2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
yazayım canım okurken duygulandım valla .

bilgilerini yazsana bana tablo için
Çok sagol canım ya bilgilerim ekli sadece kese görüldü yazılmıştı ama artık kalp atışlarını duyduk allahımın izniyle hepimiz bebişlerimizi saglıklı olarak kucagımıza almak nasip olur inşallah

tamam canım güncelleme o zaman o kadar kalabalığız ki kim ismini tabloya yazdırdı kim yazdırmadı unutuyorum bend e

Ben daha adımı tabloya yazdirmadim, En son kalp atışını, kontrollerini ve cinsiyetini öğrenecek İnsan benim herhalde :) allah nasip ederde o günlere edersek Insallah bende bildireceğim herşeyini. Türkiye'ye geleceğim inşallah aralıkta o zaman 13. Haftamda oluyorum Belki orada kontrole giderim inşallah

Destekleriniz icin cok tesekkur ederim. Saglik ocagimdaki hemsirem cok iyi o eski aletle zor ve sesi alcak da olsa bebegimin kalp atisini buldu cok sukur :)) simdi 10 gun rahatca bekleyebilirim :)
.
Oohhh cok şükür canım.Gözün aydın .Allah tamamına erdirsin sağlıklaBen de doktora gideli 13 gün oldu..Birdahaki randevum 3unde ayın..Korkayrum ondan bebeğe bişey olmasın diye

.
Oohhh cok şükür canım.Gözün aydın .Allah tamamına erdirsin sağlıklaBen de doktora gideli 13 gün oldu..Birdahaki randevum 3unde ayın..Korkayrum ondan bebeğe bişey olmasın diye
Amin canim tesekkur ederim. Iyidi 2 haftada 1 gitmek:) sure uzayinca insan kotu dusunmeye basliyor

Kızlar ya, Biliyorum sanırım ben çok pimpirikli biriyim ama bir sorum var sizlere ben 8+0 haftadayim. Şuan uzandım ve belimin ortasında oyuluyormuscasina bir ağrı var ve ara arada kasiga vuruyor. Bu haftalarda normal mi ? Ya ben bu ikincide hassasım, herşeyi unutmuşum ve ilkinde hiç böyle şeyler olmamıştı, o yüzden tedirginim hep

bende çarşamba günü gidicem 12 haftamız bitmiş oluyo cinsiyetini öğrenirmiyim acaba erkekse öğrenirsin diyolar :)
Merak edenler için ekliyorum.. 12. Haftası bitmiş arkadaşımızın.. Erkek bebekler hemen belli ediyorlar kendilerini.. Darısı hepimize inşallah..

inan ki bende seninle ayni duygulari yasiyorum canim hatta cuma gunu olan randevuma erkene aldırıp dün gittim meraktan ilkinde acayip rahattım şimdi neden bilmiyorum hep bir korku ve tedirginlik var. Allah sağlıkla kucagimiza aldırmayı nasip etsin
evde cocuk olduğu için dinlenemiyorum ve sürekli bir yerlerim ağrıyor muhtemelen seninde öyle oluyor olabilir. dinlenince geçiyorsa korkma dedi dr

Aaynisi bende de oluyor benimde 2. Ilkinde böyle olmamıştı korkuyorum ama normal herhalde

Aaynisi bende de oluyor benimde 2. Ilkinde böyle olmamıştı korkuyorum ama normal herhalde
Ben de işte, ilkinde olmadı diye yada ben çok genctim fazla farkındalık yoktu :) Şimdi elimizde internet ve her zaman en kötüsünü araştırırken buluyorum kendimi Acaba bu neden böyle. Bu ne belirtisi, Şu ne ağrısı. Kendimi toplamam lazım

Dr. Kan tam sonuç vermeyebilir önemli olan ultrason da gördüklerimiz dedi ultrason ve sadece kan baska bisey yokmus 12 + 3 deym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…