2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
amin canım teşekkür ederim

Lökosit 2+ çıktı canım normal de çok değil ama yine de kusmadan dolayı serum takviyesinin yanına antibiyotik verdi şimdi 1+ ya düşmüş birde kültür verdim odanyarın belli olacak bakalım.
yok canım bana hem suyu arttır hemde ilaç tedavisi verdi serumdan sonra başladım
geçmiş olsun benim az çıktı ondan mı vermedi acaba ilaç bilemedim
@Ausencia

Ben de yavrumu gordum bugün kizlarrrr :anneadayı:
Kese görüldü :nazar:
Kalp atışı duyuldu :nazar:

Yalniz doktor folbiol kullanıyorum deyince onun dozu fazla artık baska bir marka tavsiye ediyoruz dedi bi kağıda yazdı.

Sizin kullandığınız folik asitin adi ne? o_O
ben en başından beri regenesis max kullanıyorum canım içinde folik asit ve vitaminler falan var
Kızlar bugün ikili test için eşimle hastaneye gittik. Ilk kez gördüm. Çok güzeldi. Yüzünü iki kez bize doğru döndü. Hiç yerinde durmuyordu. Eki Görüntüle 2068221 Eki Görüntüle 2068222 Eki Görüntüle 2068223

maşallah canım

Benimde lökosit 23 çıktı. Bakteri de vardı bide bende 50 civarı. Dr un verdiği ilacı içtim ama geçtimi geçmedimi bilmiyorum tekrar tahlil yaptırmadım.
Tahlil sonucuna doktor bakmadı mı canım? Benim teste bakıp, suyu artırmalısın dedi.. Senin testte, değerin sınırın dışındaysa yapılması gerekeni söyler doktorun.. Su sabit.. Belki sana munurol gibi tek kullanımlık ilaç verir.. Geciktirmeden göster.. Doktoruna gidemezsen, aile hekimine göster muhakkak.. Erteleme.. İdrar enfeksiyonu ise tedavi olmazsa sıkıntı çıkarır sana..

Kızlar benim durumum biraz değişik oldu. Özele gidiyordum basit tahliller için 700 tl istediler bende dışarıda yaptırdım devlette zaten hastaneyide değiştircem artık oraya gitmiycem. Devlette ki doktor idrar yolu enfeksiyonu olarak bir ilaç yazmış güvenip içmedim anlayacağınız. Doktor cuma istemişti tahlilleri bende çok kötüydüm cumartesi memlekete geldim annem baksın biraz diye burada yaptırdım özelde istediklerinin çoğu gereksiz dedi hakikaten internetten baktım istenilenleri devlet yapmış fazlası yazmıyordu. Yani şuan allak bullağım.

Kizlar sizce cinsiyeti ne olabilir :nazar::KK200:
20171116_200030-1.webp

Benim guzel ablalarım needesiniz ya:mad: şu ultrason fotografıma bi bakaydınız sizi bekliyorum heycanla

Ben
Benim hiç belirti yoktu aile hekimliğinde rutin bakıyoruz dedi orda aldılar baktılar tesadüf öğrendim bazen hiç belirti vermiyebiliyormuş

Simdi baktim cnm netten idrar yolunda enfeksiyonmus lokasit fazlaligi.Ama belirti verir ya idrar yolu iltihabi ne bilim idrara sik cikma yanma filan

Back
X