2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
gaz şişkinliğidir ilk zamanlar karın sert ve gergin oluyor
ben de iştahsızım önceki porsiyonlarımdan çok çok az yiyorum canım istemiyor. bir şey olmaz korkmayın hep bu örneği veriyorum ben tecrübeliyim ilk gebeliğimde 20 hafta aç yaşadım istifra etmekten bebeğiniz depolarınızdan beslenir siz sadece halsiz ve hasta gibi olursunuz

Gûnaydın guzel ablalarım ben birsey merak ediyorum şimdi ikili test sonuc ne cıkarsa cıksın dogrurmayı dusunnuyorum fakat bsy daha merak ediyorum daha sonra bi tedavi goruluyor mu bunun icin
İkili test sonucuna göre trizomi 21 (down sendromu) ve trizomi 18 (Edwards sendromu) denilen kromozomal anomalilerin bebekte olma riski araştırılır. ama kesin bir sonuç vermez sadece risk varmı yokmu belirlenir amniyosentez ile kesinleştirilir. tedavi derken???? bu anomalilerin tedavisi yok bildiği kadarıyla.

Tsk Ederim rabbim saglıklı bebekler nasip etsin hepimize inşallah sonuc ne olursa Olsun Ben kıyamam ki ona hic bi Anne kıyamaz gerci of surekli bsyler düşünüyorum yeminle degisik bi pskoloji icindeyim.

amin. tüm gebeler aynı duyguları taşıyor yalnız değilsiniz.
oyle ya bende yarin konrtole gidicem bakalım nolucak benim adet tarihim 14 ağustos yanlis olmasam 20 sne kadar lekelenme oldu ama bebek hafta olarak geri de geç dollenme dimi abla gerci adet duzensizligim var

Ah o kilolar

merhaba canım ortak yonumuz cok 25 eylul benımde sat 3 gebelığım durumun nedır bırbırımızle paylasalım dr görüşlerimizide karsılastırırız

Merhaba canım 6 haftalıkken dr gittigşmde kalp atışı yoktu 7+1 de duyuldu şükür 3 yıllık evliyim ikl evliligimden 19 yaşında oglum var bu evliliğinden 2 yaşında kızım var bu bebegi kızım için istedik sıkılmadın diye benşm memleketim mersin burda kimsem yok eş dost akraba kızımın tek büyümesini istemedim rabbimde nasip ederse beraber büyüyecekker inşallah canım

Selamlar

Nasıl kötü bir gece geçirdim Allahım ... buna şükür dedim de .

Mide yanmalarım başladı ... nbu gebeliğimde her şey çook erken başlıyor sanki .. mide ağrım ,şişkinlik ..yanma ... bir de ateş basmalar .... gece balkona attım kendimi .. eşim fırladı yataktan gel buraya diyor hasta olacaksın ama ben alev alev ...

sabah nasıl oldu bir de bana sorun diyeyim ....

Şimdi iyiyim ... ne olursa gece oluyor bana

selam güzel anneler,

yazılanların hepsini okumaya çalışıyorum ama yazma fırsatım çok az gündüz işte akşamları ise pert olmaktan. Mide bulantısı ve kusmaktan harap düştüm su bile içemiyorum ama geçici bir dönem olduğunu bildiğim için çok şikayet etmek istemiyorum. Mide bulantısı için önerilere açığım , ilaçlar bile etki etmiyor artık
10. haftanın içindeyim dün kontrolüm vardı 12. hafta içinde ikili tarama için çağırdı doktor. Umarım tüm bebeklerimizi sağlıkla sihhatle kucağımıza alırız.
Sevgilerrrr

Oyyy kuşuumm niye bu kadar erken.gećmis olsunnn kiyamam

ilk gebeliğimde bulantı bilekliği almıştım denemediğim şey kalmamıştı. yıne de devam etti kusmalar. zofran diye bir hap rahatlatıyordu biraz sosyal hayatım çok etkılenmişti. ilacı almak zorunda kaldım çalışıyordum çünkü neyse ki geçiyor ve unutuluyor o günler şimdi maşallah diyeyim kendime iyiyim her gebelik farklıymış gerçekten bakalım bunda neler yaşarım yaş ilerledikçe başka başka seyler çıkması mümkün

Ben varım canım hastanede bile yattım bu sebepten. Kilo da verdim maalesef. Senin az kalmış bir iki haftaya geçer istahsizligin azcik sık dişini peynir zeytin idare et

Canım zofrani kaç haftalıkken kullanmaya baslamistin? Bana daha 5 haftalikken reçete etmisti doktor ama bu ilaç hakkında okuduklarim yüzünden hiç içmedim. Damak yarığı falan yapıyormuş. Sizde yok inşallah öyle bişey?

Tam olarak yaşıtım :) bende 38.5 yazmıştım tabloya .
Hoş geldin ve hayırlı olsun diyeyim ve hemen ekleyeyimmm

ahahahhhhh benim eşimde güzelleştin diyor ..çünkü kilo aldım :) 60 altını kabul etmiyor adam bende yüzün gözün doldu ohhh diyor resmen dedim öyle 60 da kalmıyor ama 70..80 .... aynı iltifatları bekliyorum

Canım hemen güncelliyorum

faydalı şeyler ye ...doymak için tıka basa yeme de ... ceviz ye mutlaka .... fıstık ezmesi aldır onu kaşıkla .
Süt iç ... muz ye ...
sabahları en azından bu şekilde geçir .

Ausencia Canım ben yazmıştım eksik bilgileri ama eklenmemis.31 yaş ilk gebelik bartın..
Hepinize keyifli gebelikler dilerim

Gözümden kaçmış ,hemen güncelliyorum ....

amin canım amin .

Oyyy kuşuumm niye bu kadar erken.gećmis olsunnn kiyamam

blmiyorum ki ... çok erken yani . ben 90 kilo idim oğlumda böyle nefes nefese kalmıyordum ...şimdi 30 kilo azım ...gece astımlı gibiyim resmen .
sabah hiç bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…