• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar koç üniversitesinin hastanesine giden var mi hande yagmur hocaya gitmeyi düşünüyorum. Daha once duyan var mi?

Sizde de her doktor kontrolünden önce acaba bebeğime bişey olmuşmudur,acaba beni bırakmışmıdır gibi korkular oluyo mu? Bende her gidişimde aynı endişeler oluyor da:)
Olmaz mı, benim ikinci gebeligim ama ben bu ikinci de daha pimpirikli oldum, doktor kontrolüne daha çok var , 12. Haftada anca kalbi dinlenecek ve 19. Haftada ultrason :/ burda böyle, o yüzden endişeler hiç. C bitmiyor

Herkese Merhaba
Bugün dr kontrolüm vardı.İkiz gebeliğim netleşti.ikisi de iyi şimdilik inş hep böyle gider.
Bu arada çay kahve içiyor musunuz
çay içiyorum acık nescafe günde 1 bardak türk kahvesi aramam ama ikram edilirse içerim :) maşAllahh cnm bu arada :❣

çay içiyorum acık nescafe günde 1 bardak türk kahvesi aramam ama ikram edilirse içerim :) maşAllahh cnm bu arada :❣
Çok sağollll:)ya bende kahvaltı da illa çay arıyorum çok açık içiyorum bir de Türk kahvesi çok severim şimdiler de içip içmeme konusunda kararsızım...kafeinsiz kahve mi bulsak acaba bir araştırayım:)

Selam guzel anneler❤ nasilsiniz keyifler nasil???arkadaslar bu 2li test nezaman yapiliyor hangi haftada?birde 2li test yaptiktan sonra 3lu ve 4lu testte yaptirmak gerek mi?cjnsiyeti hangi haftada ogrendiniz???:anneadayı::anne::nazar::KK200:

Çok sağollll:)ya bende kahvaltı da illa çay arıyorum çok açık içiyorum bir de Türk kahvesi çok severim şimdiler de içip içmeme konusunda kararsızım...kafeinsiz kahve mi bulsak acaba bir araştırayım:)
kahve ben günde 3-4 bardak içebilrdim ama artık 1 bardak içiyorum. çayla ve türk kahvesiyle aram yok ama dedigim gibi ikram edilirse içiyorum :) kafeinsiz kahve yoktur sanırım :)

Ben de bugün doktordaydım. Minnoşcuk 8+0 olmuş. 1.5 cm. Ben 0.5 kg kadar almışım. Dr multivitamin verip folik asiti bıraktırdı. Zaten içinde her şey varmış. İki hafta sonra tekrar gideceğiz. Kızım da sinüzit olmuş. 1 ay boyınca bir sürü ilaç kullanacağız. Bir antibiyotik, bir şurup, 2 sprey. İlaç kullanımına çok karşıyım ama iltihabın kuruması için mecburuz. Offf!

kahve ben günde 3-4 bardak içebilrdim ama artık 1 bardak içiyorum. çayla ve türk kahvesiyle aram yok ama dedigim gibi ikram edilirse içiyorum :) kafeinsiz kahve yoktur sanırım :)

canım var .. ben kahve delisiyim ... türk kahvesinde bildiğimiz mehmet efendinin , hazır kahvede nescafe gold kafeinsiz var

Ben de bugün doktordaydım. Minnoşcuk 8+0 olmuş. 1.5 cm. Ben 0.5 kg kadar almışım. Dr multivitamin verip folik asiti bıraktırdı. Zaten içinde her şey varmış. İki hafta sonra tekrar gideceğiz. Kızım da sinüzit olmuş. 1 ay boyınca bir sürü ilaç kullanacağız. Bir antibiyotik, bir şurup, 2 sprey. İlaç kullanımına çok karşıyım ama iltihabın kuruması için mecburuz. Offf!
.
Geçmiş olsun canım.Allah şifa versin..Bebisine de maşallah

Maşallah bebisine, seninle aynı gün beklenen Dogum tarihimiz benimki de takvime göre 8 haftalık ama ben küçük olduğunu düşünüyorum 1 hafta falan. Geç yumurtlama olabilir bende , En son adetiniz ne zamandı? Bu arada. Geçmiş olsun size

Kızlar günaydın, Dün yazmıştım sanırım oğlum hastaydı ishal ve kusma, maalesef bana geçti Akşam söylemesi ayıp 13 kez kustum hiç birşey yiyip içmeden. Doktoru aradık bebek için tehlikeli değil dedi , hastaneye yatmaya gerek yok dedi akşam zor uyudum. Gelin görün ki bu sabah göğüslerime ki ağrı kaybolmuş. Karnimda kusmaktan biraz inmiş :KK43: Acaba birşey olmuşumdur kanamam yom
Canım ben öğretmenim ve çocuklarımı günde 20 sefer belki seviyorum hepsinin hasta olduğu günler oluyor zaman geldi bende ishal oldum kustum hiç korkma canım Allah korur

Cinsiyeti ogrendim:KK70: dr dan ciktim kizlar yuzde 60-70 erkek dedi.kasilmam varmis agri ondanmis serum yiyorum suan evde
Cinsiyeti ilk ogrenen ben mi oldum:) degisebilir tabiki belli olmaz ama simdilik durumumuz bu kizlar dua edin kasilmalarim da gecsin agrim var
Çok heyecanlandım sağlıkla gelsin inşallah :)

Var kafeinsiz kahve starbucksta satılıyor canm ama drlar günde 1 tane türk kahvesini beya hafta 1 filtre kahveye izin veriyolar canm

E3B1BE28-547E-4636-8E9A-92017A3194F3.webp
canım var .. ben kahve delisiyim ... türk kahvesinde bildiğimiz mehmet efendinin , hazır kahvede nescafe gold kafeinsiz var
Slm bende bunu buldum:)

Back
X