• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Herkesin gebeliği bir olmaz sen kimseye kulak asma canım benim moralini yüksek tut kimi hamile olduğunu bilmez hoplaya zıplaya günlerini bitirir kimi de sürünerek 🫣😁 önemli olan bebişin sağlıklı büyümesi ve vaktinde gelmesi gerisini salla gitsin 🤣🥰
Öyle tabi sağlıkla zamanında gelsin de 2 aydır yatıyorum 7 ay daha yatarım🥹 ağrı olunca yinemi aynı şeyler olacak diye tedirgin oluyorum sadece ama biliyorum ki ne olacaksa olacak yani alnimiza ne yazildiysa o Rabbim güzel yazılar yazmış olsun ins.🙏🩵

Öyle tabi sağlıkla zamanında gelsin de 2 aydır yatıyorum 7 ay daha yatarım🥹 ağrı olunca yinemi aynı şeyler olacak diye tedirgin oluyorum sadece ama biliyorum ki ne olacaksa olacak yani alnimiza ne yazildiysa o Rabbim güzel yazılar yazmış olsun ins.🙏🩵

Rabbim sürecini kolaylaştırsın inşallah canım sen gönlünü ferah tut 🤲🫶🏼

_tiffany_ _tiffany_ canım bugün test günün inşallah hayırlı güzel haberler almak nasip olsun canım 🤲🫶🏼
heyecandan ve yoğunluktan unuttum bitanem.Pozitifim Allah ıma binlerce şükür... Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Amin. Ayrıca Allah herkese nasip etsin inşallah

Canım benim çok sevindim 🥲 maşallah 🧿 sağlıcakla gelsin minik mucizen 🤲😍
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.Bundan önce ben de bir topic açmıştım.Embriyolarım yavaş ilerliyor diye.Orada beni teselli etmiştin…Bugünü görmek nasip oldu çok şükür 🧿 maşallah.Bol dua edelim…

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.Bundan önce ben de bir topic açmıştım.Embriyolarım yavaş ilerliyor diye.Orada beni teselli etmiştin…Bugünü görmek nasip oldu çok şükür 🧿 maşallah.Bol dua edelim…

Rica ederim canım benim ne demek Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah canım benim bebişin sağlıcakla büyüsün gelsin Amin 🤲🥹🥰 çok şükür hamdolsun Rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah Amin 🤲❤️
Öyle mi hiç hatırlamıyorum 🫣😁 canım benim bugünlere hamdolsun 🤲🥹

LunaLovegoodd LunaLovegoodd @fatsek kızlar günaydın. Benim sadece tek bir 3. gün embriyom var o yüzden biraz gerginim açıkçası. Sizde durumlar nasıl?

Bu süreçte herhangi bir takviye kullanacak mısınız? Ben folik asit ve d vitamini kullanıyorum ama ayrıca transfer hazırlık ve sonrası için balık yağı ve koenzim q10 takviyesi sipariş ettim.

Ayrıca embriyo glue yaptıracağım 🩷
Ben doktora gidemedim Almanya’dan mail geldi Berlin’e gitmem lazım eski çalıştığım yerde sıkıntı çıkmış benim evraklarda kâğıt kürek işleri yapmam lazım 😞 bidaha ki aya ertelemek zorunda kaldım çünkü doktor yolculuk u önermedi bir de yorulmamak lazımmış 😞😞 benim 11 tane var 5. Gün dondurulmuş normalde 20 taneydi ama çok nakit istediler. Ben balık yağı magnezyum folik çinko b12 ve d kullanıyorum canım. Allah büyük hiç gerilme kendini strese sokma güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun kuzum

Back
X