2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Geçmiş olsun Allah bebeğini sana bağışlasın..
Ama 19-20 yaşında doktor olunmuyor. En hızlı çok zekiyse falan 25 yaşında pratisyen olur. 30 lu yaşlarda da kadın doğumcu olabilir

sağ ol Allah razı olsun yani laf gelişi öyle dedim canım 30 yaşlar değildi biraz daha küçüktüler yada görünüş olarak küçüktüler ama hiç bir bilgileri olmadığı belliydi.

Ayyy ne güzel ya maşallah öyle hareketli görünce insan gerçekten bı tuhaf olur. Darısı bize olsun. Cumartesi göreceğim ben de :)
selam kızlar, güzel haberler alacağımız bir hafta olsun inşallah umarım herkes iyidir biz bugün kontrole gideceğiz bakalım büyümüş mü bizim fasulyemiz

Güzel haberlerle gelin kızlar inşallah. Bekliyoruz

Kızlar birşey soracağımm gebelik rutin kan tahlillerini kaçıncı haftada yaptırdınız. 10. Haftadan sonra ya kalsa geç mi olur. Ona göre kontrole gideceğim.

Kızlar birşey soracağımm gebelik rutin kan tahlillerini kaçıncı haftada yaptırdınız. 10. Haftadan sonra ya kalsa geç mi olur. Ona göre kontrole gideceğim.
Ben kalp atışını duyduktan sonra yaptırdım,7.haftada. Doktorun bişey demedi mi tahlillerde göre ilaç takviyesi yapabilir. Benim biraz idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Tek kullanımlık bir ilaç kullandım

.
Progestani yatarken iç canım.o zaman baş dönmesi yapmaz

Bu hafta çağırmıştı. Ama ben şehir dışına çıkacağımda gelince yaptırsam geç mi olur diye tereddüt ettim

Arkadaslar tam kacinci haftada gorurum bebebigimi siz kacinda gordunuz benim tup bebek 10 yildan sonra tedirginim o yuzden hic belirtimde yok kasik agrisindan baska sat 23 eylul

Arkadaslar tam kacinci haftada gorurum bebebigimi siz kacinda gordunuz benim tup bebek 10 yildan sonra tedirginim o yuzden hic belirtimde yok kasik agrisindan baska sat 23 eylul

Canim benimde tüp bebek sat 20 eylül 6 haftalıkken keseleri gördük biz.transferden sonraki 23. Gündü gördüğümüz gun.sen de görürsün bence

Canim benimde tüp bebek sat 20 eylül 6 haftalıkken keseleri gördük biz.transferden sonraki 23. Gündü gördüğümüz gun.sen de görürsün bence
Yaa ne guzel masaallah size ben de persembeye sira aldim ama erken mi acaba bi de gorunmezse paniklerim diye korkuyorum

Son düzenleme:
Yaa ne guzel masaallah size ben de persembeye sira aldim ama erken mi acaba bi de gorunmezse paniklerim diye korkuyorum

Sağol canım bence erken değil 6. Haftada görünür artık.ben duramadım 5. Hafta gitmiştim tek kese görünmüştü.6. Hafta tekrar gidince iki kese gorundu çok şükür önümüzdeki hafta kalp sesi için çağırdılar beni insallah duyarız sağlıklı bir sekilde

canımmmmmm hiç korkma bnmde şurda bikaç gün oldu biteli kahverengi akıntı ama vajinadan kullanmaya başladıktan sonra kesildi.

Ay ne guzel hemde ikiz masaallah.Bakalim sizden de aldidigim gucle giderim ben de bu hafta

Evet ilk gebeliğim Şimdilik hafif bel, kasık ağrısı hariç çok büyük sıkıntılarım Yok , stresli bir dönemdeyim umarım rahata ererim senin nasıl geçiyo
Bende lekelenme dışında bir sıkıntı yok gibi. Gerçi dün ve bugün leke de olmadı. Stresli dönemini hemen atlatırsın inşallah. Stresin insan vücuduna neler yaptığının somut örneklerindenim maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…