2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ay ne güzel, tebrikler :)

ne güzel ne müjdeli haber gelmiş ya dr un da hızlıymış valla maşallah .

Hadi hayırlı olsun canım ..ilk haber senden ...yazayım mı tabloya .. bekleyelim mi ? ama erkekte çok yanılma olmuyor diye biliyorum ben .. hani erkeği gördüyse:)) erkek çıkıyor da kız sanıp saklanmış erkek olabiliyor .

Bu arada kasılmaların ağrıların için de çook çok geçmiş olsun ...dinlen lütfen bol bol

Tamma zordur eillettir bagimlilik yapiyordur ama insan icinde can tasidigini

Yaa hadi hayirlisi :)) ben de onumuzdeki pazartesi gidecegim acaba brnimki de belli olur mu:) sen ne hissediyordun canim:)
canım tabii ki de ..işte o yüzden yazdım yazdım zaten yanlış anlaşılmasın .. öyle bağımlılık yapan bir şeyi ..öyle çok içen ve etrafında sigara ile anılan biri olarak ben bıraktıysam ..bence arkadaşlarda mutlaka bebekleri için buna dayanmalı

Kizlar cani cikolata, halley vs isteyenler yiyorlar mi? Ya benim arada canim cok istiyor yiyorum :/

A aaa aaa o nasıl soru halley sevmem de :))) çikolata vs hiiiiiiç affetmeden her gün

Tabi yiyorum yaaa. Çikolata da yemiyceksek ne anlarım hamilelikten onu yeme bunu yeme. Kilo problemimde olmadığı için götürüyorum valla

aynen ... kilo problemim olsa da ... frenleyemem şu an :)))

Ayy masallah cok sevindim abla inşallah agrısız sızısız devam eder hamileligin vede abla kac haftalıkken ogrendin cinsiyeti

Sagol canimm yazabilirsin siftah yapalim bakalim listede eksigimiz kalmasin:) valla hizli cikti.bizimki de tam pozisyonunu aldi ve gösterdi yani bacaklarini acti doktor da pipisini gosterdi.ama iste kordonla fln karistirmis midir bilmiyorum

Cok sagolun:)

Eveet darisi hepinize.haberlerinizi bekliyorum

Oyle oldu valla:) devlet hastanesinde ayseye gidiyorum ama ikili teste cenk sayina gidicem gibi duruyor fakulteye

Cok sagolun:)
Ooo hemde devlet hastanesinde öğrenmişsin süper. Eğer özele gitmeyi düşünürsen trakya hastanesinde ünal eren var. Ultrason cihazı cok yeni ve güzel. Dr da cok iyi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…