- 11 Ocak 2017
- 4.505
- 7.022
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #8.161
hadi bakalım tekrar hayırlı uğurlu olsun diyerek , tablomuza ilk cinsiyeti not düşelim Allahın izniyle
Buralardayım canımhayırlı olsun kalp atışınız :)) hemen güncelleyeyim canım
Olmaz mı, benim ikinci gebeligim ama ben bu ikinci de daha pimpirikli oldum, doktor kontrolüne daha çok var , 12. Haftada anca kalbi dinlenecek ve 19. Haftada ultrason :/ burda böyle, o yüzden endişeler hiç. C bitmiyorSizde de her doktor kontrolünden önce acaba bebeğime bişey olmuşmudur,acaba beni bırakmışmıdır gibi korkular oluyo mu? Bende her gidişimde aynı endişeler oluyor da:)
Hayirli olsun canim. Insallah hepimizin hamilelikleri saglikli gecer :)Herkese Merhaba
Bugün dr kontrolüm vardı.İkiz gebeliğim netleşti.ikisi de iyi şimdilik inş hep böyle gider.
Bu arada çay kahve içiyor musunuz
Aminnn inşallahHayirli olsun canim. Insallah hepimizin hamilelikleri saglikli gecer :)
çay içiyorum acık nescafe günde 1 bardak türk kahvesi aramam ama ikram edilirse içerim :) maşAllahh cnm bu arada :❣Herkese Merhaba
Bugün dr kontrolüm vardı.İkiz gebeliğim netleşti.ikisi de iyi şimdilik inş hep böyle gider.
Bu arada çay kahve içiyor musunuz
Çok sağollll:)ya bende kahvaltı da illa çay arıyorum çok açık içiyorum bir de Türk kahvesi çok severim şimdiler de içip içmeme konusunda kararsızım...kafeinsiz kahve mi bulsak acaba bir araştırayım:)çay içiyorum acık nescafe günde 1 bardak türk kahvesi aramam ama ikram edilirse içerim :) maşAllahh cnm bu arada :❣
kahve ben günde 3-4 bardak içebilrdim ama artık 1 bardak içiyorum. çayla ve türk kahvesiyle aram yok ama dedigim gibi ikram edilirse içiyorum :) kafeinsiz kahve yoktur sanırım :)Çok sağollll:)ya bende kahvaltı da illa çay arıyorum çok açık içiyorum bir de Türk kahvesi çok severim şimdiler de içip içmeme konusunda kararsızım...kafeinsiz kahve mi bulsak acaba bir araştırayım:)
kahve ben günde 3-4 bardak içebilrdim ama artık 1 bardak içiyorum. çayla ve türk kahvesiyle aram yok ama dedigim gibi ikram edilirse içiyorum :) kafeinsiz kahve yoktur sanırım :)
.Ben de bugün doktordaydım. Minnoşcuk 8+0 olmuş. 1.5 cm. Ben 0.5 kg kadar almışım. Dr multivitamin verip folik asiti bıraktırdı. Zaten içinde her şey varmış. İki hafta sonra tekrar gideceğiz. Kızım da sinüzit olmuş. 1 ay boyınca bir sürü ilaç kullanacağız. Bir antibiyotik, bir şurup, 2 sprey. İlaç kullanımına çok karşıyım ama iltihabın kuruması için mecburuz. Offf!
Maşallah bebisine, seninle aynı gün beklenen Dogum tarihimiz benimki de takvime göre 8 haftalık ama ben küçük olduğunu düşünüyorum 1 hafta falan. Geç yumurtlama olabilir bende , En son adetiniz ne zamandı? Bu arada. Geçmiş olsun sizeBen de bugün doktordaydım. Minnoşcuk 8+0 olmuş. 1.5 cm. Ben 0.5 kg kadar almışım. Dr multivitamin verip folik asiti bıraktırdı. Zaten içinde her şey varmış. İki hafta sonra tekrar gideceğiz. Kızım da sinüzit olmuş. 1 ay boyınca bir sürü ilaç kullanacağız. Bir antibiyotik, bir şurup, 2 sprey. İlaç kullanımına çok karşıyım ama iltihabın kuruması için mecburuz. Offf!
Canım ben öğretmenim ve çocuklarımı günde 20 sefer belki seviyorum hepsinin hasta olduğu günler oluyor zaman geldi bende ishal oldum kustum hiç korkma canım Allah korurKızlar günaydın, Dün yazmıştım sanırım oğlum hastaydı ishal ve kusma, maalesef bana geçti Akşam söylemesi ayıp 13 kez kustum hiç birşey yiyip içmeden. Doktoru aradık bebek için tehlikeli değil dedi , hastaneye yatmaya gerek yok dedi akşam zor uyudum. Gelin görün ki bu sabah göğüslerime ki ağrı kaybolmuş. Karnimda kusmaktan biraz inmişAcaba birşey olmuşumdur kanamam yom
Çok heyecanlandım sağlıkla gelsin inşallah :)Cinsiyeti ogrendimdr dan ciktim kizlar yuzde 60-70 erkek dedi.kasilmam varmis agri ondanmis serum yiyorum suan evde
Cinsiyeti ilk ogrenen ben mi oldum:) degisebilir tabiki belli olmaz ama simdilik durumumuz bu kizlar dua edin kasilmalarim da gecsin agrim var
Çok sağollll:)ya bende kahvaltı da illa çay arıyorum çok açık içiyorum bir de Türk kahvesi çok severim şimdiler de içip içmeme konusunda kararsızım...kafeinsiz kahve mi bulsak acaba bir araştırayım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?