- 13 Temmuz 2012
- 1.430
- 1.715
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #8.201
Bende şaşırdım ilk kez bu saate kadar kesintisiz uyumuşum ama tabi ki yine uyandım :)Ajda Pekkan'dan Uykusuz Her Gece ben ve benim gibi zombiler için gelsin. Artık uyumak istiyoruuuuuuum! Yıllar sonra yeni yeni uyumaya başlamıştım halbuki. Kızımda hiç böyle olmamıştı. Gece uykusuz, gün boyu yorgun. Sabah iş beni bekler. Uyumaya çalışayım.
burda da aynı fiyatlar ben unutmazsam soarrım yarınBende il doğumumda ona gittim o zaman hastanedeydi iyiydi. Benimde salı günü randevum. Kendisine sormadım ama fiyatların yükseldiğini duydum 2500 civarı diye duyum almıştım.
2 li test genelde 12. haftada yapılıyor 11-14 haftalar arası yapılabiliyor. ikli güzel çıkarsa 3lü ve 4 lüye gerek kalmazSelam guzel anneler❤ nasilsiniz keyifler nasil???arkadaslar bu 2li test nezaman yapiliyor hangi haftada?birde 2li test yaptiktan sonra 3lu ve 4lu testte yaptirmak gerek mi?cjnsiyeti hangi haftada ogrendiniz???
Kız mi yani
Benim de sat 19 Eylül, o zaman benim de ileri atabilir beklenen Dogum tarihi Belki, yani geç döllenme OlabilirÇok teşekkür ederim.
Teşekkür ederim. Benim Sat 16 Eylüldü. Geçen haftaya kadar gittiğim dr benim de 1 hafta geriden geldiğimi, sorun olmadığını, sebebin geç döllenme olduğunu söylemişti. Şimdi başka dra gidiyorum. O da bugün 3 gün geride olduğunu ve bunun geç döllenmeden kaynaklandığını söyledi. Yeni Sat 19 Eylül olacakmış. Kızımda da geç döllenme olmuştu. İlginç.
Benim canım kahve istemiyor ama günde 3 -4 bardak çay içiyorum. Kafeinsiz kahve istersen Nescafe kafeinsiz içebilirsin.
Biri sivilce mi dedi? Buyrun benim. Bende de epey sivilce var. Eşime göre hamileyken güzelleşmişim. Alnımı görmüyor sanırım
caım merhaba benımde yuzumde tek sıvılce kalmadı tek tuk vardı uruzsuzlestı masaallah bılmıyorum kullandıgım ılaclardanmı sıgarayı bıraktım ondanmı ıyı oldu sudo krem cok ıyı cınko kremı bebeklerdede pişik için bıre bır onu bı dene eczanede satılıyor memnun kalırsın bu arada nasıl gıdıyor benım cok gazım oluyor karnım şiş haftaya gıdıcem dr merakla beklıyorum kılo dersen 2 kılo aldım ekmek hıc yemedıgım halde uyku problemım var boyle gidıyorBende şaşırdım ilk kez bu saate kadar kesintisiz uyumuşum ama tabi ki yine uyandım :)
Sivilce sorunu hepimizde var anlaşılan, ben normalde de problemli bi cilde sahibim şimdi berbat oldu aynaya bakasım gelmiyo oğlum da yüzüm ay gibiydi ya bu kız ya da bilmiyorum bakalım :)
merhaba canım ortak yonumuz cok 25 eylul benımde sat 3 gebelığım durumun nedır bırbırımızle paylasalım dr görüşlerimizide karsılastırırızAusencia merhaba Allah nasip ederse bende haziran annesi olacam sat 24 eylül gaziantep yaş 38.5 nasip olursa 3 çocuğum olacak 2015 anneleri topigimiz vardı kk ve biz hala görüşüyoruz 3 yıl oldu burdan faceye sonra whatsapp grubumuz oldu halada devam ediyo çok güzel doslugumuz var umarım burdada aynı arkadaşlık olur
maşallah canım, sudo kremin yüze sürüldüğünü bilmiyordum iyi geliyorsa hemen alayım doğunca bebişe de kullanırım..bende de şişlik oluyor ama genel mana da iyiyim çok şükür, sadece bulantılar biraz zorluyor onun haricinde sıkıntım yok.caım merhaba benımde yuzumde tek sıvılce kalmadı tek tuk vardı uruzsuzlestı masaallah bılmıyorum kullandıgım ılaclardanmı sıgarayı bıraktım ondanmı ıyı oldu sudo krem cok ıyı cınko kremı bebeklerdede pişik için bıre bır onu bı dene eczanede satılıyor memnun kalırsın bu arada nasıl gıdıyor benım cok gazım oluyor karnım şiş haftaya gıdıcem dr merakla beklıyorum kılo dersen 2 kılo aldım ekmek hıc yemedıgım halde uyku problemım var boyle gidıyor
kesınlıkle al canım hıc bır zararı yok ben yıllardır kullanıyorum ben ıstahsızım ama iş yerıne meyve kuru yemiş getırıyorum bebiş için bende heycanlıyım nasıldır bebiş dıye 10 gun kaldı gıtmemıze dr saglıkla uyurler ınsallah ılaclar şişirdi beni galıba ıyı olsunda bebek ben razıyım en azından kalsuyum al sut felan cilekli içiyorum bırde prebıyotık var sek marka onu dene tadı guzel evız ye 5 tane kıpırdamadıgı zamanlar oldugu ıcın endıse edıyor ınsan bazen aklıma kötu seyler gelıyor kalp atımınıda duysak huzura ercemde gec oldu benım hersey buda bana vesvese verıyor atlatırız ınsallahmaşallah canım, sudo kremin yüze sürüldüğünü bilmiyordum iyi geliyorsa hemen alayım doğunca bebişe de kullanırım..bende de şişlik oluyor ama genel mana da iyiyim çok şükür, sadece bulantılar biraz zorluyor onun haricinde sıkıntım yok.
bi sonra ki kontrolüm aralık ayın da bakalım bebecik gelişiyo mu görücez, ben pek bişey yiyemiyorum sağlıklı beslendiğim söylenemez inşallah bebeğim bende ki depoları iyi kullanır da güzel güzel büyür :)
İnşallah canım o vesvese hep oluyor bende bulantım olsa bi dert olmasa bi dert kesildiği zaman acaba bişey mi oldu filan diye içim içimi yiyor, inşallah sağlıkla sıhhatle bitiririz 9 ayıkesınlıkle al canım hıc bır zararı yok ben yıllardır kullanıyorum ben ıstahsızım ama iş yerıne meyve kuru yemiş getırıyorum bebiş için bende heycanlıyım nasıldır bebiş dıye 10 gun kaldı gıtmemıze dr saglıkla uyurler ınsallah ılaclar şişirdi beni galıba ıyı olsunda bebek ben razıyım en azından kalsuyum al sut felan cilekli içiyorum bırde prebıyotık var sek marka onu dene tadı guzel evız ye 5 tane kıpırdamadıgı zamanlar oldugu ıcın endıse edıyor ınsan bazen aklıma kötu seyler gelıyor kalp atımınıda duysak huzura ercemde gec oldu benım hersey buda bana vesvese verıyor atlatırız ınsallah
Kızlar özel hastanede haftasonu ikili test yapıyorlar mı ?
Herkese Merhaba
Bugün dr kontrolüm vardı.İkiz gebeliğim netleşti.ikisi de iyi şimdilik inş hep böyle gider.
Bu arada çay kahve içiyor musunuz
Selam guzel anneler❤ nasilsiniz keyifler nasil???arkadaslar bu 2li test nezaman yapiliyor hangi haftada?birde 2li test yaptiktan sonra 3lu ve 4lu testte yaptirmak gerek mi?cjnsiyeti hangi haftada ogrendiniz???
Ausencia merhaba Allah nasip ederse bende haziran annesi olacam sat 24 eylül gaziantep yaş 38.5 nasip olursa 3 çocuğum olacak 2015 anneleri topigimiz vardı kk ve biz hala görüşüyoruz 3 yıl oldu burdan faceye sonra whatsapp grubumuz oldu halada devam ediyo çok güzel doslugumuz var umarım burdada aynı arkadaşlık olur
Amin inşallah canimİnşallah canım o vesvese hep oluyor bende bulantım olsa bi dert olmasa bi dert kesildiği zaman acaba bişey mi oldu filan diye içim içimi yiyor, inşallah sağlıkla sıhhatle bitiririz 9 ayı
Bende de oluyor abla ya boyLe uyumak istedigim halde uyumamak cok zorAjda Pekkan'dan Uykusuz Her Gece ben ve benim gibi zombiler için gelsin. Artık uyumak istiyoruuuuuuum! Yıllar sonra yeni yeni uyumaya başlamıştım halbuki. Kızımda hiç böyle olmamıştı. Gece uykusuz, gün boyu yorgun. Sabah iş beni bekler. Uyumaya çalışayım.
bana verdı kullanmadım. ama giderek kötü oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?