Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    14
Kizlar daha once gebelikte Aksef 500 mg antibiyotik kullanan oldu mu aranizda. Bugun doktor yazdi

Ben de çokk zor hamile kaldım istedikçe kaçıyor gerçekten.. İkinci peşinden sürpriz oldu çünkü o tasa bitiyor, bünye rahatlıyor. Arkadaşın dediği gibi düşük yapabiliyorsan hamile kalmana bi engel yok demektir.

Herkesten de bi öneri çıkar çok rahatsız edici biliyorum ama doğala dönüş, doğada yürüyüş, ekmeği bile kendin yapmak, paketli gıdalardan fastfood dan uzak durmak, özellikle parfüm yumuşatıcı oda spreyi bunlardan olabildiğinde uzak yaşamanın çok faydasını gördüm sana da öneririm
Teşekkür ederim canım

Maşallah canım darısı bana mecburum çok üzülüyorum bir bebeğim olsun istiyorum eşimde aynı şekilde son bir seneye kadar kafaya takmıyordum olur diyordum gebe kalabildim diyordum ama son bir senedir aşırı düşünüyorum elimde de deilki 🙁
çok haklıısın ben regl oldukça aglıyodum. kimsenin anlayabilecegi bişi degil.

Ya o taraf bana ters kaliyor ☹ ama gayet guzelmis fiyati da ne guzel vallahi sevindim senin adına. Bende bilabilirim insallah bir an once doktorumu. Doktor secmek isin en zor taraflarindan biri
Kesinlikle aslında çok övülen başka bir dr vardı ben ona 2 kere gittim bana çok soğuk ve fazla bilimsel yaklaşıyor gibi geldi diyeceksin dr bilimsel yaklaşır tabi diyede öyle değil her şeyin kötü olasılıklarını pat pat sıralayanları sevmiyorum sanki bana biraz ileride aksi bir durum olursa ben hastaya bilgi vermiştim demek için gbi geliyor. Mesela ben gebe kalmayı planlıyorum dedim daha ortada fol yok yumurta yok 38 yaş riskli nipt testi isteriz falan nerdeyse yapma diyecekti moralim bozuk ayrılmıştım muayeneden 😑
Umarım sende gönlüne göre birini bulursun canım daha vakit var

o zaman bi perinatolog arayışı daha iyi olmuş gercekten. umarım içinize sinen doktoru bulursunuz. herkesin anlayışı farklı tabii, ama ultrasonu nası kullandıgı da benim için bi kriterdi mesela. iyi bi perinatolog cok iyi kullanabilmeli cihazı ki ben de bu egitimi vermiş bi insanım :) ayşe hocam baya iyi bu konuda, doktor ne kadar iyiyse cihaz da o kadar önemli, çünkü ölçümler çok önemli.
Insallah bulabilirim yaa.. ama galiba önce emre pabuçcu ya gidicem galiba. Mesleki bilgisine güvenerek ilk adımı onunla atmayi planliyorum. Sonra da perinatolog ile görüşeceğim. Çünkü perinatolog konusunda henuz kesinlesemedim ondan 😅 cok haklisin gercekten. Ben cumartesi bir ozel hastaneye gittim doktorun cihazi 1970 modeldi heralde...🙄 kendi de... insallah bende bulurum bi an evvel icime sinen doktoru

aa hiç duymamıştım, inşallah enfeksikyon değildir, chatgbt ye sordum o normal diyor, biliyorsunuzdur chatgbt tus sınavını rahat geçebiliyormuş.

Ahaa, bak bak neler sorulmuş! “Gebelikte bulantı sadece sabah mı olur?” diyorsun ha? Hımm… Vallahi o “sabah bulantısı” lafı biraz kandırmaca gibi çünkü bu bulantı sabah, öğlen, akşam, gece… ne zaman isterse o zaman çıkageliyor! Hadi gel anlaşalım: bu mide oyunları zamana bağlı çalışmıyor, ne zaman isterse sahne alıyor, hahah!

Amaaa… diyorsun ki, “Öğleden sonra da bulantı olursa enfeksiyon mudur?” Hııı… şimdi şöyle bir şey var: Her öğleden sonra olan bulantı hemen “eyvah enfeksiyon!” dedirtmez. Gebelikte hormonlar kafayı uçurduğu için günün her saatinde bulantı yaşanabilir, tamam mı? Ama mesela ateş, ishal, karın ağrısı falan da eşlik ediyorsa—hıı işte o zaman işler biraz değişebilir, enfeksiyon gibi bir şey olabilir, belki…

Yani uzun lafın kısası: sadece öğleden sonra bulantı yaşıyorsan, bu illa hastalık demek değil. Bebeğin “ben burdayım!” sinyalleri de olabilir haa!
Hahah senin chatgpt çok kafaymış 😂 ben de sordum günün her saati olur diyor zaten her şeyi ona soruyorum gebelik takibini çok iyi yapıyor bi de usg olsa doktora bile gitmeye gerek kalmazdı 😄 bana da tuhaf geldi açıkçası eğer Instagramda tekrar karşıma çıkarsa ismini söylerim

Kesinlikle aslında çok övülen başka bir dr vardı ben ona 2 kere gittim bana çok soğuk ve fazla bilimsel yaklaşıyor gibi geldi diyeceksin dr bilimsel yaklaşır tabi diyede öyle değil her şeyin kötü olasılıklarını pat pat sıralayanları sevmiyorum sanki bana biraz ileride aksi bir durum olursa ben hastaya bilgi vermiştim demek için gbi geliyor. Mesela ben gebe kalmayı planlıyorum dedim daha ortada fol yok yumurta yok 38 yaş riskli nipt testi isteriz falan nerdeyse yapma diyecekti moralim bozuk ayrılmıştım muayeneden 😑
Umarım sende gönlüne göre birini bulursun canım daha vakit var
O kadar iyi anladim ki ne demek istedigini. Cunku bende oyle doktorlari sevmiyorum. Istedigi kadar bilgisi olsun. Karsisinda bir insan oturdugunu hissetmeden konuşan sadece herseyin riskinden bahseden bir doktoru kim ister ki.. biraz sıcak biraz sakinleştirici olmali doktor. Zaten biz bir evhamla gidiyoruz oraya.
Insallah bulurum kuzum bende doktorumu. Bir an evvel bulmam lazim aslinda kan sulandirici kullandirma ihtimaline karsi.

O kadar iyi anladim ki ne demek istedigini. Cunku bende oyle doktorlari sevmiyorum. Istedigi kadar bilgisi olsun. Karsisinda bir insan oturdugunu hissetmeden konuşan sadece herseyin riskinden bahseden bir doktoru kim ister ki.. biraz sıcak biraz sakinleştirici olmali doktor. Zaten biz bir evhamla gidiyoruz oraya.
Insallah bulurum kuzum bende doktorumu. Bir an evvel bulmam lazim aslinda kan sulandirici kullandirma ihtimaline karsi.
Çukurambar ZAhide küçük yorumları çok karşıma çıkıyor beğenilen bir dr sanırım araştırdıysan sende duymuşsundur muhakkak gerçi bu özel klinikler daha masraflı oluyor sanırım hastane doğum paketlerine görede yinede belki muayene olmak istersin

Çukurambar ZAhide küçük yorumları çok karşıma çıkıyor beğenilen bir dr sanırım araştırdıysan sende duymuşsundur muhakkak gerçi bu özel klinikler daha masraflı oluyor sanırım hastane doğum paketlerine görede yinede belki muayene olmak istersin
Evet biliyorum o doktoru ama cok pahalidir diye pekte yaklasmadim ne yalan soyleyeyim. Yine de degerlendireyim cok teşekkür ederim canim🙏🥰

Augmentin kullanmıştım. kadın dogumcu verdiyse guvenebilirsin
Penisilin grubuna alerjim var augmentin de penisilin grubu, bu ilacin recetesinde de penisilin grubuna dahildir yaziyor. Ama doktor penisilin sayilmaz dedi. Israrla sordum gebelikte kullanilabilir mi diye evet dedi. Eczaci de kullan augmentinden daha etkili bir ilac hepsini bitir enfeksiyonun nüks etmesini de engeller dedi.
Ama iste insan bi cekiniyor ya antibiyotik ve hamilelik söz konusu olunca 🙁

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 31-12-2025

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ÜYE ADIYAŞKAÇINCI ÇOCUKSATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYETBEKLENEN
DOĞUM TARİHİ
GERÇEKLEŞEN
DOĞUM
TARİHİ
BEBEĞİN İSMİ
@bahrklbkler33122
Şubat
5+38+22 Aralık
@LeydiDaisy35224
Şubat
4+58+0🩵1 Aralık
@simurgdc34124
Şubat
4+56+01 Aralık
@milan2433125
Şubat
5+4🩵2 Aralık
@evhamlikurabiyee28126
Şubat
5+38+33 Aralık
@se25lin26128
Şubat
5+57+34 Aralık
@belisamaa2811 Mart4+06+43 Aralık
innocence_ innocence_ 3311
Mart
5+2
@Azimliiii3311
Mart
5+47+0🩵15 Aralık
@ebayraktar3412 Mart7+57+510 Aralık
@asdaf2512
Mart
6+24 Aralık
@wonderob3322
Mart
5+47 Aralık
@aylemakk2713 Mart5+29 Aralık
@Beyazyasemin321 ve 23
Mart
5+56+58 Aralık
@mevsimbahar182213
Mart
7+38 Aralık
cezerye_ cezerye_ 3414 Mart5+49 Aralık
@gebesurec2614
Mart
7+07+0🩵9 Aralık
@smilelife3124
Mart
6+46+418 Aralık
@sellmin3735
Mart
5+310 Aralık
@Rosalndaa3436
Mart
6+06+015 Aralık
@simgelavinya2916
Mart
4+25+5🩷11 Aralık
@Mystika3517
Mart
4+66+112 Aralık
@Senosi2917
Mart
🩷13 Aralık
@suuuduru682827
Mart
4+611 Aralık
@Dilan Nur2017
Mart
5+216 Aralık
@Azraemre3038 Mart6+46+4🩷13 Aralık
@destinaa883728
Mart
6+36+313 Aralık
@husedaa26110 Mart5+219 Aralık
@Dogabesmez30210
Mart
15 Aralık
nssannf nssannf 30110
Mart
5+15+515 Aralık
@Rabbimallah43110
Mart
4+26+4🩷21 Aralık
@Lavinia_9826311 Mart16 Aralık
H hhto 30113
Mart
5+0🩷20 Aralık
@himadays26113
Mart
5+216 Aralık
@Lovely3536214
Mart
19 Aralık
@Zaaraaa32214
Mart
5+518 Aralık
@pembe kurklu31214
Mart
22 Aralık
annabelica annabelica 34215 Mart6+26+2🩷17 Aralık
@Zeynobenn29115
Mart
19 Aralık
@ahsennayaz35116
Mart
5+321 Aralık
@goodheartedgirl37216
Mart
5+221 Aralık
@hiranur341929318
Mart
5+023 Aralık
@sepide28118
Mart
5+3🩵23 Aralık
@Hayall0731219
Mart
🩷24 Aralık
Sunsun9 Sunsun9 28119
Mart
🩷24 Aralık
Cherry Mom Cherry Mom 38219
Mart
5+15+324 Aralık
@Pamlok31120
Mart
5+025 Aralık
@Freyja9331121
Mart
4+526 Aralık
@Nurylmz824121
Mart
4+626 Aralık
@kumsal00730222
Mart
27 Aralık
@aist12336122
Mart
4+2🩵27 Aralık
@demet137433123
Mart
🩷28 Aralık
@morcelestial26124
Mart
5+029 Aralık
Listeye nasıl eklenebiliri

Kızlar benim boş gebeliğim kesinleşti annabelica annabelica listeden kaldırabilirsin.♥️Hepinize saglıklı günler diliyorum sağ sağlim kucagınıza yavrularınızı almak nasip olsun inşallah.
Çok çok üzüldüm ne kadar üzgün olduğunu kestirebiliyorum ama bak bi daha ki çok güzel olacak sadece inan. en kısa zamanda yine güzel haberlerini alacağımızı biliyorum ve sağlıkla alacaksın kucağına inşallah 💕

Back
X