- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #8.281
Progestan al vajinal ve dinlen canimMerhaba, aranızda yeniyim. 6+4 hamileyim. Son 2 gündür kahverengi akıntım oluyor. Özellikle bugün. Sizce normal mi? Yarın sabah doktora gidicem. Ama uyuyamıyorum
al benden de o kadar kuş tüyü gibi saçım var onlarda gidiyor artıkZaten saçım ince telli ve seyrekti şindi kafa derin görünüyor..ve bakım yapmakla düzeleceğini sanmıyorum sonuçta içten gelen hormonel bir durum bebek doğsun süt kesilsin minoxel sürüp ve pantaogar içerek toparlarız diye umuyorum..
Destekleriniz icin cok tesekkur ederim. Saglik ocagimdaki hemsirem cok iyi o eski aletle zor ve sesi alcak da olsa bebegimin kalp atisini buldu cok sukur :)) simdi 10 gun rahatca bekleyebilirim :)Canım ne güzel işte geçmiştir bulantıların ..zaten genelde ilk 3 ay bitimi ile bulantılarda geçer .
Bence hiç kötü düşünme , sıkma kendini.
Sırf bunun için acile de gitme ... aciller mevsim dolayısı ile gripli insan dolu .. hiç girme oralara canım
Sağolasın canım benim
Ben teorilere bakmiyorum ivimden geceni soyluyorum bence kiz canim :)kızlar sizce cinsiyet tahmini nedir ?
sağlıklı sıhhatli olsun da en önemlisi o ama kız olursa tabi güzel olur dimi canım :)Ben teorilere bakmiyorum ivimden geceni soyluyorum bence kiz canim :)
Çok sevindim canım ya, ben rahatladım valla.. Gözün aydın..Destekleriniz icin cok tesekkur ederim. Saglik ocagimdaki hemsirem cok iyi o eski aletle zor ve sesi alcak da olsa bebegimin kalp atisini buldu cok sukur :)) simdi 10 gun rahatca bekleyebilirim :)
Şimdiii, benimde böyle ortaya yakın bebeğim.. Ama seninkinde sağa tutunmuş gibi.. Sağda erkek derler..kızlar sizce cinsiyet tahmini nedir ?
Çok sevindim canım ya, ben rahatladım valla.. Gözün aydın..
Şimdiii, benimde böyle ortaya yakın bebeğim.. Ama seninkinde sağa tutunmuş gibi.. Sağda erkek derler..
Slm kızlar hastaneden yeni çıktık haber vereyim hemen dedim bebişimi gördük kalp atışlarını dinledik allahın izniyle 5+6günlükmüş 2.51mm boyumuz çok şükür bu duyguyu allahım hepinize nasip etsin
Eveeeeet, sana geç döllenmedir diye uzuunnca bir mesaj attığımı hatırlıyorum.. Çokk sevindim canım, gözün aydın.. Allah sağlıkla bebeğine kavuşmanı nasip etsin inşallah..Slm kızlar hastaneden yeni çıktık haber vereyim hemen dedim bebişimi gördük kalp atışlarını dinledik allahın izniyle 5+6günlükmüş 2.51mm boyumuz çok şükür bu duyguyu allahım hepinize nasip etsin
Saolun canım ya evet demiştin ama işte içim rahat etmemişti çok sevindim bugun bnöde kalbim pıt pıtEveeeeet, sana geç döllenmedir diye uzuunnca bir mesaj attığımı hatırlıyorum.. Çokk sevindim canım, gözün aydın.. Allah sağlıkla bebeğine kavuşmanı nasip etsin inşallah..
Teşekkürler canım yaGözün aydın canımm
derler ki erkek çocukları bu haftalarda daha net olurmuş kolu bacağı secilirmiş kız çocukları daha yuvarlak dururmuş, oğlumun 9 haftalık usg fotosunda herşeyi belli mesela, kız kardeşimin 10 haftalık usg fotosunda bebek hala yumru gibiydi ve şu an onun kızı olucak bence sizinki de kız :)kızlar sizce cinsiyet tahmini nedir ?
kızlar sizce cinsiyet tahmini nedir ?
Ben üstte ki ga ya bakıp 9 haftalıksınız sanmıştım pardon :) ama bnce kız gibi yine de :)kızlar sizce cinsiyet tahmini nedir ?
Tutmadıhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bebek-cinsiyet-tahmini-yeni-yontem.665686/?amp=1
Kizlar bi bakin. benim ilk bebegim tutuyor. Tabi bunlar tahmini seyler kesinligi yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?