2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Arkadaşlar ben bulantidan dolayı beslenemiyorum. Bugün sadece yarım porsiyon bişey yiyebildim. bir tane elma üç tane mandalina... Başım dönüyor artık yatmaktan mi açlıktan mi bilemedim. Hastaneye gitsem napabilirler bana?

Ben de fayda gosterdi yalniz o degil hic icmediğim kadar su iciyordum.normalde ben gunde bir bardak su zor icen biriydim .gunde 3-4 litre su ictim.belki onun yarari dokunmuştur.gogsumde biraz oldu onunda nedeni cook asiri buyumesiydi heralde
Ben cok fazla su icmedim ve annemde de catlak var. Bende sadece catlak degil karnindaki deri de sarkti malesef. Hamile kalmadan eski kiloma donmustum ama karnim tam duzelmemisti (

Rapor olunca isteğin kadar yazabiliyo dr aylık. Sizde rapor yokmu?
Yok canim. Nasil alacagimi da biomiyorum. Bir de benim 1 degerim heterozigot cikmisti yani tasiyiciymisim sadece. 2 dusugum oldugu icin tedbir amacli kullandiriyor doktorum. Rapor yazmazlar herhalde

Yok canim. Nasil alacagimi da biomiyorum. Bir de benim 1 degerim heterozigot cikmisti yani tasiyiciymisim sadece. 2 dusugum oldugu icin tedbir amacli kullandiriyor doktorum. Rapor yazmazlar herhalde
Heterozigot olman hiç önemli değil. Raporu hastane sekreteri yazıyo ve tahlil sonucuna bakmıyo. Dr sekreteri arayıp 1 yıllık rapor yazın clexane için dio ve sekreter yazıyo cok basit bir işlem.

Heterozigot olman hiç önemli değil. Raporu hastane sekreteri yazıyo ve tahlil sonucuna bakmıyo. Dr sekreteri arayıp 1 yıllık rapor yazın clexane için dio ve sekreter yazıyo cok basit bir işlem.
Anladim canim tesekkur ederim kontrolum 1 ay sonra doktoruma soylerim yonlendirir belki bir de ben enox kullaniyorum ayni seydir herhalde

Aa bak birşey daha öğrendim.. Bende bu süreçte iyi bir süt bulsam da yoğurdu kendim yapsam diyordum.. Tabi evde tek olduğum için sütçünün peşine gidemedim.. Torkunun yarım yağlı yoğurdunu aldım, ona güveniyorum nedense.. Yalnız süte karar veremedim.. Günlük aldım.. O da baya koktu..

bende oyle ne kahvalti ne aksam yemegi surekli bulanti halindeyim koca gun yedigim seyler bi tane muz , cubuk kraker ve bi kac kucuk cikolata attim agzima, simdi cikolata kokusu aldikca fena oluyorum kafayi kaldiramiyorum cok keyifsizim Allahim affetsin

Ben de torkucuyum konyali oldugum icin fanatik sekilde:) gunluk almiyorum yarim yagli sutunu aliyorum.laktozsuz bi sut aldim gecen baska markanin daha fena gaz yapti bunyem tersine isliyor herhalde.yogurt da torkunun cubuk krakerim de:) en cok yedigim sey cubuk kraker sonucta

Benim de aynen oyle oldu canim spora usendim. Sezeryandan kalirmis gobek malesef. Insallah bu sefer daha az kilo almak istiyorum ve sonrasinda spor yapmak. Benim esim dis gorunuse cok takiyor cunku..

Arkadaşlar doktorum bana cinsel ilişki yasakladi ve ögrendiğimizden beri abi kardeş gibiydik yani Anne baba olmak fedakarlık istiyor ama erkekleri az cok biliyoruz ilk hamileligim rabbim nasip ederse doktorun ya saklamsı sanırım bunun icin ama birsey merak ediyorum soylemesi ayıp doktorlarınız sizede yasaklamışmıydı.

Günaydın bayanlar

Ausencia canım kalp atışı duyuldu

h.sonu kanamam oldu hastaneye gittik

birsürü kan idrar tahlil derken sol yumurtalığımda 5 cm kist çıktı idrar yollarımda enfeksiyon var kansızlık iğneler serumlar hastanede geçirdim

eşimle kan uyuşmazlığı sebebiyle igne yaptılar kanamam durdu çok şükür

doktor progestan verdi idrar yolu içinde ilaç ve folibol

aklıma takılan kist bebeğin gelişimini etkiler mi

cumartesiye randevu alacağım daha önce muayene olmamıştım doktora bu hafta gitmeyi planlıyordum

moralim çok bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…