaybettim. Kontrolde kalbi durdu denilmişti. Bugün itibariyle 8.haftamdayım ve 8+4 te yine kontrolüm var. Eşimde bende süreci çok zor atlatacağız gibi görünüyor. Dün akşam tutturdu cocuga baktıralım diye daha çarşamba kontrole gitmiştim. Gerek yok dedim ama dinletemedim. Yarın işe başlıyorum diye huzursuzluğu kanama ne durumda soralım dedi. İkna edemeyince gittik ama doktoru hiç sevmedim. Ultrasonu bi acayipti karından göremedi vajinal bakmak istedi. Karından bakarken bastırdı aşırı huzursuz etti beni. Kanama 1 cm lik bi alanda dikkat et dedi bu kadar. Bu huzursuzluğum hareketlerini hissedene kadar geçmeyecek galiba![]()
Aminnn saglikla sihhatle kucağına al insallahBende evimize geldigini görebilelim hayırlısıyla büyütebilelim diye dua edip duruyorum.
Kızlar dr bana elevit yazdı. Sormayı unuttum folic asidi kullanmaya devam mı edicez bırakıcakmıyız?