2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
al benden de o kadar kuş tüyü gibi saçım var onlarda gidiyor artık

Destekleriniz icin cok tesekkur ederim. Saglik ocagimdaki hemsirem cok iyi o eski aletle zor ve sesi alcak da olsa bebegimin kalp atisini buldu cok sukur :)) simdi 10 gun rahatca bekleyebilirim :)

Destekleriniz icin cok tesekkur ederim. Saglik ocagimdaki hemsirem cok iyi o eski aletle zor ve sesi alcak da olsa bebegimin kalp atisini buldu cok sukur :)) simdi 10 gun rahatca bekleyebilirim :)
Çok sevindim canım ya, ben rahatladım valla.. Gözün aydın..

kızlar sizce cinsiyet tahmini nedir ?
Şimdiii, benimde böyle ortaya yakın bebeğim.. Ama seninkinde sağa tutunmuş gibi.. Sağda erkek derler..

Benim bebek sagda normalde.ama iki gündür solda bir sertlik ve ağrı oluyor ne anlamadım kızlar..cinsiyetini de çok merak ediyorum

Çok sevindim canım ya, ben rahatladım valla.. Gözün aydın..

Şimdiii, benimde böyle ortaya yakın bebeğim.. Ama seninkinde sağa tutunmuş gibi.. Sağda erkek derler..

hayırlısı artık içimden geçen hisde erkek diyor ama kız olsaydı iyiydi. :) tabi önce hayırlı ve sağlıklı olması önemli :)

Eveeeeet, sana geç döllenmedir diye uzuunnca bir mesaj attığımı hatırlıyorum.. Çokk sevindim canım, gözün aydın.. Allah sağlıkla bebeğine kavuşmanı nasip etsin inşallah..

Eveeeeet, sana geç döllenmedir diye uzuunnca bir mesaj attığımı hatırlıyorum.. Çokk sevindim canım, gözün aydın.. Allah sağlıkla bebeğine kavuşmanı nasip etsin inşallah..
Saolun canım ya evet demiştin ama işte içim rahat etmemişti çok sevindim bugun bnöde kalbim pıt pıt

kızlar sizce cinsiyet tahmini nedir ?
derler ki erkek çocukları bu haftalarda daha net olurmuş kolu bacağı secilirmiş kız çocukları daha yuvarlak dururmuş, oğlumun 9 haftalık usg fotosunda herşeyi belli mesela, kız kardeşimin 10 haftalık usg fotosunda bebek hala yumru gibiydi ve şu an onun kızı olucak bence sizinki de kız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…