2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

böyle durumlarda kız çocuğun olacak denir annenin güzelliğini alıyor diye :) hayırlısı olsun

Bigaripyolcu en erken sen öğrendin cinsiyeti inş. değişmez erkek diyip sonradan kıza dönenler oluyor çünkü. gönlünüze göre olsun... benim bir sonraki kontrol 6 aralıkta inş. dr görebilir cinsiyeti o zaman çok merak ediyorum

ilk gittiğinde ultrasonda ne çıktı doktor dedi mi geç döllenme diye
Ilk gitttigimde gostermedi kendini daha sonra ben karınımın ustune agir bi darbe aldım baya korkmustum özel acil doguma gittim adet tarihimI sordu soyledim duzensizlik varmi dedi acildeki doktor var dedimi 8 haftalik dedi sadece

Selamlar canim
Iyi ki bu grup kurulmus sizinle konusmak cok iyi geliyor. Benim geceler aman sutunu icsin gazini cikarsin uyusun erken yatsin aramizda yatmaya alismasin derken buldugum her vakitte uyuyorum geceleri dun gece sabah 5 ten 6 ya kadar yatakta oyun oynadi uyusun diye gozunun icine baktim ama uyumadi bu yuzden geceleri kendimi dinleme firsatim olmuyor. Birkac gundur icimde sıkıntı var sanki bebegime birsey olmus gibi hissediyorum cumartesinden beri bulantim yok. Bekliyorum ama gelmiyor hatta bu sabah kahvaltiyi gec yememe ragmen iyidim. Randevuma daha 10 gun var ne yapacagimi bilmiyorum. Ozele acile gitsem bakarlar mi para alirlar mi acaba bilginiz var mi

Gecmis olsun ablacım ya

Valla canım benim de ağrıyan memelerim gitti keçi memelerim geri geldi..ben de endişe ediyorum ama yapılacak birşey yok ya sabır dicez gene sanırım..

Amin canım cümlemizin hoşgeşdin bebeişini de kızını da allah bağışlasın ..

Kızlar birde grip oldum iki gündür. Soğuk algınlığı ilacı falan var ama içmek istemiyorum. Ama gripte iyice zayıf düşürüyor beni napiyim şimdi ya

Ben otit oldum mecbur kullandım ama augmentşn vermiyorlar burada sadece amoksisilin olan ab içebilirsin dedi dr bana ..geçmiş olsun çok

bayanlar ağzında metalik tat hisseden ve reflüsü bulunan var mı doktorlarınız ne önerdi güneydoğuda küçük bir yerdeyim kafama göre doktor bulamadım. sıyırmak üzereyim

Benim oluyordu canım berbat birşey gaviscon şurup verdi dr azaldı geçti sayılır..

Benim de var ağrının her versiyonu var hatta ..

Ben ben yazdım yukarıda :)

Kizlar benim ilk gebeliğimde sampuan olarak ne onerirsiniz bide ben ogretmenim mecburen uc aydan itibaren sut sagip gitmem lazim pompali mi yoksa elektrkli sut sagma makinesi almaliyim

Pompalı asla alma ona el dayanmaz kuzum..lansinoh almıştım ben önce süt dolu memelerimden tek damla süt çekmedi üstelik çekti sıkıştırdı..birkaç marka daha kullandım ama en iyisi avent elektirikli..çift almana gerek yok kullanımı çok zor tek avent elektirkli al parası biraz fazla ama 1 yıl hemde ücretsiz servisle ikiz bebek büyüttüm ben buzlukları doldurdum..birde bazı medikal ilerde kiralık hastane tipi profesyonel makinaları kiralık veriyorlar sütün az olursa onları da değerlendirirsin ona aylık kira verdiğin için daha pahalıya geliyor tabi..

Ya kızlar bir şey soracağım aşırı saç kirpik kaşı dökülen var mı?

Zaten saçım ince telli ve seyrekti şindi kafa derin görünüyor..ve bakım yapmakla düzeleceğini sanmıyorum sonuçta içten gelen hormonel bir durum bebek doğsun süt kesilsin minoxel sürüp ve pantaogar içerek toparlarız diye umuyorum..

Canım allah kavuştursun inşallah hayırlıısıyla gelsin..

Ay çok sevindin gözün aydın :) hayırlııyla kucağına inşallah bebişini..benim annem ameliyat kapısına elinde oembe tulumla gelmişti insan bu yanılır belki biri kız olur diye :) ama yanılmıyorlar valla alışveriş için yinede 16 yı bekle bence ben öyle yapmıştım..birde bana perinatolog kasılma 24 önce olmaz demişti çok ilginç nasıl anladı ki..nidilat mı kullanacakmışsın bundan sonra benimde çok ağrım var bak korktum şimdi..

bende aynı sekılde öksürmekten karnımın içi acıyo artık bişey olcak diye korkuyorum

Canım ben burada yazıyordum 15 gün öksürmekten uyuyamadım oluyor maalesef hele benşm bebelerim ookuldan ne tğr varsa mikrobu alıp eve getiriyorlar allaha sığıncaz artık napalım

Sizde de her doktor kontrolünden önce acaba bebeğime bişey olmuşmudur,acaba beni bırakmışmıdır gibi korkular oluyo mu? Bende her gidişimde aynı endişeler oluyor da:)

Benim 3 hafta sonram cuma günü gelecek dr kontrolüm var daha dün anneme kalbi durdu gibi geliyor bana dedim ay bilmiyorum ne olacak halim böyle

Herkese Merhaba
Bugün dr kontrolüm vardı.İkiz gebeliğim netleşti.ikisi de iyi şimdilik inş hep böyle gider.
Bu arada çay kahve içiyor musunuz

Kahve değil ama çay içiyorum ama ikizlerde sabah bir bardak hariç ağzıma sürmemiştim sende kullanma kahve kasılma yapıyor çayda demir eksikliği anemisi özellikle ikizlerde 3.trimestırda anne hemoglobinin bebekler emiyor resmen o yüzden iyi bakmak lazım hemoglobinlerine

İyi akşamlar,ikizler hayırlı uğurlu olsun.benim de ikiz insallah sağlıkla devam ederiz.kacinci haftadasın canım bir de kafama takılan birşey var ikiz olduğu için perinatologa mi gitmemiz lazım acaba bizim

Canım perinataloğa gitmene gerek yok ama ikizlerde 2 li 3 lü testler sadece usg bakılarak yapılıyor kan alınlıyor hariçten çünkü hep yüksek geliyor ve hangisine ait olduğu bilinmiyor.bu testler zamanı mutlaka perinataloğa git.ileride risklimdurumlsr olursa bildiğin bir perinatalog olmasıda her zaman iyidir.birde dr ler pek söylemiyorlar ama 28_32 .haftalarda mutalaka perinataloğa gidio kordon doppleri iste birçok ikiz gebelikte bu zamanlarda kordondan giden kan azaldığı içşn bebek gelişimi sıkıntıya düştü erken doğumlar oldu..

Ben çaydan vazgecemiyorum günde 5 bardak iciyorum

Valla ben bu sefer hiç dikkat etmiyorum hemde koca koca bardaklarla içiyorum..

Beni de görsen teenage modundayım..ama en sağlıksını yapmışşın ben de bitkisini sipariş verdim aynısı yapıcam sanmıyorum birşey olsun ..

Canım şindi hep bir ayda nst ler başladığı zaman özellikle 32 den sonra haftada bire kadar düşüyor merak etme komtorle gitmekten illallah diyeceksin şindi aylık muayanelerinin keyfini sür :)

Ay bende işemekten wc den çıkamıyorum..gündğz hiç su içmeyip geve çöle düşmüş kutup ayısı misali su şişesiyle yapışık yaşıyorum ne olacak halimiz bilmem

Ben de ev 30 derece sandım kaloriferleri kapattım sabah bir kalktım bebeler buz olmuş ev 19 derece :) balkon çok akıllıca olmuş bundan sonra ben de bahçeye atayım kendimi yoksa ev halkı donacak

Mşde bulantısı için hiçbirsey yok canım maalesef yaradana sığınıp çelik gibi irademize güvenicez çok geçmiş olsun..

Ya kizlar bende cok gergin cok sinirliyim biri bisey dese hemen bagiriyorum sonrada uzuluyorum hamilelikten mi acaba benim gibi olan var mi yaaa

Var canım öyle oluyor maalesef ..ben bol bol nefes alıp sakinlemeye çalışıyorum..10 kasımda instagram bakıyordum nasıl ağlıyorum öyle duygu patlamaları da oluyor bende ..ilk 3 ayı tamamlayıncaya yogaya başlamak gibi bir planım var benşmde hayırlısı inşallah

Canım hepimiz öyleyiz inan ..bence tevekkül etme gününü bekle hem boluna yorgunluk hem de para..benim bebemşn birinde var öyle 4 te uyanıyor 6 ya kdr yatakta of pof dönüyor sabah 7.30 da okul için kaldırmaya çalışınca çığlık kıyamet ulan sıpa ben mi dedim sana dertli adamlar gibi kalk gece otur dedim diye söylenip duruyorum

Beklemek zor geliyor ama bekleyecegim galiba. Ahh bu sipalar

.
Hoşgeldin canım Maşallah Allah tamamına erdirsin sağlıkla

Bende de aynı sıkıntı var canım yaa.. İlkinde bulantım kesilmişti, geçti derken, bebeğin kalbinin atmadığını öğrenmiştim.. Bulantı hiç olmasa korkmam ama varken geçmesi dert.. Hoş geçen hafta da böyle idi ama sıkıntı yoktu.. Şimdi 10 gün var randevuma..
Acilden giriş yaptığın için alabilirler canım.. Ama doktoruna kontrol muayenesi hakkın varsa onu da kullanabilirsin..

ilacı en son çare olarak vermişti doktorum hatırlamıyorum içinde sankı 10 tane vardı 6 7 tane kullanmıştım aradan 4 buçuk sene geçti allaha şükür yavrum sağlıklı bundan sonra da sağlıkla büyür inşallah dayanabiliyorsanız dayanın gittiği yere kadar

Şimdi sağlık ocacağına gideceğim kızlar bulunduğum yerde kadın doğum uzmanı yok. Idrar yolu enfeksiyonu yüzünden ince bir sanci oluyor kasiklarim da falan değil ıdrar yolumda..
bunun iyi olmadığını duydum ve endiselendim. Umarım aile hekimi ilaç yazar

geçmiş olsun tek kullanımlık toz bir ilaç veriyorlar hemen geçiyor yanlış hatırlamıyorsam adı munurol du

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…