- 31 Ekim 2017
- 199
- 292
- 53
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #8.321
Çok sagol canım ya bilgilerim ekli sadece kese görüldü yazılmıştı ama artık kalp atışlarını duyduk allahımın izniyle hepimiz bebişlerimizi saglıklı olarak kucagımıza almak nasip olur inşallahyazayım canımokurken duygulandım valla .
bilgilerini yazsana bana tablo için
Çok sagol canım ya bilgilerim ekli sadece kese görüldü yazılmıştı ama artık kalp atışlarını duyduk allahımın izniyle hepimiz bebişlerimizi saglıklı olarak kucagımıza almak nasip olur inşallah
Aynen xanim icim cok rahatladi gercekten. Hemde 12 Haftadan once duyulmasi imkansizken duyduk cok sevindim
ne iyi yapmışsın ..hem için rahatlamış ..hem hasret gidermişsin bebeğinle
.Destekleriniz icin cok tesekkur ederim. Saglik ocagimdaki hemsirem cok iyi o eski aletle zor ve sesi alcak da olsa bebegimin kalp atisini buldu cok sukur :)) simdi 10 gun rahatca bekleyebilirim :)
Amin canim tesekkur ederim. Iyidi 2 haftada 1 gitmek:) sure uzayinca insan kotu dusunmeye basliyor.
Oohhh cok şükür canım.Gözün aydın .Allah tamamına erdirsin sağlıklaBen de doktora gideli 13 gün oldu..Birdahaki randevum 3unde ayın..Korkayrum ondan bebeğe bişey olmasın diye
Merak edenler için ekliyorum.. 12. Haftası bitmiş arkadaşımızın.. Erkek bebekler hemen belli ediyorlar kendilerini.. Darısı hepimize inşallah..bende çarşamba günü gidicem 12 haftamız bitmiş oluyo cinsiyetini öğrenirmiyim acaba erkekse öğrenirsin diyolar :)
Kızlar ya, Biliyorum sanırım ben çok pimpirikli biriyim ama bir sorum var sizlere ben 8+0 haftadayim. Şuan uzandım ve belimin ortasında oyuluyormuscasina bir ağrı var ve ara arada kasiga vuruyor. Bu haftalarda normal mi ? Ya ben bu ikincide hassasım, herşeyi unutmuşum ve ilkinde hiç böyle şeyler olmamıştı, o yüzden tedirginim hep
Gözün aydın olsun canım :)Merhabalar bende simdi kontrolden geldim cinsiyeti öğrendim%100 degil ama erkek dedi çok şükür sağlikymis
Bende 13 haftada öğrenmiştim oğlumu ay bu erkek bebişlerin olayı çok iyi hemen belli ediyolar :))’Merak edenler için ekliyorum.. 12. Haftası bitmiş arkadaşımızın.. Erkek bebekler hemen belli ediyorlar kendilerini.. Darısı hepimize inşallah..
Aaynisi bende de oluyor benimde 2. Ilkinde böyle olmamıştı korkuyorum ama normal herhaldeKızlar ya, Biliyorum sanırım ben çok pimpirikli biriyim ama bir sorum var sizlere ben 8+0 haftadayim. Şuan uzandım ve belimin ortasında oyuluyormuscasina bir ağrı var ve ara arada kasiga vuruyor. Bu haftalarda normal mi ? Ya ben bu ikincide hassasım, herşeyi unutmuşum ve ilkinde hiç böyle şeyler olmamıştı, o yüzden tedirginim hep
Ben de işte, ilkinde olmadı diye yada ben çok genctim fazla farkındalık yoktu :) Şimdi elimizde internet ve her zaman en kötüsünü araştırırken buluyorum kendimiAaynisi bende de oluyor benimde 2. Ilkinde böyle olmamıştı korkuyorum ama normal herhalde
Göremezsem kız diye düşüneceğim bende artık :)Bende 13 haftada öğrenmiştim oğlumu ay bu erkek bebişlerin olayı çok iyi hemen belli ediyolar :))’
BendeeeGöremezsem kız diye düşüneceğim bende artık :)
Dr. Kan tam sonuç vermeyebilir önemli olan ultrason da gördüklerimiz dedi ultrason ve sadece kan baska bisey yokmus 12 + 3 deym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?