- 2 Ekim 2017
- 811
- 1.069
- 33
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #8.181
Normal Türk kahvesi içelim daha iyi o zaman tşkler yorumunuz için.Var kafeinsiz kahve starbucksta satılıyor canm ama drlar günde 1 tane türk kahvesini beya hafta 1 filtre kahveye izin veriyolar canm
İyi akşamlar,ikizler hayırlı uğurlu olsun.benim de ikiz insallah sağlıkla devam ederiz.kacinci haftadasın canım bir de kafama takılan birşey var ikiz olduğu için perinatologa mi gitmemiz lazım acaba bizimHerkese Merhaba
Bugün dr kontrolüm vardı.İkiz gebeliğim netleşti.ikisi de iyi şimdilik inş hep böyle gider.
Bu arada çay kahve içiyor musunuz
Normal Türk kahvesi içelim daha iyi o zaman tşkler yorumunuz için.
Herkese Merhaba
Bugün dr kontrolüm vardı.İkiz gebeliğim netleşti.ikisi de iyi şimdilik inş hep böyle gider.
Bu arada çay kahve içiyor musunuz
Çok tşk ederimm:)sizinde hayırlı sağlıklı olsunlar inşallah.8 haftalığız biz.Benim ilk Doğum drum gerek olmadığı halde perinatologtu tabi bu dr lar Prof oluyorlar cihazları 4 boyutlu oluyor bir de genel olmasa bile 5 aylık detaylıya bizim hocaya gelirlerdi.rakam da ona göre epey bir yüksek oluyor.şuan bana baya uzak bir hastanede o yüzden kendisini tercih edemedim ama 11.hafta ve 20.hafta kendisine bir aksilik olmazsa görünmeyi düşünüyorum.sizde en aazından detaylı taramalarınızı perinatologa yaptırırsanız çok iyi olur.çok riskli bir durum yok ise her ay perinatolog muayenesi baya maliyetli olacaktır.sizin kaç haftalık bebişler?İyi akşamlar,ikizler hayırlı uğurlu olsun.benim de ikiz insallah sağlıkla devam ederiz.kacinci haftadasın canım bir de kafama takılan birşey var ikiz olduğu için perinatologa mi gitmemiz lazım acaba bizim
İlk gebeliğimde bende öyle kahve görmek istemiyordum ve hiç içmedim:)Ben kahvelerden soğudum ilerki dönemde ne olur bakalımrica ederim cnm
Bende içeceIciyorum ben
slmlarSelam guzel anneler❤ nasilsiniz keyifler nasil???arkadaslar bu 2li test nezaman yapiliyor hangi haftada?birde 2li test yaptiktan sonra 3lu ve 4lu testte yaptirmak gerek mi?cjnsiyeti hangi haftada ogrendiniz???
Çok tşk ederimm:)sizinde hayırlı sağlıklı olsunlar inşallah.8 haftalığız biz.Benim ilk Doğum drum gerek olmadığı halde perinatologtu tabi bu dr lar Prof oluyorlar cihazları 4 boyutlu oluyor bir de genel olmasa bile 5 aylık detaylıya bizim hocaya gelirlerdi.rakam da ona göre epey bir yüksek oluyor.şuan bana baya uzak bir hastanede o yüzden kendisini tercih edemedim ama 11.hafta ve 20.hafta kendisine bir aksilik olmazsa görünmeyi düşünüyorum.sizde en aazından detaylı taramalarınızı perinatologa yaptırırsanız çok iyi olur.çok riskli bir durum yok ise her ay perinatolog muayenesi baya maliyetli olacaktır.sizin kaç haftalık bebişler?
Hayırlısı inşallaj diyalogu koparmayalım burada böyle yakın ikiz gebelik bulmak zor:)iyi gecelerAnladım canım teşekkür ederim uzun uzun açıkladığın için,haftalarımızda aynıymış yarın tam 8 haftalık oluyoruz.ben normal bir kadın dogumcuya gidiyorum buna ek olarak perinatolog araştırdım çok yüksek fiyatlar dönüyo her ay gitmek biraz zor.burda şehir hastanesinin de perinatologu var.ben de onunla görüşeceğim.devlete bağlı olduğu için ek bi maliyet çıkmazsa ikisini bir arada götüreceğim. insallah sağlıkla ikisini de kucagimiza aliriz
Hayırlısı inşallaj diyalogu koparmayalım burada böyle yakın ikiz gebelik bulmak zor:)iyi geceler
Kısa bir süre sonra hepsi gidecek inş yüzünüz bebek gibi olacak :)bende de aynı sorun var tamamen hormonal regli olmadığımız için vücut alışınca hepsi gidiyorYüzümde ki sivilceler aldı başını gitti her gün ikişer üçer yenileri ekleniyor soğudum kendimden, aloevera koparıp jelini tüm yüzüme sürdüm 20-30 dk sonra yıkadım ama huzursuz oldum nette de adam akıllı bi yazı bulamadım inşallah bi zararı olmaz
Benim muayene bugündü.ayda bir görüşeceğiz dedi.12 aralık randevu verdi o zamanda bebekler sağlıklı mı ona bakacağız dedi.hatta ben dedim ikiz Gebelikte 15 günde bir deniliyor falan şuan öyle birşeye gerek Yok dedi bakalım artık.bir de ikizlerde güvenilirlik açısından ikili test yapılmıyormuş drum ile henüz konuşmadım bu konuyu ama detaylı bir kontrol yaptırmak gerekiyor sanırımTamam canim insallah haberdar edelim birbirimizi.bir sonraki kontrole ne zaman cagirdilar seni,bana 10. Haftada tekrar gelirsin dedi...sana da iyi geceler
Benim muayene bugündü.ayda bir görüşeceğiz dedi.12 aralık randevu verdi o zamanda bebekler sağlıklı mı ona bakacağız dedi.hatta ben dedim ikiz Gebelikte 15 günde bir deniliyor falan şuan öyle birşeye gerek Yok dedi bakalım artık.bir de ikizlerde güvenilirlik açısından ikili test yapılmıyormuş drum ile henüz konuşmadım bu konuyu ama detaylı bir kontrol yaptırmak gerekiyor sanırım
Al bendede o kadar güzelim cildin mahvolduYüzümde ki sivilceler aldı başını gitti her gün ikişer üçer yenileri ekleniyor soğudum kendimden, aloevera koparıp jelini tüm yüzüme sürdüm 20-30 dk sonra yıkadım ama huzursuz oldum nette de adam akıllı bi yazı bulamadım inşallah bi zararı olmaz
Çok teşekkür ederim..
Geçmiş olsun canım.Allah şifa versin..Bebisine de maşallah
Teşekkür ederim. Benim Sat 16 Eylüldü. Geçen haftaya kadar gittiğim dr benim de 1 hafta geriden geldiğimi, sorun olmadığını, sebebin geç döllenme olduğunu söylemişti. Şimdi başka dra gidiyorum. O da bugün 3 gün geride olduğunu ve bunun geç döllenmeden kaynaklandığını söyledi. Yeni Sat 19 Eylül olacakmış. Kızımda da geç döllenme olmuştu. İlginç.Maşallah bebisine, seninle aynı gün beklenen Dogum tarihimiz benimki de takvime göre 8 haftalık ama ben küçük olduğunu düşünüyorum 1 hafta falan. Geç yumurtlama olabilir bende , En son adetiniz ne zamandı? Bu arada. Geçmiş olsun size
Benim canım kahve istemiyor ama günde 3 -4 bardak çay içiyorum. Kafeinsiz kahve istersen Nescafe kafeinsiz içebilirsin.İlk gebeliğimde bende öyle kahve görmek istemiyordum ve hiç içmedim:)
Biri sivilce mi dedi? Buyrun benim. Bende de epey sivilce var. Eşime göre hamileyken güzelleşmişim. Alnımı görmüyor sanırımYüzümde ki sivilceler aldı başını gitti her gün ikişer üçer yenileri ekleniyor soğudum kendimden, aloevera koparıp jelini tüm yüzüme sürdüm 20-30 dk sonra yıkadım ama huzursuz oldum nette de adam akıllı bi yazı bulamadım inşallah bi zararı olmaz
Geçmiş olsun . Şimdi daha iyisindir inşallah. Bebiş için de tebrikler. Benim cinsiyet öğrenmeme daha çok var. Merakla bekliyorum. Dra sordu. Adam ne güzel net açıklıyordu. Eşim soldaysa kız sağdaysa erkekmiş Dr Bey deyince dr da sol gibi biraz sağa da kaymış gibi ortada konuştu. Eşime sinir oldum. Her şeye atlayıp her şeyle dalga geçmeseler olmaz.Cinsiyeti ogrendimdr dan ciktim kizlar yuzde 60-70 erkek dedi.kasilmam varmis agri ondanmis serum yiyorum suan evde
Cinsiyeti ilk ogrenen ben mi oldum:) degisebilir tabiki belli olmaz ama simdilik durumumuz bu kizlar dua edin kasilmalarim da gecsin agrim var
Çok ince düşünme canım. Canın çok çektiyse ye bence. Sıklaştırmamakta fayda var ama. Sonra gelsin kilolarKizlar cani cikolata, halley vs isteyenler yiyorlar mi? Ya benim arada canim cok istiyor yiyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?