2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Merhabalar bende simdi kontrolden geldim cinsiyeti öğrendim %100 degil ama erkek dedi çok şükür sağlikymis
Gözün aydın
Merhabalar bende simdi kontrolden geldim cinsiyeti öğrendim %100 degil ama erkek dedi çok şükür sağlikymis
Gözün aydın Ya ne güzel bir bir alıyoruz bebeklerin cinsiyet haberlerini

Ben üstte ki ga ya bakıp 9 haftalıksınız sanmıştım pardon :) ama bnce kız gibi yine de :)

çok açıklayıcı oldu canım ya inşallah Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin ama biz kadınlar sabırsızız galiba ilk kese gözüksün sonra kalp duyulsun onu duyarız bu sefer hemen cinsiyete sararız onu da öğreniriz bu sefer hemen doğsun artık deriz :) daha 7+2 haftalık canım sorun değil :)

O bi teori tabiki kanitlanmis degil ama ona gore eger karindan cekildiyse bu solda oluyor yani kiz.hayirlisi olsun

canım ne yazıkki karından değil alt muayene çekimi olsun belki gerçekten kızdır :)

cinsiyetler erken geliyor teker teker ... hayırlı olsun canım çok .

Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin ..

siz böyle yazdıkça umutlandım valla .... haftaya salı da benim randevum var ..12+1 de ... belki bana da söyler

Ba
Bana da oyle soylediler canim oglum 8+5 te eli ayagi cok belli oluyor simdiki bebegimin da 8+2 de herseyi belli resmen minyon bebek gibi ve buyukleriniz bu yuzden bana oglun olacak dediler

2li test icin mi diyosun cnm?12.haftayi gecirme diye??

Destekleriniz icin cok tesekkur ederim. Saglik ocagimdaki hemsirem cok iyi o eski aletle zor ve sesi alcak da olsa bebegimin kalp atisini buldu cok sukur :)) simdi 10 gun rahatca bekleyebilirim :)

ne iyi yapmışsın ..hem için rahatlamış ..hem hasret gidermişsin bebeğinle

hayırlı olsun canım ... korkuların , tedirginliklerin ne güzel haberle son bulmuş

hayırlı olsun canım ... korkuların , tedirginliklerin ne güzel haberle son bulmuş

Aynen canım ya bugün d0nyalar benim oldu çok güzel bi duygu kaçıncı çocukta olsa ilkmiş gibi duygular aynı kalbini duydum listeye yazarsın artık bebeişim zamanla büyüyor haftada bi igne yaptıracagım başkada bi sıkıntımız yok allahın izniyle

yazayım canım okurken duygulandım valla .

bilgilerini yazsana bana tablo için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…