- 20 Ekim 2017
- 157
- 238
- 23
- 41
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #8.301
Gözün aydınMerhabalar bende simdi kontrolden geldim cinsiyeti öğrendim%100 degil ama erkek dedi çok şükür sağlikymis
Gözün aydınMerhabalar bende simdi kontrolden geldim cinsiyeti öğrendim%100 degil ama erkek dedi çok şükür sağlikymis
Gözün aydınSlm kızlar hastaneden yeni çıktık haber vereyim hemen dedim bebişimi gördük kalp atışlarını dinledik allahın izniyle 5+6günlükmüş 2.51mm boyumuz çok şükür bu duyguyu allahım hepinize nasip etsin
Tam tersi de olabilir belkiTutmadıilki çift sayı çıkıyor ama erkek, ikinci de tek sayı çıkıyor o zaman ne olacak yine mi erkek
MasaAllah canim gozun aydin.kac haftalik bebisMerhabalar bende simdi kontrolden geldim cinsiyeti öğrendim%100 degil ama erkek dedi çok şükür sağlikymis
derler ki erkek çocukları bu haftalarda daha net olurmuş kolu bacağı secilirmiş kız çocukları daha yuvarlak dururmuş, oğlumun 9 haftalık usg fotosunda herşeyi belli mesela, kız kardeşimin 10 haftalık usg fotosunda bebek hala yumru gibiydi ve şu an onun kızı olucak bence sizinki de kız :)
Ben üstte ki ga ya bakıp 9 haftalıksınız sanmıştım pardon :) ama bnce kız gibi yine de :)
O bi teori tabiki kanitlanmis degil ama ona gore eger karindan cekildiyse bu solda oluyor yani kiz.hayirlisi olsun
Merhabalar bende simdi kontrolden geldim cinsiyeti öğrendim%100 degil ama erkek dedi çok şükür sağlikymis
Merhabalar bende simdi kontrolden geldim cinsiyeti öğrendim%100 degil ama erkek dedi çok şükür sağlikymis
Aynen canim bende kiz istiyorum hayirlisiyla ama hic umitli degilimsağlıklı sıhhatli olsun da en önemlisi o ama kız olursa tabi güzel olur dimi canım :)
Cook tesekkur ederim canim bende rahatladim inan ki :)Çok sevindim canım ya, ben rahatladım valla.. Gözün aydın..
Şimdiii, benimde böyle ortaya yakın bebeğim.. Ama seninkinde sağa tutunmuş gibi.. Sağda erkek derler..
Gozun aydin alcanimm :)Slm kızlar hastaneden yeni çıktık haber vereyim hemen dedim bebişimi gördük kalp atışlarını dinledik allahın izniyle 5+6günlükmüş 2.51mm boyumuz çok şükür bu duyguyu allahım hepinize nasip etsin
Bana da oyle soylediler canim oglum 8+5 te eli ayagi cok belli oluyor simdiki bebegimin da 8+2 de herseyi belli resmen minyon bebek gibi ve buyukleriniz bu yuzden bana oglun olacak dedilerderler ki erkek çocukları bu haftalarda daha net olurmuş kolu bacağı secilirmiş kız çocukları daha yuvarlak dururmuş, oğlumun 9 haftalık usg fotosunda herşeyi belli mesela, kız kardeşimin 10 haftalık usg fotosunda bebek hala yumru gibiydi ve şu an onun kızı olucak bence sizinki de kız :)
Saol canım ya aminnnnGözün aydınAllah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
Masallah canin sende erkencisin erkek cocuklari erken belli olurmus :) saglikla kucagina alirsin insallahMerhabalar bende simdi kontrolden geldim cinsiyeti öğrendim%100 degil ama erkek dedi çok şükür sağlikymis
Yapıyorlar canım bende h.sonu gidicem büyük ihtimalle.
Kahveyi kestim ama çayı kesemiyorum açık içiyorum günde 5bardak felan.
Ben 12. haftamın sonuna kadar gidicem o şekilde çağırdı Dr. 12.haftayı geçirme bazı bebekler erken gelişiyor dedi.
Çok teşekkür canımGozun aydin alcanimm :)
Destekleriniz icin cok tesekkur ederim. Saglik ocagimdaki hemsirem cok iyi o eski aletle zor ve sesi alcak da olsa bebegimin kalp atisini buldu cok sukur :)) simdi 10 gun rahatca bekleyebilirim :)
Slm kızlar hastaneden yeni çıktık haber vereyim hemen dedim bebişimi gördük kalp atışlarını dinledik allahın izniyle 5+6günlükmüş 2.51mm boyumuz çok şükür bu duyguyu allahım hepinize nasip etsin
hayırlı olsun canım ... korkuların , tedirginliklerin ne güzel haberle son bulmuş
Aynen canım ya bugün d0nyalar benim oldu çok güzel bi duygu kaçıncı çocukta olsa ilkmiş gibi duygular aynı kalbini duydum listeye yazarsın artık bebeişim zamanla büyüyor haftada bi igne yaptıracagım başkada bi sıkıntımız yok allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?