- 16 Ekim 2017
- 205
- 483
- 18
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #8.221
gaz şişkinliğidir ilk zamanlar karın sert ve gergin oluyorKIZLAR MERHABA BEN 9 HAFTALIK HAMILEYIM SABAH KALKTIGIMDA BELKIDE DKKAT ETMEMSTIM KARNIM NORMALDE SERT GIBI GELIYORDU AMA SABAH KALKTIKTAN SONRA GOBEGIMI SALLAYINCA BAYAGI SALLADI YUMUSAK GELDI SONRA BAKTIM KIYAFETLERIN USTUNDEN SEERT SIZCE BU DURUM NORMALMI NIYE YUMUSAMISTI SABAHA BIRDE ILK GUNDEN BERI BEL KASIIK AGRIM VAR DUN HELE ONCE SAG SONRA SOL KASIGIM AGRIDI
ben de iştahsızım önceki porsiyonlarımdan çok çok az yiyorum canım istemiyor. bir şey olmaz korkmayın hep bu örneği veriyorum ben tecrübeliyim ilk gebeliğimde 20 hafta aç yaşadım istifra etmekten bebeğiniz depolarınızdan beslenir siz sadece halsiz ve hasta gibi olursunuzKızlar sanırım açlıktan ölcem böyle bi iştahsızlık yok ya. Ozellik kahvaltı hiç yapmak istemiyorum ve yapamıyorum da. Herkeste zorluyor ye ye diye. Bu seferde sinirleniyorum. Böyle olan var mı napcam ben ya
İkili test sonucuna göre trizomi 21 (down sendromu) ve trizomi 18 (Edwards sendromu) denilen kromozomal anomalilerin bebekte olma riski araştırılır. ama kesin bir sonuç vermez sadece risk varmı yokmu belirlenir amniyosentez ile kesinleştirilir. tedavi derken???? bu anomalilerin tedavisi yok bildiği kadarıyla.Gûnaydın guzel ablalarımben birsey merak ediyorum şimdi ikili test sonuc ne cıkarsa cıksın dogrurmayı dusunnuyorum fakat bsy daha merak ediyorum daha sonra bi tedavi goruluyor mu bunun icin
Tsk Ederim rabbim saglıklı bebekler nasip etsin hepimize inşallah sonuc ne olursa Olsun Ben kıyamam ki ona hic bi Anne kıyamaz gerci of surekli bsyler düşünüyorum yeminle degisik bi pskoloji icindeyim.İkili test sonucuna göre trizomi 21 (down sendromu) ve trizomi 18 (Edwards sendromu) denilen kromozomal anomalilerin bebekte olma riski araştırılır. ama kesin bir sonuç vermez sadece risk varmı yokmu belirlenir amniyosentez ile kesinleştirilir. tedavi derken???? bu anomalilerin tedavisi yok bildiği kadarıyla.
amin. tüm gebeler aynı duyguları taşıyor yalnız değilsiniz.Tsk Ederim rabbim saglıklı bebekler nasip etsin hepimize inşallah sonuc ne olursa Olsun Ben kıyamam ki ona hic bi Anne kıyamaz gerci of surekli bsyler düşünüyorum yeminle degisik bi pskoloji icindeyim.
Umarım canım hoşgeldin bebeğini sağ salim kucağına alırsın inşallah
oyle ya bende yarin konrtole gidicem bakalım nolucak benim adet tarihim 14 ağustos yanlis olmasam 20 sne kadar lekelenme oldu ama bebek hafta olarak geri de geç dollenme dimi abla gerci adet duzensizligim varamin. tüm gebeler aynı duyguları taşıyor yalnız değilsiniz.
Amin inşallah hepimiz saglıkla alırız inşallah meleklerimizi kucagımıza
Ah o kilolarGeçmiş olsun . Şimdi daha iyisindir inşallah. Bebiş için de tebrikler. Benim cinsiyet öğrenmeme daha çok var. Merakla bekliyorum. Dra sordu. Adam ne güzel net açıklıyordu. Eşim soldaysa kız sağdaysa erkekmiş Dr Bey deyince dr da sol gibi biraz sağa da kaymış gibi ortada konuştu. Eşime sinir oldum. Her şeye atlayıp her şeyle dalga geçmeseler olmaz.
Çok ince düşünme canım. Canın çok çektiyse ye bence. Sıklaştırmamakta fayda var ama. Sonra gelsin kilolar
Ohh oh ne guzel saydin yiyesim geldiValla şöyle düşünüyorum.. Benim yemediğim tek şey çiğ köfte.. Onun harici, çikolata, cips, kızartma, hamur işi canım ne çektiyse yedim hep..
ilk gittiğinde ultrasonda ne çıktı doktor dedi mi geç döllenme diyeoyle ya bende yarin konrtole gidicem bakalım nolucak benim adet tarihim 14 ağustos yanlis olmasam 20 sne kadar lekelenme oldu ama bebek hafta olarak geri de geç dollenme dimi abla gerci adet duzensizligim var
merhaba canım ortak yonumuz cok 25 eylul benımde sat 3 gebelığım durumun nedır bırbırımızle paylasalım dr görüşlerimizide karsılastırırız
Selamlar
Nasıl kötü bir gece geçirdim Allahım ... buna şükür dedim de .
Mide yanmalarım başladı ... nbu gebeliğimde her şey çook erken başlıyor sanki .. mide ağrım ,şişkinlik ..yanma ... bir de ateş basmalar .... gece balkona attım kendimi .. eşim fırladı yataktan gel buraya diyor hasta olacaksın ama ben alev alev ...
sabah nasıl oldu bir de bana sorun diyeyim ....
Şimdi iyiyim ... ne olursa gece oluyor bana
Ben varım canım hastanede bile yattım bu sebepten. Kilo da verdim maalesef. Senin az kalmış bir iki haftaya geçer istahsizligin azcik sık dişini peynir zeytin idare etKızlar sanırım açlıktan ölcem böyle bi iştahsızlık yok ya. Ozellik kahvaltı hiç yapmak istemiyorum ve yapamıyorum da. Herkeste zorluyor ye ye diye. Bu seferde sinirleniyorum. Böyle olan var mı napcam ben ya
Canım zofrani kaç haftalıkken kullanmaya baslamistin? Bana daha 5 haftalikken reçete etmisti doktor ama bu ilaç hakkında okuduklarim yüzünden hiç içmedim. Damak yarığı falan yapıyormuş. Sizde yok inşallah öyle bişey?ilk gebeliğimde bulantı bilekliği almıştım denemediğim şey kalmamıştı. yıne de devam etti kusmalar. zofran diye bir hap rahatlatıyordu biraz sosyal hayatım çok etkılenmişti. ilacı almak zorunda kaldım çalışıyordum çünkü neyse ki geçiyor ve unutuluyor o günler şimdi maşallah diyeyim kendime iyiyim her gebelik farklıymış gerçekten bakalım bunda neler yaşarım yaş ilerledikçe başka başka seyler çıkması mümkün
Ben varım canım hastanede bile yattım bu sebepten. Kilo da verdim maalesef. Senin az kalmış bir iki haftaya geçer istahsizligin azcik sık dişini peynir zeytin idare et
Ausencia merhaba Allah nasip ederse bende haziran annesi olacam sat 24 eylül gaziantep yaş 38.5 nasip olursa 3 çocuğum olacak 2015 anneleri topigimiz vardı kk ve biz hala görüşüyoruz 3 yıl oldu burdan faceye sonra whatsapp grubumuz oldu halada devam ediyo çok güzel doslugumuz var umarım burdada aynı arkadaşlık olur
Çok teşekkür ederim.
Teşekkür ederim. Benim Sat 16 Eylüldü. Geçen haftaya kadar gittiğim dr benim de 1 hafta geriden geldiğimi, sorun olmadığını, sebebin geç döllenme olduğunu söylemişti. Şimdi başka dra gidiyorum. O da bugün 3 gün geride olduğunu ve bunun geç döllenmeden kaynaklandığını söyledi. Yeni Sat 19 Eylül olacakmış. Kızımda da geç döllenme olmuştu. İlginç.
Benim canım kahve istemiyor ama günde 3 -4 bardak çay içiyorum. Kafeinsiz kahve istersen Nescafe kafeinsiz içebilirsin.
Biri sivilce mi dedi? Buyrun benim. Bende de epey sivilce var. Eşime göre hamileyken güzelleşmişim. Alnımı görmüyor sanırım
Dün muayeneye gittim kalp atışlarını duyduk çok şükür tahlil istemişti tsh fırlamış 10.5 çıktı hemen endikronolojiye yönlendirdi ilacımın dozunu arttırıcazAusencia kalp atışlarını tabloya ekleyebilirsin
Kızlar sanırım açlıktan ölcem böyle bi iştahsızlık yok ya. Ozellik kahvaltı hiç yapmak istemiyorum ve yapamıyorum da. Herkeste zorluyor ye ye diye. Bu seferde sinirleniyorum. Böyle olan var mı napcam ben ya
Ausencia Canım ben yazmıştım eksik bilgileri ama eklenmemis.31 yaş ilk gebelik bartın..
Hepinize keyifli gebelikler dilerim
selam güzel anneler,
yazılanların hepsini okumaya çalışıyorum ama yazma fırsatım çok az gündüz işte akşamları ise pert olmaktan. Mide bulantısı ve kusmaktan harap düştüm su bile içemiyorumama geçici bir dönem olduğunu bildiğim için çok şikayet etmek istemiyorum. Mide bulantısı için önerilere açığım , ilaçlar bile etki etmiyor artık
10. haftanın içindeyim dün kontrolüm vardı 12. hafta içinde ikili tarama için çağırdı doktor. Umarım tüm bebeklerimizi sağlıkla sihhatle kucağımıza alırız.
Sevgilerrrr
Oyyy kuşuumm niye bu kadar erken.gećmis olsunnn kiyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?