- 2 Kasım 2017
- 73
- 70
- 3
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #8.241
Ya kizlar bende cok gergin cok sinirliyim biri bisey dese hemen bagiriyorum sonrada uzuluyorum hamilelikten mi acaba benim gibi olan var mi yaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya kizlar bende cok gergin cok sinirliyim biri bisey dese hemen bagiriyorum sonrada uzuluyorum hamilelikten mi acaba benim gibi olan var mi yaaa
Yüzümde ki sivilceler aldı başını gitti her gün ikişer üçer yenileri ekleniyor soğudum kendimden, aloevera koparıp jelini tüm yüzüme sürdüm 20-30 dk sonra yıkadım ama huzursuz oldum nette de adam akıllı bi yazı bulamadım inşallah bi zararı olmaz
Ilk gitttigimde gostermedi kendini daha sonra ben karınımın ustune agir bi darbe aldım baya korkmustum özel acil doguma gittim adet tarihimI sordu soyledim duzensizlik varmi dedi acildeki doktor var dedimi 8 haftalik dedi sadeceilk gittiğinde ultrasonda ne çıktı doktor dedi mi geç döllenme diye
Selamlar canimSelamlar
Nasıl kötü bir gece geçirdim Allahım ... buna şükür dedim de .
Mide yanmalarım başladı ... nbu gebeliğimde her şey çook erken başlıyor sanki .. mide ağrım ,şişkinlik ..yanma ... bir de ateş basmalar .... gece balkona attım kendimi .. eşim fırladı yataktan gel buraya diyor hasta olacaksın ama ben alev alev ...
sabah nasıl oldu bir de bana sorun diyeyim ....
Şimdi iyiyim ... ne olursa gece oluyor bana
Gecmis olsun ablacım yaSelamlar
Mide yanmalarım başladı ... nbu gebeliğimde her şey çook erken başlıyor sanki .. mide ağrım ,şişkinlik ..yanma ... bir de ateş basmalar .... gece balkona attım kendimi .. eşim fırladı yataktan gel buraya diyor hasta olacaksın ama ben alev alev ...
Insallah canım ya, Zaten çok fazla bir belirtin yoktu sadece göğüslerim dolgun ve hafif agriliydi, Bu sabah yok olmuş ağrı ve dolgunluk. Kanamam yok çok şükür ama dün çok kustum birşey içmeden yiyemedenw,fenaydim
merhabalar ben aranıza yeni katıldım 7+3 gestasyonel haftadayım. Keseyi 4+3 te kalp atışını 6+3 te aldık. ikinci gebelik 3 yaşında cimcime bir kızım var ellerinizden öper. Herkese selam eder hayırlısı ile yavrularımızı kucağımıza almayı dilerim.
Kızlar birde grip oldum iki gündür. Soğuk algınlığı ilacı falan var ama içmek istemiyorum. Ama gripte iyice zayıf düşürüyor beni napiyim şimdi ya![]()
bayanlar ağzında metalik tat hisseden ve reflüsü bulunan var mı doktorlarınız ne önerdi güneydoğuda küçük bir yerdeyim kafama göre doktor bulamadım. sıyırmak üzereyim
Kizlar sanki yumurtlama agrisi gibi agrim oluyor iki gündür oturup kalkarken bebisin dollendigi tarafta yani en son o taraftan yumurtlamistim.dr a gidicem ama bende de var diyeniniz var mi.tecrubeli anneler bu aylarda boyle oturup kalkarken sag tarafnizda yumurtlama zamaninda oldugu gbi agri hissediyor musunuz
10 gündür 2,5 yaşındaki oğlumla öksürük çilesi çekiyoruz oğlum antibiyotik verildi bronşları çok dolmuş.. benim de öksürmekten şimdi boğazlar ağrıyor doktora inatla gitmiyorum gitsem antibiyotik verecek kesinaranızda antibiyotik kullanan oldu mu?
Kizlar benim ilk gebeliğimde sampuan olarak ne onerirsiniz bide ben ogretmenim mecburen uc aydan itibaren sut sagip gitmem lazim pompali mi yoksa elektrkli sut sagma makinesi almaliyim
Ya kızlar bir şey soracağım aşırı saç kirpik kaşı dökülen var mı?
Kizlar dualarinizi bekliyorum. Bildiğiniz gibi eşim suriye de bu hafta cuma günü gelebilir. Tabi cuma gelip pazar geri dönecek ikili testi birlikte yaptiricaz gelirse. Şimdilik kesin bisey yok görev çıkmazsa gelecek. Dua edin çıkmasın da gelsin ya. Bebeğini ilk kez görecek
Cinsiyeti ogrendimdr dan ciktim kizlar yuzde 60-70 erkek dedi.kasilmam varmis agri ondanmis serum yiyorum suan evde
Cinsiyeti ilk ogrenen ben mi oldum:) degisebilir tabiki belli olmaz ama simdilik durumumuz bu kizlar dua edin kasilmalarim da gecsin agrim var
bende aynı sekılde öksürmekten karnımın içi acıyo artık bişey olcak diye korkuyorum![]()
Sizde de her doktor kontrolünden önce acaba bebeğime bişey olmuşmudur,acaba beni bırakmışmıdır gibi korkular oluyo mu? Bende her gidişimde aynı endişeler oluyor da:)
Herkese Merhaba
Bugün dr kontrolüm vardı.İkiz gebeliğim netleşti.ikisi de iyi şimdilik inş hep böyle gider.
Bu arada çay kahve içiyor musunuz
İyi akşamlar,ikizler hayırlı uğurlu olsun.benim de ikiz insallah sağlıkla devam ederiz.kacinci haftadasın canım bir de kafama takılan birşey var ikiz olduğu için perinatologa mi gitmemiz lazım acaba bizim
Ben çaydan vazgecemiyorum günde 5 bardak iciyorum![]()
Yüzümde ki sivilceler aldı başını gitti her gün ikişer üçer yenileri ekleniyor soğudum kendimden, aloevera koparıp jelini tüm yüzüme sürdüm 20-30 dk sonra yıkadım ama huzursuz oldum nette de adam akıllı bi yazı bulamadım inşallah bi zararı olmaz
Benim muayene bugündü.ayda bir görüşeceğiz dedi.12 aralık randevu verdi o zamanda bebekler sağlıklı mı ona bakacağız dedi.hatta ben dedim ikiz Gebelikte 15 günde bir deniliyor falan şuan öyle birşeye gerek Yok dedi bakalım artık.bir de ikizlerde güvenilirlik açısından ikili test yapılmıyormuş drum ile henüz konuşmadım bu konuyu ama detaylı bir kontrol yaptırmak gerekiyor sanırım
Ajda Pekkan'dan Uykusuz Her Gece ben ve benim gibi zombiler için gelsin. Artık uyumak istiyoruuuuuuum! Yıllar sonra yeni yeni uyumaya başlamıştım halbuki. Kızımda hiç böyle olmamıştı. Gece uykusuz, gün boyu yorgun. Sabah iş beni bekler. Uyumaya çalışayım.
Selamlar
selam güzel anneler,
yazılanların hepsini okumaya çalışıyorum ama yazma fırsatım çok az gündüz işte akşamları ise pert olmaktan. Mide bulantısı ve kusmaktan harap düştüm su bile içemiyorumama geçici bir dönem olduğunu bildiğim için çok şikayet etmek istemiyorum. Mide bulantısı için önerilere açığım , ilaçlar bile etki etmiyor artık
10. haftanın içindeyim dün kontrolüm vardı 12. hafta içinde ikili tarama için çağırdı doktor. Umarım tüm bebeklerimizi sağlıkla sihhatle kucağımıza alırız.
Sevgilerrrr![]()
Selamlar canim
Iyi ki bu grup kurulmus sizinle konusmak cok iyi geliyor. Benim geceler aman sutunu icsin gazini cikarsin uyusun erken yatsin aramizda yatmaya alismasin derken buldugum her vakitte uyuyorum geceleri dun gece sabah 5 ten 6 ya kadar yatakta oyun oynadi uyusun diye gozunun icine baktim ama uyumadi bu yuzden geceleri kendimi dinleme firsatim olmuyor. Birkac gundur icimde sıkıntı var sanki bebegime birsey olmus gibi hissediyorum cumartesinden beri bulantim yok. Bekliyorum ama gelmiyor hatta bu sabah kahvaltiyi gec yememe ragmen iyidim. Randevuma daha 10 gun var ne yapacagimi bilmiyorum. Ozele acile gitsem bakarlar mi para alirlar mi acaba bilginiz var mi
Nasil atlattin benim bide oglum var hep ondan cikariyom ne yapsam nasil gecerBende ilk başlarda öyleydim ama geçti benim ki yavaş yavaş![]()
Ben varım ya daha önce anneme sinirlendim durduk yere sonra tekrar aradim kusura bakma falan dedim ofYa kizlar bende cok gergin cok sinirliyim biri bisey dese hemen bagiriyorum sonrada uzuluyorum hamilelikten mi acaba benim gibi olan var mi yaaa
Beklemek zor geliyor ama bekleyecegim galiba. Ahh bu sipalarCanım hepimiz öyleyiz inan ..bence tevekkül etme gününü bekle hem boluna yorgunluk hem de para..benim bebemşn birinde var öyle 4 te uyanıyor 6 ya kdr yatakta of pof dönüyor sabah 7.30 da okul için kaldırmaya çalışınca çığlık kıyamet ulan sıpa ben mi dedim sana dertli adamlar gibi kalk gece otur dedim diye söylenip duruyorum
.Selam anneler
Ben 2016 haziran annesi topiğindeydim ama mayıs annesi oldum. 17 aylık oğlum var. Şimdide burdayım Allah nasip ederse busefer haziran annesi olcam. Inşallah hepimiz saglikla bebeklerimizi kucağınıza alırız![]()
Nasil atlattin benim bide oglum var hep ondan cikariyom ne yapsam nasil gecer
Bende de aynı sıkıntı var canım yaa.. İlkinde bulantım kesilmişti, geçti derken, bebeğin kalbinin atmadığını öğrenmiştim.. Bulantı hiç olmasa korkmam ama varken geçmesi dert.. Hoş geçen hafta da böyle idi ama sıkıntı yoktu.. Şimdi 10 gün var randevuma..Selamlar canim
Iyi ki bu grup kurulmus sizinle konusmak cok iyi geliyor. Benim geceler aman sutunu icsin gazini cikarsin uyusun erken yatsin aramizda yatmaya alismasin derken buldugum her vakitte uyuyorum geceleri dun gece sabah 5 ten 6 ya kadar yatakta oyun oynadi uyusun diye gozunun icine baktim ama uyumadi bu yuzden geceleri kendimi dinleme firsatim olmuyor. Birkac gundur icimde sıkıntı var sanki bebegime birsey olmus gibi hissediyorum cumartesinden beri bulantim yok. Bekliyorum ama gelmiyor hatta bu sabah kahvaltiyi gec yememe ragmen iyidim. Randevuma daha 10 gun var ne yapacagimi bilmiyorum. Ozele acile gitsem bakarlar mi para alirlar mi acaba bilginiz var mi
ilacı en son çare olarak vermişti doktorum hatırlamıyorum içinde sankı 10 tane vardı 6 7 tane kullanmıştım aradan 4 buçuk sene geçti allaha şükür yavrum sağlıklı bundan sonra da sağlıkla büyür inşallah dayanabiliyorsanız dayanın gittiği yere kadarCanım zofrani kaç haftalıkken kullanmaya baslamistin? Bana daha 5 haftalikken reçete etmisti doktor ama bu ilaç hakkında okuduklarim yüzünden hiç içmedim. Damak yarığı falan yapıyormuş. Sizde yok inşallah öyle bişey?
geçmiş olsun tek kullanımlık toz bir ilaç veriyorlar hemen geçiyor yanlış hatırlamıyorsam adı munurol duŞimdi sağlık ocacağına gideceğim kızlar bulunduğum yerde kadın doğum uzmanı yok. Idrar yolu enfeksiyonu yüzünden ce bir sanci oluyor kasiklarim da falan değil ıdrar yolumda..
bunun iyi olmadığını duydum ve endiselendim. Umarım aile hekimi ilaç yazar![]()
geçmiş olsun tek kullanımlık toz bir ilaç veriyorlar hemen geçiyor