- 4 Kasım 2017
- 811
- 1.184
- 28
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #6.641
Bende de çok yogun bi sekilde devam ediyor zaten hamile olduğumu burdan cıkarmıştım beni cok rahatsız ediyor dogrusu ben dokrorla konustum ama ilac onermedigini zaten normal bi durum oldugunu soyledi ama yine bi idarar ve kan tahlili aldı bu ayın16 da gidicem bakalim ne diyicekCanım bende de var.vajinal jel kullanıyorum.sende kullanıyorsan progesteron içerikli hap falan ondandir
Aynen bana da öyle dedi doktor bişey önermediBende de çok yogun bi sekilde devam ediyor zaten hamile olduğumu burdan cıkarmıştım beni cok rahatsız ediyor dogrusu ben dokrorla konustum ama ilac onermedigini zaten normal bi durum oldugunu soyledi ama yine bi idarar ve kan tahlili aldı bu ayın16 da gidicem bakalim ne diyicek
Cok Gecmis olsun Canım benim Allah yardımcın olsun cok zor bi durum insalalh bi an once atlatırsın Rabbim bebegini kucagına almayıs nasip etsin bol bol ayetEl kursi oku. Benimde bu ayın birinde yere cok kotu düşmüştüm ve karnıma sert bi sey carpmisti inan o kadar korkmustum ki hemen bu sancı basladı gece acele gittim serm falan ama bebegimin kalp atışını gordukten sonra icim azda olsa rahatladı .Korkma olur mu dua ett bizde senin duacınız Saglıklı bi gebelik diliyorum Kurban oltmm rabbime inan ogun bebegimi kaybettim diye dusundun cunku cok kotu bi olaydım ama insanın nasibinde varsa oluyormus Buna inaıyorum .Günaydın bayanlar
Ausencia canım kalp atışı duyuldu
h.sonu kanamam oldu hastaneye gittik
birsürü kan idrar tahlil derken sol yumurtalığımda 5 cm kist çıktı idrar yollarımda enfeksiyon var kansızlık iğneler serumlar hastanede geçirdim
eşimle kan uyuşmazlığı sebebiyle igne yaptılar kanamam durdu çok şükür
doktor progestan verdi idrar yolu içinde ilaç ve folibol
aklıma takılan kist bebeğin gelişimini etkiler mi
cumartesiye randevu alacağım daha önce muayene olmamıştım doktora bu hafta gitmeyi planlıyordum
moralim çok bozuk
çok teşekkür ederim duaların için Allah razı olsun.her sabah evden çıkmadan ayetel kursi okuyorum Rabbim onu benim için yazdıysa nasip edip kucağıma verecek inşallah.duam sağlıkla sıhatle vermesi içim çok tedirgin oluyor hormonlar allak pullak etti beni .sanada çok geçmiş olsun ilk 3 ay çok önemli korumamız gerekli kendimizi.Cok Gecmis olsun Canım benim Allah yardımcın olsun cok zor bi durum insalalh bi an once atlatırsın Rabbim bebegini kucagına almayıs nasip etsin bol bol ayetEl kursi oku. Benimde bu ayın birinde yere cok kotu düşmüştüm ve karnıma sert bi sey carpmisti inan o kadar korkmustum ki hemen bu sancı basladı gece acele gittim serm falan ama bebegimin kalp atışını gordukten sonra icim azda olsa rahatladı .Korkma olur mu dua ett bizde senin duacınız Saglıklı bi gebelik diliyorum Kurban oltmm rabbime inan ogun bebegimi kaybettim diye dusundun cunku cok kotu bi olaydım ama insanın nasibinde varsa oluyormus Buna inaıyorum .
Rabbim sende de razı olsun Ayrıca kuran dinle yani cok iyi geliyor oyle şuan cok farkli dusunuyoruz her konuda o oylemi olur bu şöylemi bide sanırım seninde ilk bu konuda cok tecrübemiz yok kim ne derse ona inanıyoruz cunku herseyden korkuyoruz benim 8.haftam mide bulantim cok sukur yok ama aşırı iştahsızlık var hic bsy yemiyorm yani yiyemiyorum bazen bebegi ac bıraktıgımı bile düşünüyorumçok teşekkür ederim duaların için Allah razı olsun.her sabah evden çıkmadan ayetel kursi okuyorum Rabbim onu benim için yazdıysa nasip edip kucağıma verecek inşallah.duam sağlıkla sıhatle vermesi içim çok tedirgin oluyor hormonlar allak pullak etti beni .sanada çok geçmiş olsun ilk 3 ay çok önemli korumamız gerekli kendimizi.
Ayrıca bend cokk teşşekur ederim bide bende unutkalıkta var kız napıcaz böyleçok teşekkür ederim duaların için Allah razı olsun.her sabah evden çıkmadan ayetel kursi okuyorum Rabbim onu benim için yazdıysa nasip edip kucağıma verecek inşallah.duam sağlıkla sıhatle vermesi içim çok tedirgin oluyor hormonlar allak pullak etti beni .sanada çok geçmiş olsun ilk 3 ay çok önemli korumamız gerekli kendimizi.
yok canım benim ilk değil 2. bebek :) oğlum var 7 yaşında o çok istedi kardeş Rabbim nasip ederseRabbim sende de razı olsun Ayrıca kuran dinle yani cok iyi geliyor oyle şuan cok farkli dusunuyoruz her konuda o oylemi olur bu şöylemi bide sanırım seninde ilk bu konuda cok tecrübemiz yok kim ne derse ona inanıyoruz cunku herseyden korkuyoruz benim 8.haftam mide bulantim cok sukur yok ama aşırı iştahsızlık var hic bsy yemiyorm yani yiyemiyorum bazen bebegi ac bıraktıgımı bile düşünüyorumpskolojim o kadar bozuk seni iyi anlıyorum ama bu hormonlardan kaynaklaniyor ki
ceviz tüket bebek içinde senin içinde çok sağlıklıAyrıca bend cokk teşşekur ederim bide bende unutkalıkta var kız napıcaz böyle
Ya ben de aynı durumdayım, hayatımda böyle sivilce cikmadi, hergün bir tane. Biri bitiyor biri başlıyorYuzumun her yeri sivilce oldu, zaten akneli ve yagli bi cilde sahiptim iyice mahvoldu bi de aciyorlardalinle yikadim simdi de yuzum yanmaya basladi
Günaydın Canım,Günaydın bayanlar
Ausencia canım kalp atışı duyuldu
h.sonu kanamam oldu hastaneye gittik
birsürü kan idrar tahlil derken sol yumurtalığımda 5 cm kist çıktı idrar yollarımda enfeksiyon var kansızlık iğneler serumlar hastanede geçirdim
eşimle kan uyuşmazlığı sebebiyle igne yaptılar kanamam durdu çok şükür
doktor progestan verdi idrar yolu içinde ilaç ve folibol
aklıma takılan kist bebeğin gelişimini etkiler mi
cumartesiye randevu alacağım daha önce muayene olmamıştım doktora bu hafta gitmeyi planlıyordum
moralim çok bozuk
Günaydın Canım,
cuma günü bende perişan oldum lekelenme gelince en yakın devlet hastanesine gittim düşük riski var dediler başka bir devlet hastanesi gönderdi eşinle git dediler kan uyuşmazlığı yüzünden neyse gittik aldılar bizi içeri alttan her şekilde muayene ettiler elle bilecocugu göremediler diye renkli domble. soktular alınacak dediler cocuk yok diyince dünya başıma yıkıldı orada başka bir doktor baktı meğer salak kadın yanlış yere baktığından görememiş cocuğu gördü neymiş bu sefer de küçük dediler herşeye hazırlıklı ol dediler yatış verdiler iğnemi yaptıktan sonra hastaneden çıktım. kendi doktorum ogün tam gün doğumdaydı akşam aradım dedim böyle böyle oldu hemen bana gel arın dedi gittim ve hiç bir sıkıntı gözükmüyor dedi kal atışlarının hareketlerini bile gördük. ama ağır bir depresyon geçirdim sende korkma bebeğin senin korktuğunu hissediyormuş tedirgin oluyormuş mutlu ol pozitif bak Rabbim zaten nasip ettiyse inşallah gelecek Sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim
Günaydın Canım,
cuma günü bende perişan oldum lekelenme gelince en yakın devlet hastanesine gittim düşük riski var dediler başka bir devlet hastanesi gönderdi eşinle git dediler kan uyuşmazlığı yüzünden neyse gittik aldılar bizi içeri alttan her şekilde muayene ettiler elle bilecocugu göremediler diye renkli domble. soktular alınacak dediler cocuk yok diyince dünya başıma yıkıldı orada başka bir doktor baktı meğer salak kadın yanlış yere baktığından görememiş cocuğu gördü neymiş bu sefer de küçük dediler herşeye hazırlıklı ol dediler yatış verdiler iğnemi yaptıktan sonra hastaneden çıktım. kendi doktorum ogün tam gün doğumdaydı akşam aradım dedim böyle böyle oldu hemen bana gel arın dedi gittim ve hiç bir sıkıntı gözükmüyor dedi kal atışlarının hareketlerini bile gördük. ama ağır bir depresyon geçirdim sende korkma bebeğin senin korktuğunu hissediyormuş tedirgin oluyormuş mutlu ol pozitif bak Rabbim zaten nasip ettiyse inşallah gelecek Sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim
Canım çok geçmiş olsun, okurken inanamadım, kimlerin eline kaldık yarabbim, sanki basit bir şey gibi görememiş ne demek ya, Allah korusun bizleri bunların elinden, iyilerle karşılaştırsın.Günaydın Canım,
sağ ol canım Rabbim inşallah bana da cumartesi kalp atışlarını duymayı nasip ederoyy çok geçmiş olsun canımm haklısın psikoloji çok önemli
iyi düşünelim iyi olsun inşallah herşey
bende kalp atışlarını duydum çok güzel bir duygu
Rabbim sağlıkla versin
Ya devlette çalışan doktorlar neden bu kadar keskin be sertler anlamıyorum. En iyi doktor sürekli gittiğin seni bilen doktor. Çok geçmiş olsun. Şükür ki sonunda güzel olmuş sonuç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?