• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bende de aynı sıkıntı var canım yaa.. İlkinde bulantım kesilmişti, geçti derken, bebeğin kalbinin atmadığını öğrenmiştim.. Bulantı hiç olmasa korkmam ama varken geçmesi dert.. Hoş geçen hafta da böyle idi ama sıkıntı yoktu.. Şimdi 10 gün var randevuma..
Acilden giriş yaptığın için alabilirler canım.. Ama doktoruna kontrol muayenesi hakkın varsa onu da kullanabilirsin..
Senin kacinci haftada kesilmisti. Yakinimdaki bir izele gideyum diyorum doktorum baska yerde. AAyrica doktor degistirmeyi de dusunuyorum. Acile ne diyeoecgim peki

böyle durumlarda kız çocuğun olacak denir annenin güzelliğini alıyor diye :) hayırlısı olsun

Bigaripyolcu Bigaripyolcu en erken sen öğrendin cinsiyeti inş. değişmez erkek diyip sonradan kıza dönenler oluyor çünkü. gönlünüze göre olsun... benim bir sonraki kontrol 6 aralıkta inş. dr görebilir cinsiyeti o zaman çok merak ediyorum

Degisse de hic sıkıntı degil cinsiyet tercihim yok her ne kadar kiza yatkin olsam da:) sorun degil
Daha cok varmis gorur bence dr pozisyonu da uygun olursa bebisin

Selamlar :KK54:

Nasıl kötü bir gece geçirdim Allahım ... buna şükür dedim de .

Mide yanmalarım başladı ... nbu gebeliğimde her şey çook erken başlıyor sanki .. mide ağrım ,şişkinlik ..yanma ... bir de ateş basmalar .... gece balkona attım kendimi .. eşim fırladı yataktan gel buraya diyor hasta olacaksın ama ben alev alev ...

sabah nasıl oldu bir de bana sorun diyeyim ....

Şimdi iyiyim ... ne olursa gece oluyor bana

Ah o ateş basmalar bendede var ben hala yazlıklarla dolaşıyorum evde:dondurma::mapus:

Selamlar canim
Iyi ki bu grup kurulmus sizinle konusmak cok iyi geliyor. Benim geceler aman sutunu icsin gazini cikarsin uyusun erken yatsin aramizda yatmaya alismasin derken buldugum her vakitte uyuyorum geceleri dun gece sabah 5 ten 6 ya kadar yatakta oyun oynadi uyusun diye gozunun icine baktim ama uyumadi bu yuzden geceleri kendimi dinleme firsatim olmuyor. Birkac gundur icimde sıkıntı var sanki bebegime birsey olmus gibi hissediyorum cumartesinden beri bulantim yok. Bekliyorum ama gelmiyor hatta bu sabah kahvaltiyi gec yememe ragmen iyidim. Randevuma daha 10 gun var ne yapacagimi bilmiyorum. Ozele acile gitsem bakarlar mi para alirlar mi acaba bilginiz var mi

Kızımı beklerken benimde bulantım yok gibi birşeydi bir ara akşam kadın dogum has. Gittim usg bakmışlardı para almıyorlar 2 dak muayene oluyorsun ama kadın dogum has. olmalı

Kızımı beklerken benimde bulantım yok gibi birşeydi bir ara akşam kadın dogum has. Gittim usg bakmışlardı para almıyorlar 2 dak muayene oluyorsun ama kadın dogum has. olmalı
Benim oglumda bulantim 4.5 ay surmustu simdi de vardi bulantim acken daha cok vardi simdi ise 5 gundur yok. Kendimi cok kotu hissediyorum. Yakinimda saglik ocagi ve ozel hastane var. Ne yapacagimi bilmiyorum

Senin kacinci haftada kesilmisti. Yakinimdaki bir izele gideyum diyorum doktorum baska yerde. AAyrica doktor degistirmeyi de dusunuyorum. Acile ne diyeoecgim peki
9da kesilmişti.. Şuan da da 9'um..
Özele gideceksen, müsait olan bir doktora da muayene olabilirsin aslında.. Tüm tahlil sonuçlarınla gidersin hem kontrol muayen de olur.. Ama onun dışında acile ne denir bilemiyorum..

9da kesilmişti.. Şuan da da 9'um..
Özele gideceksen, müsait olan bir doktora da muayene olabilirsin aslında.. Tüm tahlil sonuçlarınla gidersin hem kontrol muayen de olur.. Ama onun dışında acile ne denir bilemiyorum..
10 gun sonra gidecegim icin simdi bir daha para vermek istemiyorum. Ayrica kv de izin vermez erken gitmeme bekle der ama ucretsiz ve yakina gidersem belki izin verir diye dusunmustum. Ondan ne yapacagimi bilemiyorum icimde de sıkıntı var evden cikmayi cok severim normalde simdi evden cikmak istemiyorum bile

Benim oglumda bulantim 4.5 ay surmustu simdi de vardi bulantim acken daha cok vardi simdi ise 5 gundur yok. Kendimi cok kotu hissediyorum. Yakinimda saglik ocagi ve ozel hastane var. Ne yapacagimi bilmiyorum

Her gebelik farklı canım kötüyü düşünme hemen sağlık ocagı 16 haftadan sonra kalp dinleme cihazları var öyle tespit ederler daha kücük 10 gün sonra ki randevunu erken al olmadı devlet has yoksa yakınında kızımdada bundada aynıyım ben mesela çok nadir bulantım oluyor oglumda hiç yoktu bulantı her gebelik farklı olabiliyor yorgunluk duygusallıktamı yok

10 gun sonra gidecegim icin simdi bir daha para vermek istemiyorum. Ayrica kv de izin vermez erken gitmeme bekle der ama ucretsiz ve yakina gidersem belki izin verir diye dusunmustum. Ondan ne yapacagimi bilemiyorum icimde de sıkıntı var evden cikmayi cok severim normalde simdi evden cikmak istemiyorum bile

Para vermek istemiyordan devlete gitt canım kv denede sancım var dersin dayanamıyorum felan de gitsin

Her gebelik farklı canım kötüyü düşünme hemen sağlık ocagı 16 haftadan sonra kalp dinleme cihazları var öyle tespit ederler daha kücük 10 gün sonra ki randevunu erken al olmadı devlet has yoksa yakınında kızımdada bundada aynıyım ben mesela çok nadir bulantım oluyor oglumda hiç yoktu bulantı her gebelik farklı olabiliyor yorgunluk duygusallıktamı yok
Bizde kv biraz karisiyor doktor islerine ondan her istedigimde gidemiyorum. Yorgunluk duygusallik bende genellikle var 1 yasinda oglum var ondan hep yorgun sayilirim. Cok afacan. Ebeye anlatacagim durumumu saglik ocagina cikacagim oglum uyaninca ne diyecek bakalim

Tam olarak yaşıtım :) bende 38.5 yazmıştım tabloya .
Hoş geldin ve hayırlı olsun diyeyim ve hemen ekleyeyimmm :KK68:

ahahahhhhh :KK48: benim eşimde güzelleştin diyor ..çünkü kilo aldım :) 60 altını kabul etmiyor adam bende :KK49: yüzün gözün doldu ohhh diyor resmen :KK70: dedim öyle 60 da kalmıyor ama 70..80 .... aynı iltifatları bekliyorum :süslü:

Canım hemen güncelliyorum :KK36:

faydalı şeyler ye ...doymak için tıka basa yeme de ... ceviz ye mutlaka .... fıstık ezmesi aldır onu kaşıkla .
Süt iç ... muz ye ...
sabahları en azından bu şekilde geçir .

Gözümden kaçmış ,hemen güncelliyorum ....

:KK68::KK68::KK68::KK68: amin canım amin .

blmiyorum ki ... çok erken yani . ben 90 kilo idim oğlumda böyle nefes nefese kalmıyordum ...şimdi 30 kilo azım ...gece astımlı gibiyim resmen .
sabah hiç bir şey yok

Insallah bu gece boyle bi sey yaşamazzsssinn cnmm

Bizde kv biraz karisiyor doktor islerine ondan her istedigimde gidemiyorum. Yorgunluk duygusallik bende genellikle var 1 yasinda oglum var ondan hep yorgun sayilirim. Cok afacan. Ebeye anlatacagim durumumu saglik ocagina cikacagim oglum uyaninca ne diyecek bakalim

Eski topraklar hep karışır özelikle dr karşılardır hep:)

Ben 10 gün sonrakini değiştirmek istiyorsun diye demiştim.. Bugün gidersen 10güne kadar kontrol muayenesi ücretsiz ya hem..

Selamlar canim
Iyi ki bu grup kurulmus sizinle konusmak cok iyi geliyor. Benim geceler aman sutunu icsin gazini cikarsin uyusun erken yatsin aramizda yatmaya alismasin derken buldugum her vakitte uyuyorum geceleri dun gece sabah 5 ten 6 ya kadar yatakta oyun oynadi uyusun diye gozunun icine baktim ama uyumadi bu yuzden geceleri kendimi dinleme firsatim olmuyor. Birkac gundur icimde sıkıntı var sanki bebegime birsey olmus gibi hissediyorum cumartesinden beri bulantim yok. Bekliyorum ama gelmiyor hatta bu sabah kahvaltiyi gec yememe ragmen iyidim. Randevuma daha 10 gun var ne yapacagimi bilmiyorum. Ozele acile gitsem bakarlar mi para alirlar mi acaba bilginiz var mi

Canım ne güzel işte geçmiştir bulantıların ..zaten genelde ilk 3 ay bitimi ile bulantılarda geçer .
Bence hiç kötü düşünme , sıkma kendini.
Sırf bunun için acile de gitme ... aciller mevsim dolayısı ile gripli insan dolu .. hiç girme oralara canım :KK200:

Gecmis olsun ablacım ya

Sağolasın canım benim :KK68:

Ben de ev 30 derece sandım kaloriferleri kapattım sabah bir kalktım bebeler buz olmuş ev 19 derece :) balkon çok akıllıca olmuş bundan sonra ben de bahçeye atayım kendimi yoksa ev halkı donacak
:KK48::KK48:

bizde de diyalog şu ;
eşim ... kombiyi mi kapattınnn ?
ben ...eveeeeeet , çok sıcak değil mi yahu :KK53:

gecede ne var ne yok üzerine atıyorum adamın yorganları :KK70::KK70:

Selam anneler :anneadayı:
Ben 2016 haziran annesi topiğindeydim ama mayıs annesi oldum. 17 aylık oğlum var. Şimdide burdayım Allah nasip ederse busefer haziran annesi olcam. Inşallah hepimiz saglikla bebeklerimizi kucağınıza alırız :anne:

hayırlı uğurlu olsunn ..sağlıkla alın kucağınıza ... hoşgeldin :KK68:

Ah o ateş basmalar bendede var ben hala yazlıklarla dolaşıyorum evde:dondurma::mapus:

aynen aynen :KK6::KK6:

Insallah bu gece boyle bi sey yaşamazzsssinn cnmm

:KK68::KK68::KK68:aminnnnnnnnnn.

böyle durumlarda kız çocuğun olacak denir annenin güzelliğini alıyor diye :) hayırlısı olsun

Bigaripyolcu Bigaripyolcu en erken sen öğrendin cinsiyeti inş. değişmez erkek diyip sonradan kıza dönenler oluyor çünkü. gönlünüze göre olsun... benim bir sonraki kontrol 6 aralıkta inş. dr görebilir cinsiyeti o zaman çok merak ediyorum
Bi oğlum var bi de kızım olsa fena olmaz tabii sağlıklısı hayırlısı olsun :)

Back
X